Nyrkkeily Live stream

Lue ohjeet nyrkkeilyn live stream -lähetyksiin alta. Viaplay näyttää paljon kamppailulajeja suorina lähetyksenä!

Katso nyrkkeilyä netissä


Suurin osa nyrkkeilyn TV-oikeuksista on Viasatin hallussa, joka näyttää sekä TV-kanavillaan että netin Viaplay-palvelussa valtavan määrän kamppailulajeja. Näet kaiken Viaplayn urheilusisällön, mukaanlukien nyrkkeilyn ja muun kamppailu-urheilun Viaplay Sport-paketilla. Paketilla ei kuitenkaan näe aivan kaikkea nyrkkeilyä, eikä kuukausimaksulla näe erillisiä pay-per-view otteluita. Vaihtoehtoisesti voit lukea alta keinosta, millä pystyt katsomaan nyrkkeilyä netissä reilusti edullisemmin.

Katso nyrkkeilyottelu - ExpressVPN Virtual Private Network


VPN yhteyden avulla voit muuttaa sijaintisi Suomesta muualle. Suomessa nyrkkeily-otteluiden oikeuksia ei ole kuin Viasatilla, joten voit muuttaa esim. tietokoneesi sijainnin Yhdysvaltoihin, jossa on laajempi tarjonta palveluita nyrkkeily-otteluille. Pääset näin katsomaan nyrkkeilyä lähes ilmaiseksi, ainoastaan maksamalla ExpressVPN palvelusta, joka maksaa tällä hetkellä vain n. 6€ kuukaudessa. Verrattuna esim. Viaplay palveluun, säästät merkittävän osan kuukaudessa hinnassa.ExpressVPN on yksi markkinoiden luotettavimmista, turvallisimmista ja suosituimmista VPN-palveluista. ExpressVPN:n voit hankkia itsellesi kolmella eri paketilla. Hinta riippuu paketin pituudesta.

 • 1 kuukausi - 11,04€ / kk
 • 6 kuukautta - 8,52€ / kk
 • 15 kuukautta - 5,69€ / kk (sisältää 3 ilmaista kuukautta)

Miltä kanavilta katsoa nyrkkeilyä?


Kun ExpressVPN yhteytesi on valmis, voit katsoa nyrkkeilyä ilmaiseksi esimerkiksi NBC Sportsin tai Youtube TV:n kautta. Varmista, että sijaintisi on Yhdysvalloissa ja noudata alla olevia ohjeita.

NBC Sports

 1. Hae täältä Express VPN


 2. Yhdistä U.S serveriin
 3. Mene -> www.nbcsports.com/live
 4. Lisää sijaintisi mukainen USA:n Zip-koodi täältä
 5. Nauti otteluista!
Youtube TV

 1. Hae täältä Express VPN


 2. Yhdistä U.S serveriin
 3. Mene -> Youtube TV
 4. Kirjaudu sisään
 5. Nauti otteluista!!