NFL Live stream - Kauden 2021-22 ottelut suorana netissä

Mistä katsoa NFL ottelut suorana kaudella 2021-2022? Lue ohjeet alta!


NFL katsominen Suomessa kaudella 2021-22


Amerikalaista jalkapalloa ja NFL:ää ei valitettavasti näytetä Suomessa televisiosta. Ratkaisuna on kuitenkin pelifirmojen live streamit, mistä näet kaikki NFL 2021-2022 kauden ottelut suorina lähetyksinä.

Saadaksesi NFL-ottelut näkyviin, tarvitset pelitilin ja vähintään yhden ainoan sentin (0,01€) pelitilillesi. Kunhan sinulla on yksi sentti varoja pelitilillä tai olet lyönyt vedon viimeisen 24h tunnin aikana, kaikki live stream tarjonta on katsottavissasi. Lähetyksissä on englanninkielinen alkuperäinen selostus.

NFL live otteluohjelma


NFL-kausi kestää syyskuusta aina Super Bowliin saakka. Kauden aikana pelataan runkosarjassa yhteensä 256 ottelua. Näet valikoitujen vedonlyöntisivustojen kautta myös NFL playoffsit ja Super Bowlin. Tarkan otteluohjelman voit katsoa erillistä NFL-sivultamme, mistä löydät myös paljon hyödyllistä tietoa mm. NFL:n vedonlyönnistä!

Katso täältä: NFL otteluohjelma

VPN Live Streamit


Suurin osa vedonlyöntisivujen live streameista näkyy Suomessa, mutta joidenkin sivustojen tarjonnassa saattaa olla ns. geoblokki, jolla Suomi on rajattu pois esimerkiksi tietyn sarjan katselijoista. Tällöin et näe lähetyksiä Suomesta käsin lainkaan. Sama koskee monesti myös esimerkiksi BBC:n lähetyksiä ja YouTubessa lähetettäviä streameja. Tiesitkö, että myös Netflixissä on käytössä omat sisältönsä joka alueelle, jolloin VPN:n avulla saa esiin myös vaikkapa Yhdysvaltain koko valikoiman?

Ratkaisu maantieteellisiin estoihin on VPN eli Virtual Private Network. VPN-yhteys toimii siten, että se vaihtaa maantieteellisen sijaintisi verkossa ja suojaa yhteytesi. VPN:n avulla voit vaihtaa sijaintisi miksi haluat. VPN auttaa myöskin, jos matkailet ulkomailla ja haluat jatkaa vedonlyöntiä tutuilla sivustoilla. Toimi kuitenkin varoen käyttäessäsi VPN:ää betsaamiseen ulkomailla, sillä kaikki sivustot eivät tykkää, jos huomaavat, että kirjaudut sisään ulkomailta ja saattaa jopa sulkea tilisi.

Live streamien katsomiseen VPN soveltuu kuitenkin mainiosti! Yksi parhaista ja edullisimmista VPN:n tarjoajista on ExpressVPN, jolle saat VB:n kautta huikean eksklusiivisen tarjouksen – 3 kk ilmaiseksi ja 49 % alennus! Klikkaa linkkiä ja tutustu!