Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

EM-jalkapallo 2024: Kertoimet & kohteet

Kaikki kertoimet jalkapallon EM-kisoihin 2024

Jalkapallon arvokisat kuuluvat kansainvälisesti suosituimpien vedonlyöntikohteiden joukkoon. Sama koskee Suomen urheilukansaa, vaikka omat Huuhkajamme eivät kisoihin selvinneetkään. Meilläkin seurataan silti kisoja tiiviisti, ja penkkiurheiluun kuuluu monella vedonlyönti olennaisena osana.

Tällä sivulla käsitellään jalkapallon EM-vedonlyöntiä ja esitellään parhaat kertoimet eri kohteisiin. Käymme läpi niin turnauskohteita esimerkiksi Euroopan-mestarin ja maalikuninkaan osalta kuin myös pitkävetokertoimet parhaisiin otteluihin.

Muista, että ei ole aivan yhdentekevää, millä sivustolla asetat EM-veikkauksesi. Vaikka kyseessä on jättimäinen urheilutapahtuma, johon kaikilta sivuilta löytyy kohteet, niin toisilla valikoma on laajempi kuin toisilla, kun taas osa bookereista panostaa korkeisiin kertoimiin.

Valmiina buustaamaan EM-futiskokemuksesi? Lisää maustetta kisakatsomoon Vedonlyonti.comin EURO2024 -kombovedoilla! Me pidämme sinut muutenkin ajan tasalla parhaista pelikohteista koko turnauksen ajan ja jo ennen sitä tarjoamalla tuttuun tapaan ilmaiset vihjeet kaikkiin isoihin otteluihin.

Jalkapallon EM-kisat 2024: Kertoimet

EM-jalkapallo 2024 kertoimet tarjoaa todella laajan kattauksen pelattavaa. Kisojen parissa voi lyödä vetoa yksittäisistä otteluista, pelaajien suorituksista sekä tietysti turnauksen voittajasta. Alta löydät tämän hetken kuumimmat kertoimet!

Pitkävetokertoimet

Pitkävetokertoimilla tarkoitetaan yksittäisten otteluiden kertoimia. Tyypillisesti kyse on ottelun voittajasta, mutta myös maalimäärät, maalintekijät, jopa kulmat, kortit ja muut erikoisemmat kohteet voivat olla pitkävedon kohteita.

Alta näet aina kiinnostavimmat pitkävetokertoimet kullekin kisapäivälle.

Kisapäivä 1

Saksa - Skotlanti pe 14.6. klo 22.00
SaksaKerroin 1,26Bethard
TasapeliKerroin 6,20Bethard
SkotlantiKerroin 15,00Bethard

Kisapäivä 2

Espanja - Kroatia la 15.6. klo 19.00
EspanjaKerroin 1,26Bethard
TasapeliKerroin 6,20Bethard
KroatiaKerroin 15,00Bethard

Mestaruuskertoimet

Vedonlyöntisivustot pitävät etukäteen Englantia todennäköisimpänä mestarina, mutta vain erittäin niukalla erolla Ranskaan nähden. Kyllähän Englannin "ladeilla" on jalkeilla huikea rosteri täynnä tulivoimaa, mutta tämä on ollut tilanne useana vuonna, ja menestys on silti karttanut joukkuetta.

Ranska on toinen kestomenestyjä, jolla on huikeasti laatua kentällä, ja joukkue voittikin muun muassa maailmanmestaruuden 2018 sekä pelasi finaalissa 2022.

Saksa on niin ikään kokenut kettu, jonka sijoitus kertoimissa yllättää lähinnä sen takia, että maajoukkueen tilanne on ollut viime aikoina varsin heikko ja maassa jopa maajoukkuefutiksen suosio on yleisön silmissä laskenut.

Jalkapallon Euroopan-mestari 2024 (Kertoimet 15.3.)
EnglantiKerroin 4,50Betsamigo
RanskaKerroin 4,55tonybet
SaksaKerroin 7,20betstro
EspanjaKerroin 8,26tonybet
PortugaliKerroin 10,00Bethard
ItaliaKerroin 17,00Mobilebet
BelgiaKerroin 20,00Bethard
HollantiKerroin 20,00Bethard
TanskaKerroin 35,00Slotshammer
KroatiaKerroin 41,00Comeon!

Paras maalintekijä

Parhaan maalintekijän vedonlyönti on arvokisoissa äärimmäisen suosittua. Parhaan maalintekijän veikkaamisessa on syytä ottaa huomioon joukkueen profiili, mahdollisten otteluiden määrä turnauksessa sekä tietenkin pelaajan kyky viimeistellä. Älä unohda sitäkään, onko kyseessä joukkueensa rankkareita laukova pelaaja.

Ylivoimaisesti kärjessä kisassa Euro 2024 -maalipörssin voittajan tittelistä ovat Ranskan Kylian Mbappe sekä Englannin Harry Kane, mutta yllättäjäkin on enemmänkin kuin mahdollinen. Vieläkö CR7 kykenisi "vanhoilla päivillään" viemään maalipörssin, entä löytyisikö "nuorisosta" esimerkiksi Bukayo Saka yltämään saavutukseen?

Lue myös: EM-maalikunkkuna vanha tuttu vai yllättäjä?

Jalkapallon EM 2024: Maalikuningas (Kertoimet 11.4.)
Kylian MbappeKerroin 6,20Betsamigo
Harry KaneKerroin 6,60betstro
Cristiano RonaldoKerroin 13,10xlbet
Jude BellinghamKerroin 15,00betnflix
Oliver GiroudKerroin 21,20xlbet
Romelu LukakuKerroin 22,00maxxwin
Antoine GriezmannKerroin 26,30xlbet
Jamal MusialaKerroin 29,00Slotshammer
Bukayo SakaKerroin 30,00Bethard
Alvaro MorataKerroin 35,00Bethard

Lohkovedot

Lohkovedot tarkoittavat kohteita, joissa veikataan kunkin lohkon voittajaa ja top-2- eli pudotuspeleihin eteneviä joukkueita. Näitä ei ole aivan kaikilla sivustoilla tarjolla, mutta hyvin varustelluilta firmoilta kohteet löytyvät.

Missä on parhaat EM-kisat vedonlyönti kertoimet?

Jalkapallon EM-kisoihin on tarjolla paljon kertomia useilla vedonlyöntisivustoilla. Tällä hetkellä korkeimpia kertoimia ja laajimpia kohdevalikoimia Euro 2024 -kisojen veikkauksiin tarjoaa Bethard. Kertoimia kannattaa kuitenkin pitää koko ajan silmällä muun muassa tallentamalla tämä sivu ja tarkastamalla se säännöllisesti.

Missä kannattaa lyödä vetoa EM-kisoista?

EM 2024 -vedot kannattaa lyödä sisään vedonlyöntisivustoilla, joilla jalkapallo on muutenkin hyvin huomioitu. Hyviä vedonlyöntisivuja jalkapalloon on listattu muun muassa meidän jalkapallovedonlyönti-sivullamme.

Mitä erikoisia EM-kertoimia on tarjolla?

Jalkapallon EM-kisat tuo mukanaan myös paljon erilaisia erikoiskertoimia ja normaalista poikkeavia vedonlyöntikohteita. Yksi todella mielenkiintoisen kerroin valikoiman tarjoa vedonlyöntisivusto on Fezbet. Pääset veikkaaman Fezbetillä muun muassa sellaisia erikoisuuksia kuten ”Pohjois-Makedonian paras maalintekijä” tai ”Missä vaiheessa kisoja Ruotsi putoaa?”.