Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

VL Awards 2024

Vedonlyonti.comin uudessa VL Awards -gaalassa palkittiin vuoden parhaita vedonlyöntisivuja useissa eri kategorioissa. Äänestämällä lukijamme pystyivät vaikuttamaan siihen, mitkä sivustot saavat suitsutusta osakseen!

Vedonlyonti.comin virtuaalitapahtuma VL Awards järjestettiin 2024 ensimmäistä kertaa. Olemme vedonlyönnin johtava asiantuntija Suomessa, ja ylpeinä autamme yhteisöä eteenpäin nyt myös tällä tavoin, palkitsemalla parhaita vedonlyöntisivustoja!

Lukijamme valitsivat voittajat äänestämällä kahdeksan eri kategorian osalta, VL-toimituksen esivalitsemista ehdokkaista. Näin ollen tulokset ovat myös mahdollisimman luotettavia: nyt on kyse oikeiden pelaajien mielipiteistä: millä vedonlyöntisivustoilla kannattaa pelata ja millä ei?

Äänestys tapahtui aikavälillä 7.1.-20.2.2024.

Voittajat

Parhaat kertoimet

Tässä kategoriassa etsittiin parhaita vedonlyöntikertoimia, jotka ovat monille veikkaajille yksi tärkeimmistä ominaisuuksista vedonlyöntisivustossa ellei se kaikista tärkein.

Useista hyvistä ehdokkaista voittajaksi nousi Bethard. Tämä ei ole ihme, sillä Bethard käyttää nykyään Betssonin tunnettua vedonlyöntiohjelmistoa, jonka sivutuotteeksi kuuluvat kilpailukykyiset kertoimet. Kerrointaso vaihtelee hieman lajeittain – erityisen hulppeaa se on Suomi-kiekossa, jossa mikään muu sivusto ei yllä lähellekään samaan palautukseen.

Paras mobiilikokemus

Selvästi yli puolet betseistä asetetaan nykyään puhelimella tai muulla mobiililaitteella, ja mobiilikokemuksen sujuvuudessa on eroja. Tässä kategoriassa etsittiin verrattominta pelipaikkaa puhelinta suosivalle veikkaajalle.

Olihan sen voinut jo nimen perusteella päätellä: voiton nappasi MobileBet! Tämä booker on palvellut mobiilipelaajia jo vuodesta 2014 ja toiminut siinä mielessä edelläkävijän elkein, että tuolloin kymmenen vuotta sitten oli puhelinten osuus netin rahapelaamisesta huomattavasti hillitympi. Joka tapauksessa ajassa tämä sivusto on pysynyt kiinni aivan erinomaisesti ja onkin hiljattain laittanut käyttöliittymänsä aivan uuteen uskoon.

Paras tarjonta

Parhaan tarjonnan kategoriassa voittajaksi ylsi jälleen Bethard. Jälleen katseet kääntyvät Betssonin mainioon alustaan, johon myös valikoima olennaisesti liittyy. Sivusto tarjoaakin varsin hyvällä kädellä kohteita niin viihteestä, politiikasta kuin eSportsista, sekä runsaasti vedonlyöntimarkkinoita esimerkiksi jääkiekkoon, josta löytyy vaikkapa ylivoiman pistevedot.

Kertoimien lisäksi myös tarjonnan laajuus ja monipuolisuus ovat viime aikoina olleet noususuunnassa. Tässä kategoriassa arvioitiin esimerkiksi laji-, kohde- ja vetomarkkinavaihtoehtojen määrää.

Parhaat bonukset

Ei ole salaisuus, että vedonlyöntibonukset kiinnostavat pelaajia. Usein tehdään kuitenkin se virhe, että arvioidaan ainoastaan bonuksen sisältöä, vaikka myös bonusehdot olisivat tärkeä huomioitava seikka. Tämän kategorian idea on esitellä parhaat talletusbonukset ja ilmaisvedot!

Voittajaksi eteni XLBet. Vaikka sivusto ei mässäile mitenkään hervottomalla määrällä bonuksia, niin ainakin sivuston tervetuliaisbonus on kyllä totta vie vertaansa vailla: kyseessä on mainio 5x20€ ilmaisveto ilman kierrätystä totta kai!

Paras asiakaspalvelu

Asiakastuki auttaa tiukassa paikassa. Arvostatko sinä tuen osaavuutta, kielitaitoa vai laajoja aukioloaikoja? Parhaan asiakaspalvelun saitilta löytynee ne kaikki.

Parhaan palvelun kategoriassa voittajaksi selvisi jo kolmannen voittonsa napannut Bethard. Tämä firma tarjoaa asiakastukea suomen kielellä ja ilmeisen osaavalla tatsilla ainakin pelaajien mielestä. Myös sivuilta löytyy hyvin tietoa, mikä on tärkeä osa asiakastuen kokonaisuutta.

Paras Pay N Play

Pay N Play eli pelaaminen ilman rekisteröitymistä rantautui ensin nettikasinoille ja pian myös vedonlyöntisivustoille jo vuosia sitten. Kaikilla rekisteröintivapaa vedonlyöntikokemus ei ole kuitenkaan aivan samanlainen. Haimme tässä kategoriassa parhaan Pay N Play -sivuston uutta manttelinperijää.

Voittajaksi nousi ComeOn!. Perinteikäs sivusto on ComeOn Groupin tunnetuin lippulaiva ja nimikkosivusto, joka totta vie tarjoaa pelit ilman rekisteröitymistä ja oivallisella tavalla. Nostot hyväksytään useimmiten pikavauhtia, eikä Trustlyn tarjoamassa rahaliikenteessä muutenkaan ole moitteen sijaa.

Paras uuutuussivu

Vuoden 2022 loppumetreillä ja vuonna 2023 avattiin jälleen monenmonta uutta sivustoa, joista toiset ansaitsevat paikan valokeilassa enemmän kuin toiset. Oletko ehtinyt kokeilla jokaista?

Parhaan uutuussivun tittelin voitti XLBet. Tämä sivusto onkin tehnyt varsin nopealla tahdilla lähtemättömän vaikutuksen ennen kaikkea suomalaisiin, kiitos hyvän jääkiekkotarjontansa. Ei muuta kuin kokeilemaan, edellä mainitun mukavan 5x20€ ilmaisvetojen turvin!

Lukijoiden valinta

Sana on vapaa! Lukijoiden valinta -kategoriassa ei muista poiketen ollut lainkaan toimituksen esivalintoja, vaan nyt etsittiin sitä kunkin suosikkisivustoa ihan vapaassa kentässä!

Tässä kategoriassa nähtiin aikamoinen jymy-yllätys, nimittäin voitto meni Slotshammerille! Jymy-yllätys se ei ollut sivuston laadun takia vaan siksi, että ihan näin lähtemätöntä vaikutusta emme uskoneet Slotshammerin vielä tehneen lukijoihin, mutta uskottava se on – uunituore booker oli lukijoiden valinta tällä kertaa!

Iso kiitos kaikille äänestäneille!

Alta voit tutustua halutessasi tarkemmin ehdokassivustoihin.

#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Julkaistu
Kierrätys
Arvostelu
1
100% bonus 100€ asti
2014
5x (T+B)
2
Ei bonusta
1998
-
3
Pop
Jopa 100€:llä ilmaisvetoja
2023
Ei kierrätystä
4
50€ ilmaisveto
2010
Ei kierrätystä
5
100€ ilmaisveto
2009
5x (T)
6
100% bonus 200€ asti
1/2016
6x (T+B)
7
Uusi
100% bonus 100€ asti
2023
5x (T+B)
8
25€ ilmaisveto
2022
Ei kierrätystä
9
100% bonus 100€ asti
2023
5x (T+B)
10
100% bonus 100€ asti
2016
5x (T+B)