Ravit: Solvalla - Lähtö 7

25.03.2023 | 18.05
RAVIT | SOLVALLA - LÄHTÖ 7

Kohde sulkeutuu: 25.03.2023 18:05


Solvallan hieno ravipäivä vain paranee, kun päästään todella mielenkiintoiseen 4-vuotiaiden kovaan koitokseen, jossa voittaja palkitaan reilulla 26 000€.

Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2140m. 4-vuotiaille.

1.Ante La Roque
2.Letsdoit
3.Urban Africa
4.Custom Chef
5.Bedazzled Sox
6.Coquaholy
7.Bellissimo Face
8.Combat Fiighter
9.Following
10.Every Day Elegant
11.Tetrick Wania
12.Thereisnolimit


Bedazzled Sox tauoltakin suosikki


Suosikki on viime vuonna mainion tilin tehnyt 5 Bedazzled Sox. Seitsemän kertaa 11 yrittämästä voittanut lähes 400 000€ voittanut 4-vuotias avaa lujaa ja tähtää keskeltä rataa keulapaikalle. Roger Walmanin suojatti palailee valmentajan mukaan hyvässä iskussa tauolta ja on heti valmis voittokamppailuun. Kriterium finaalissa se oli laukankin jälkeen neljäs maalissa.

Toiseksi eniten peliä kerää Daniel Redenin valmennuksesta 1 Ante La Roque, joka paransi syksyllä menoaan todella paljon ja oli Kriteriumissa hienosti kolmas. Lähtönopeus tuskin riittää keulapaikan pitämiseen, mutta vahva menijä jaksaa tehdä omaakin juoksuaan. Örjan Kihlström voi toki pitää sisäradalta suoraankin keulapaikan, jolloin ori nousisi omissa arvioissani edellä mainitun yläpuolelle.

Talvikautensa reilu viikko sitten päättänyt 6 Coquaholy oli toisesta ulkoa vielä varsin tasainen, mutta suosikin tallikaverilta napataan tähän kaikki kengät pois. Balanssi muutos toimi viime syksynä mainiosti ja virekin vain paranee startin saatuaan, joten Kim Erikssonin ajokkia ei kannata unohtaa tässä täysin peleistä.

Stefan Melanderin suojatti 9 Following on myös mainio 4-vuotias, joka palaa tässä myöskin tauolta. Björn Goopin ajokki on juoksun onnistuessa vaarallinen. Viime syksynä Breeders Crown finaalissa toiseksi sijoittunut menijä on korkealla varsinkin mailin kilpailuissa tänä vuonna.

Vähemmän pelatuista mielenkiintoisimmalta vaikuttaa nyt ilman etukenkiä kilpaileva 10 Every Day Elegant, joka teki laukan jälkeen hyvän tauolta paluun. Per Lennartssonin ajokilla on potentiaalia nostaa omaa tasoaan reippaasti viime kaudesta.


Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan viimeksi tauolta pahalla lähtölaukalla aloittanut 11 Tetrick Wania. Yhtenä pohjoisen Euroopan kovimpana lupauksena pidetty Conrad Lugauerin valmennukseen pitkän tauon aikana siirtynyt 4-vuotias kulki lähtölaukan jälkeen 1900m 12 kyytejä ilman kovempia hätistelyjä. Takarivistä ravin pitäisi maistua ja nyt nähdään hienon oriin todellinen iskukyky. Riina Rekilä myi kasvattamansa oriin 2-vuotiaana n. 3 miljoonalla eurolla, joten odotukset ovat tähän hevoseen varmasti kovat jokaisella raveja seuraavalla.

Voittajakerroin 5,25 tuntuu todella lahjakkaalla menijälle todella suurelta ja se onkin todella maukas pelikohde omaan 32% arvioon nähden.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Tetrick Wania voittaa @5.25

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

5.25

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

5.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan