Ravit: Solvalla - Lähtö 5

25.03.2023 | 17.20
RAVIT | SOLVALLA - LÄHTÖ 7

Kohde sulkeutuu: 25.03.2023 17:20


Solvallan hieno toto75 päivä käynnistyy todella tasokkaalla hopeadivisioona finaalilla.

Toto75 pelin palautusaika loppuu 17.20

Lähtölista


Lämminveristen ryhmäajo 2140m. Hopeadivisioona finaali.

1.Borups Victory
2.Marre's Dreamboy
3.Hell Patrol
4.Unique Creation
5.Eros Zola
6.Corsaronero Font
7.King Of Everthing
8.Behind Bars
9.Bravo Sabotage
10.Full Of Muscles
11.Axel Ruda


Borups Victory tavoittelee koko matkan johtoa


Suosikki on sisäradalta kiihdyttävä 6 Borups Victory, joka jäi viimeksi kolmanneksi, muttei esitys voi kuitenkaan moittia. Lähtönopeus on siinä ja siinä riittääkö se keulapaikan torjumiseen ulkoa tulevia uhkia vastaan. Daniel Wäjerstenin suojatti on keulan pitäessään lähellä voittoa. 5-vuotias ori on joka tapauksessa vaarallinen.

Pahin haastaja niin kiihdytyksessä kuin voittoa ajatellen on 7 King Of Everthing, joka oli viimeksi keulapaikalta todella vakuuttava. Magnus A Djusen ajokki tulee satsaamaan kaiken kiihdytykseen ja keulapaikan riistäessään se on sopivalla matkavauhdilla todella vaikeasti lyötävissä. Claes Svenssonin valmentama ori on noussut elämänsä vireeseen.

Viimeksi Halmstadissa voittoon kirinyt 5 Eros Zola saa nyt rattailleen Björn Goopin, joten ohjastaja parantuu valmentaja Flemming Jensenin jälkeen. Viimeksi ilman kenkiä hienolta näyttänyt ja samalla balanssilla jatkava voitokas 7-vuotias pystyy jälleen todella korkealle.

Allekirjoittanut oli toissa kerralla täysin unessa yläpystyyn voittaneesta numerosta 3 Hell Patrol. Reilu kierros ennen maalia kiriin lähtenyt 6-vuotias nappasi jo takasuoralla yliotteen vastustajista ja karkasi vakuuttavaan voittoon. Samanlaisena Örjan Kihlströmin ajokki on jälleen vaarallinen, vaikka vastus viime kerrasta koveneekin.

Viimeisimmän hopeadivari finaalin voittanut 11 Axel Ruda on todella vaikeissa asemissa ja kohtaa aiempaa paljon kovemman vastuksen. Kengät riisutaan, joka tuo lisää potkua 6-vuotiaan ruunan menoon. Tästä huolimatta voittoon vaikea uskoa.

Onnistuneilla juoksuilla ei kannata kokonaan unohtaa eturivin numeroita 2 Marre's Dreamboy ja 6 Corsanero Font, jotka pystyvät ainakin totoon .


Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan suomalaisillekin hyvin tuttu 4 Unique Creation, joka ei saanut viimeksi mahdollisuutta parempaan sijoitukseen. Taktiikka oli hyvin passiivinen jo ennakkoon tukalista asemista. Kunto ei ole Johan Untersteinerin ohjastamalla ja valmentamalla ruunalla muuttunut voittojuoksujen jälkeen. Lähtönopeus ei riitä keulaan, mutta hyviin asemiin 7-vuotias pitäisi tässä kuitenkin päästä.

Kärjen mahdollinen kova avaus sataisi vahvasti loppuun asti tulevan ruunan laariin ja ainakin top3 sijoitus tuntuu todennäköiseltä. Oma arvio toto sijaan on yli 50% joten se on hyvin pelikelpoinen tällä hetkellä markkinoilla olevaan 2,45 kertoimeen.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Unique Creation Top3 @2.45

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.45

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan