Ravit: Elitloppet - Karsinta 2

28.05.2023 | 16.28
RAVIT | ELITLOPPET - KARSINTA 2
Kohde sulkeutuu: 28.05.2023 16:55
Hieno Elitloppet viikonloppu. Elitloppetin kahdesta karsinnasta neljä parasta finaaliin, joka juostaan 440 000€ ykköspalkinnolla sunnuntain lähtönä 11. Finaali starttaa n. 18.45.Lähtölista


1.Best Ofdream Trio
2.Ultion Face
3.Mister Hercules
4.Hail Mary
5.Hohneck
6.San Moteur
7.Vivid Wise As
8.Usain TöllVain yksi suosikki


Koko kilpailun suurin suosikki on Björn Goopin tallista tuleva supertähdeksi syttynyt 6 San Moteur. Ennen viime kisaa yllä oli paljon kysymysmerkkejä erinäisten vaivojen takia, mutta ne muuttuivat lähdön jälkeen suoraan huutomerkeiksi, sillä niin vakuuttava tämä 6-vuotias voitossaan oli. Täysin mahdottomat vauhdit omaava ori pystyy ratkaisemaan lähdön missä kohtaa tahansa, eikä se ole riippuvainen juoksunkulusta.

Viimeisenä kutsun saanut 1 Best Ofdream Trio vakuutti tauolta palatessaan voittaessaan. Vastus kovenee reippaasti ja sisäradalta tavoitteena on vain finaalipaikka, johon Kim Erikssonin ohjastaman oriin taustavoimat voisivat olla todella tyytyväisiä.

Radalta kaksi paikkaa finaalista kyttää mainiosti viimeksi rajun temmon keulasta kestänyt 2 Ultion Face, joka hamuaa samaan paikkaan tälläkin kertaa, eikä keula ole varmastikaan tarjolla kenellekään muulle kuin suosikille, jos edes sillekään. Adrian Kolgjinin suojatti tuskin voittaa, mutta suoritus varmuudellaan lähellä finaalipaikkaa.

Suomalaisten suosikki on varmasti Santtu Raitalan kyytiinsä saava 3 Mister Hercules, joka ansaitsi paikkansa voittamalla viime lauantaina Gävlessä todella rajun juoksun jälkeen. Kunto on mainio, mutta mailin matka ei ole paras mahdollinen enemmän vahvalle kuin nopealle 6-vuotiaalle oriille. Finaali tavoitteena.

Edellä mainitun tallikaveri ja samalla Daniel Redenin kolmas hevonen Elitloppetissa on 4 Hail Mary, joka on tehnyt kaksi starttia taukonsa jälkeen ja on valmentajan mukaan parempi kuin koskaan tällä hetkellä. Ei avaa riittävän lujaa keulaan, mutta tulee paikasta kuin paikasta. Aina finaalissa, mutta koko kilpailun voitto voi olla liikaa vaadittu.

Ranskalainen 5 Hohneck on nousemassa kilpailun suurimmaksi jokeriksi. Tallikommentit ovat tosi positiiviset ja lähtönopeutta löytyy. Varustemuutoksilla haetaan vielä lisää terävyyttä. 6-vuotiaan oriin kohdalla on kovia odotuksia, joihin saadaan vastauksia sunnuntain aikana. Ohjastaja ja valmentaja ovat aivan ranskan ykköstasolta, joten niistä homma ei varmasti jää kiinni.

Italialaiset 7 Vivid Wise As ja 8 Usain Töll saivat todella huonot paikat ja vaikka kumpikin avaa kovaa ei täältä ole todellakaan helppo päästä tasokkaassa karsinnassa edes finaaliin. Haastajia molemmat, mutta en usko finaalipaikkoihin.Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan 6 San Moteur, johon luotan karsinnassa todella paljon. Finaali on pieni arvoitus, miten kaksi hiittiä sopii, mutta tämä ei vaivaa vielä karsinnassa.

Oma arvio voitolle on yli 50%, joten 2,40 kerroin kiinnostaa kovasti.

Pelivalintamme:

San Moteur voittaa @2.4

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.4

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan