Ravit: Elitloppet - Karsinta 1

28.5.2023 | 16.28
RAVIT | ELITLOPPET- KARSINTA 1
Kohde sulkeutuu: 28.05.2023 16:28
Hieno Elitloppet viikonloppu. Elitloppetin karsinnoista neljä parasta finaaliin, joka juostaan 440 000€ ykköspalkinnolla sunnuntain lähtönä 11. Finaali starttaa n. 18.45.Lähtölista


1.Don Fanucci Zet
2.Önas Prince
3.Stoletheshow
4.Etonnant
5.Vernissage Grif
6.Go On Boy
7.Just Believe
8.Brother BillDon Fanucci Zet jälleen ykkösradalta?


Ensimmäisen karsinnan suosikkina matkaan lähtee Daniel Redenin valmentama 1 Don Fanucci Zet, joka on kilpailun toissa vuotinen voittaja. Viime vuonna karsinnan hienolla esityksellä voittanut ori laukkasi finaalissa lähtöön juuri ykkösradalta. Tämä tuo varmasti lisä jännitystä muuten todella rauhalliseen ja lähes kaiken voittaneeseen ohjastaja Örjan Kihlströmiin. Keulat puolustaessaan koko matkan johto on todennäköisin vaihtoehto.

Kovin haaste tulee ainakin kiihdytyksessä numerolta 2 Önas Prince, joka on näyttänyt todella hyvältä tämän vuoden starteissaan. Alussa lyö valmentaja-ohjastaja Per Nordström varmasti kaikki peliin ja pyrkii keulaan. Vauhti voi mennä todella kovaksi, joka on ainakin mahdollisen finaalin suorituksesta pois. Näin kovissa lähdössä useasti viimeiset 50m ovat olleet 6-vuotiaalle oriille liikaa.

3 Stoletheshow
voitti viimeksi Finlandia ajon johtavan rinnalta. Avaa tosi lujaa ja saa onnistuneen juoksun. Vastus on ainakin voittoa ajatellen vain liian kova. Nappi onnistumisella finaaliin, jossa voi pystyä 5-6 joukkoon.

Viime vuonna Elitloppetin voittanut 4 Etonnant on vahvassa vireessä jälleen ja on finaalissa tosi kova. Karsintaa ei ajettu viime vuonnakaan hampaat irvessä, joten tänä vuonna taktiikka lienee samanlainen. Valmentaja Richard Westernik on jo kokenut Elitloppet voittaja, joten hyviä kokemuksia on runsaasti jo alla. Juoksee parijonossa, josta ohittaa monta loppusuoralla.

Keltainen mies eli Alessandro Gocciadoro tuo kilpailuun kaksi hevosta, joista ohjastaa itse toukokuun alussa Napoli Lotterian voittanutta numeroa 5 Vernissage Grif. Näyttävä rautiaan värinen menijä on hienossa iskussa ja terveystilanteen ollessa samanlainen kuin viimeksi niin finaaliin on todella hyvät saumat. Vahva 9-vuotias pystyy voittoon johtavan ulkopuoleltakin.

Australian vieras 7 Just Believe tuo mukavaa väriä kisaan, mutta jo finaaliin selviytyminen olisi iso yllätys. 8 Brother Bill palasi tauolta kovassa kunnossa, vaikka ravi ei priimaa ollutkaan. Samanlaisena laukka tulee tällä kertaa lähes varmasti, mutta valmentaja Timo Nurmos on saanut 7-vuotiaan menijän varmasti jo toiseen kilpailuun paremmaksi. Lähellä finaalia ravilla.
Elitloppet finaali 2022
Pelikohde


Pelikohteeksi valitaan ranskasta saapuva 6 Go On Boy, joka kiri viimeksi todella hurjasti toiseksi Etonnantin voittamassa lähdössä kaukaa takapareista. Valmentaja-ohjastaja Roman Derieux voitti kilpailun 2019 Dijonilla, joten hän varmasti tietää mitä pitää tehdä. Kaikki on mennyt hyvin ja alla on hyvät valmistavat treenit, joten startti taukoon ei tässä kannata liikaa tuijotella.

Top3 sijasta saa tällä hetkellä reippaasti yli kahden kerrointa, joka tuntuu hyvältä tarjoukselta tämän kiritykin kohdalla.


Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Go On Boy top3 @2.15

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan