Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ystävyysottelu: Tanska - Ruotsi

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 5.06 klo 22.00
Peli ohi
Alle 2,5 maalia
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Parkenilla ohjelmassa Pohjoismaiden välienselvittely!

Tanska isännöi keskiviikkona Parkenilla Ruotsia Pohjoismaiden derbyottelussa. Tanskalla on pian edessä EM-turnaus ja kuten hyvin tiedämme, juuttien ohella Pohjoismaista ei ole muuta edustusta kisoissa. Ruotsi hakee askelmerkkejään uuden tanskalaisen luotsinsa Jon Dahl Tomassonin alaisuudessa ja tavoitteena on selviytyä vuoden 2026 MM-turnaukseen.

Kasper Hjulmandin luotsaama Tanska pelaa EM-kisoissa samassa lohkossa Englannin, Serbian ja Slovenian kanssa ja MM-kisojen pettymystä parin vuoden takaa lähdetään ilman muuta painamaan unholaan. Joukkueen runko ei ole aivan kamalasti elänyt viime vuosina ja samalla pelitavallakin juutit pitkälti pelaavat. Keskiviikon matsi antaa kohtalaisesti jo suuntaviivoja Hjulmandin ryhmän lähitulevaisuudesta.

Kotijoukkueen miehistöön eivät kisoihin mahtuneet muun muassa keskikenttäpelaajat Matt O’Riley, Jesper Lindström ja Philip Billing. Martin Braithwaiten aika maajoukkuetehtävissäkin voi vähitellen olla ohi. Kokeneesta kaartista muun muassa Kasper Schmeichel, Christian Eriksen, Simon Kjaer ja Thomas Delaney ovat yhä mukana tositoimissa.  

Ruotsin EM-karsintataival päättyi viime vuonna katastrofiin ja Janne Anderssonille soviteltiin kengänkuvaa takamukseen melko ansaitusti. Kansojen liigakin oli mennyt länsinaapurillamme sen verran vihkoon, että takaporttiakaan ei ollut tarjolla. Maaliskuun harjoituspeleissä Ruotsi voitti Albanian niukalla marginaalilla ja Portugalin käsittelyssä otettiin lukua numeroin 5-2.

Viktor Gyökeres on polvivaivaisena sivussa joitakin viikkoja eli kesällä ei ole Sportingin sensaatiomaisella hyökkääjätähdellä asiaa kentälle. Maaliskuussa mukana olleista pelureista Jesper Karlström, Gabriel Gudmundsson ja Mattias Svanberg ovat myös sivussa. Muutoin Tomassonilla on käytössään vahva kokoonpano, johon kuuluvat hyökkäyspäässä esimerkiksi Alexander Isak ja Dejan Kulusevski.

Parkenilla under-ilta?

Pelivalintana Pohjoismaiden väliseen mittelöön otetaan pienimaalisuutta. Tanska ja Ruotsi ovat pohjimmiltaan joukkueita, jotka pyrkivät ensi sijassa tukkimaan oman puolustuspään laadukkaalla kollektiivisella luutimisella. Rosterin suhteen toki Ruotsilla on nyt sikäli herkullinen tilanne, että laatua hyökkäykseen löytyy kadehdittavan paljon, mutta keskiviikkona ykköstähti Gyökeres on kuitenkin poissa.

Alle 2,5 maalia
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!