Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ystävyysottelu: Saksa - Ukraina

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 3.06 klo 23.45
Peli ohi
Ukraina +1,5
1.7Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.730€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Pysyykö Ukraina tulevan EM-kisaisännän kyydissä?

Saksa ja Ukraina pelaavat maanantaina EM-kisoja varten valmistavassa harjoitusottelussa Nürnbergin Max-Morlock-Stadionilla. Saksa on pelannut viimeksi kilpailullisen ottelun vuoden 2022 MM-kisoissa ja Julian Nagelsmannin suojatit ovat mukana EM-skaboissa tietysti kisaisännän ominaisuudessa. Ukraina selvisi kesän turnaukseen jatkokarsinnan kautta! 

Saksan pelit eivät ole viime vuosina olleet ruusuilla tanssimista, mutta voittamisen kulttuuria ja kokemusta tässä ryhmässä piisaa jälleen sen verran, että on oikeutettua puhua yhdestä merkittävimmistä mestarisuosikeista kesän turnauksessa. Viime vuonna Saksa hävisi peräti viisi harjoitusottelua, mutta tämän vuoden keväällä saatiin kuitenkin jo isompia vaihteita silmään Ranskaa ja Hollantia vastaan. Lohkoarvonnoissa Die Mannschaftilla kävi aikamoinen pulla ja jos tästä ei jatkoon mennä, voi viimeinen sammuttaa valot. 

Lauantaina Mestarien liigan loppuottelussa pelanneet Antonio Rüdiger, Toni Kroos, Niclas Füllkrug ja Nico Schlotterbeck eivät vielä ole ehtineet mukaan maajoukkueharjoituksiin ja Marc-André Ter Stegeniäkin yhä odotellaan. Muuten Nagelsmann pääsee juoksuttamaan pitkälti parhaat ukkonsa jo viheriölle. Jamal Musialaa ja Florian Wirtziä voidaan hyvin nähdä esimerkiksi jo alusta asti kentällä. 

Sergey Rebrovin luotsaama Ukraina pelasi kovat karsinnat – lohkossa oli kaksi viime turnauksen finalistia Italian ja Englannin muodossa ja lento ei lopulta aivan riittänyt. Ukrainalaisten onneksi jatkokarsintaan kävi kuitenkin tie Kansojen liigan kautta ja Bosnia & Hertsegovina ja Islanti joutuivat taipumaan Rebrovin ryhmälle. Kesän turnaukseen Ukraina saa kelpo rosterin, mutta realiteetit on kuitenkin tunnustettava – aivan päätyyn asti ei pitäisi olla eväitä. 

Saksan nelikon tavoin Ukrainallakin oli lauantaina UCL-finaaliedustusta Andriy Luninin muodossa. Anatoliy Trubin avannee siis veräjällä Nürnbergin illassa. Mielenkiintoisin kasvo Ukrainan joukkueessa lienee La Ligan maalikuninkuuden pokannut Artem Dovbyk – verkko heilui espanjan kentillä päättyneellä kaudella 24 kertaa Gironan paidassa. 

Katso myös: Pitkävetovihjeet

Ukraina tarjoaa Saksalle laadukkaan haasteen!

Lapulle otetaan maanantain peliin Ukrainaa +1,5:n tasoituksella. Saksalla ei ole vielä ihan paras kooste kehissä ja Ukraina sitä vastoin saanee etenkin hyökkäyspäähän kiitettävästi ratkaisuvoimaa. Saksa on kuuluisa siitä, että se säästää parhaimmat paukut vasta itse lopputurnaukseen, joten maanantaina Ukraina tuskin on isosti häviämässä! 

Ukraina +1,5
1.7Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.730€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!