Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ystävyysottelu: Ranska - Kanada

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 10.06 klo 0.15
Peli ohi
Ranska -2
1.94Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa

Kanada oppimatkalla Euroopassa ennen kesän Copa Américaa!

Ranska isännöi sunnuntaina Matmut Atlantique-stadionilla Kanadaa. Molemmilla mailla koittaa pian merkittävä arvoturnaus, kun Les Bleus valmistautuu EM-kultajahtiin ja Kanada pelaa puolestaan hieman myöhemmin käynnistyvässä Copa Américassa Yhdysvalloissa. Kanada otti rumasti jo lukua Hollantia vastaan, joten kotiläksyjä on Jesse Marschilla piisannut. Tuleeko Ranskalta seuraava kurinpalautus?

Didier Deschampsin käskyttämä Gallian Kukot taiteili Luxemburgin helposti kumoon kesäkuun ensimmäisessä harjoituspelissä Randal Kolo Muanin, Jonathan Claussin ja Kylian Mbappén osumilla. Kesän turnauksessa Les Bleus on ilman muuta yksi suurimmista voittajasuosikeista ja nyt onkin tärkeää saada hyviä otteita alle ennen tosipelien alkamista. EM-tasolla Ranska on juhlinut kultaa viimeksi vuonna 2000, joten mestaruusnälkää alkaa olla jo reilusti.

Ranskalla oli jo Luxemburgia vastaan kehissä käytännössä parhaat, mitä nyt Aurélien Tchouaménia ja Ousmane Dembéléä voidaan hyvin odotella avaukseen kisojen avausotteluun. Luultavasti nyt hieman kierrätetään, jotta rosteri pysyy freesinä ja ennen kaikkea terveenä. Dayot Upamecano lienee reisivaivan takia levossa eli William Saliballa on nyt kelpo mahdollisuus napata avauksen paikka itse turnaukseenkin.  

Marschin debyyttiottelu Oranjea vastaan ei sujunut kanukkien kannalta toivotulla tavalla. Avauspuolikkaalla Kanada oli kohtalaisen hyvin mukana, mutta tasoero näkyi vääjäämättä toisella puolikkaalla. Nyt on vastassa Ranska, joten luvassa on seuraava todellinen tulikoe, josta pyritään repimään kaikki mahdollinen hyödyllinen informaatio irti ennen kesän Copa-karkeloita. Tekemistä kuitenkin piisaa, se on vissi.

Ranska-peli on Kanadalle viimeinen harjoitusottelu ennen Copa Américaa, joten nyt on kuviot hiottava kuntoon. Tuskinpa Marsch kovin reservipitoisella avauskoosteella otteluun on lähtemässä eli Alphonso Davies, Jonathan David, Stephen Eustáquio ja muut avainpelaajat nähtäneen viimeistään aikaisin toisella puoliajalla tositoimissa. Richie Laryea sekä Alistair Johnston ovat kuntoutuneet vaivoistaan.

Kanada hätää kärsimässä ilman ryhtiliikettä!

Kanada tarvitsee Hollanti-otteluun peilaten isoa tasonnostoa, jos Ranskaa mielitään haastaa edes sitä kuuluisaa vähää alusta, saati taistella kesän Copassa hyvistä sijoituksista. 2022 MM-kisoissa Kanada pelasi ennakkoluulottomasti, mutta tämä teema tuntuu jääneen sittemmin hieman unohduksiin. Ranskan vieraana kyyti lienee kylmää – napataan -2:n aasialaisella tasoituksella Les Bleusia kupongille.

Ranska -2
1.94Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!