Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ystävyysottelu: Puola - Turkki

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 10.06 klo 23.45
Peli ohi
Tasapeli
3.4100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.3330€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Jalkapallon ystävyysottelussa kohtaavat Puola ja Turkki toisensa PGE Narodowylla, Varsovassa maanantaina kello 21:45.

EM-kisoissa Puolan alkulohkossa pelaavat sen lisäksi myös Hollanti, Itävalta ja Ranska. Turkin kanssa puolestaan samassa alkulohkossa pelaavat Georgia, Portugali ja Tshekki.

Polakit ukrainalaisia selvästi terävämpiä erikoistilanteissa

Michal Probierzin luotsaama Puola kaatoi Ukrainan 3-1 kotiluolassaan PGE Narodowylla, Varsovassa ensimmäisessä kahdesta tuleviin EM-kisoihin valmistavasta harjoituspelistään perjantaina. Kaikki osumat tehtiin jo avausjaksolla.

Sebastian Walukiewicz (Empoli) aloitti maalikarnevaalit 11.minuutilla kulman jälkitilanteesta isännät 1-0 johtoon vietyään. Lisää seurasi jo viisi minuuttia myöhemmin, kun Napolista Inter Milaniin ensi kaudeksi siirtyvä Piotr Zielinski toimitti keskityksensä takanurkkaan vaivattoman näköisesti eikä jatkajia jostain syystä syötöksi tarkoitetulle keskitykselle saati edes blokkaajia syystä tai toisesta löytynyt.

Puolen tunnin kohdalla Taras Romanchuk (Jagiellonia) niittasi isännät jo kolmen maalin karkumatkalle osuman tultua jälleen kulman jälkitilanteesta. Ukrainan kavennuksen ja samalla loppulukemat 1-3:een viimeisteli puolestaan Artem Dovbyk (Girona) 41.minuutilla.

Puolaa kipparoi maansa kaikkien aikojen maalari kokenut Robert Lewandowski (Barcelona) ja muita avainpelaajia ovat tolppien välissä yhä jatkava Wojciech Szczesny (Juventus) ja seurakaveri hyökkäyspäässä Arkadiusz Milik sekä keskikentältä löytyvät velhot Zielinski sekä Kamil Grosicki, 36 (Szczecin). Jälkimmäinen huilasi Ukrainaa vastaan, mutta nähtäneen nyt jälleen tositoimissa.

Puolan (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Szczesny; Walukiewicz, Salomon, Kiwior; Skoras, Zielinski, Romanczuk, Grosicki; Buksa, Lewandowski, Szymanski.

 Turkki maalittomaan tasuriin Azzurrin vieraana

Vincenzo Montellan luotsaama Turkki tuijotteli kiikareita EM-kisoissa pyttyä puolustavaa Italiaa vastaan Stadio Renato Dall’Aralla, Bolognassa viime tiistaina. Maaliodottama (xG) varsin tasaisessa pelissä oli hyvin tilanteisiin nähden sopivasti turkkilaisten eduksi niukasti 0,68-0,67.

Montella nimesi perjantaina lopullisen kisoihin matkaavan 26 pelaajan miehistönsä ja ulos jäivät vielä kalkkiviivoilla Dogan Alemdar (Troyes), Oguz Aydin (Alanyaspor), Berat Özdemir (Trabzonspor), Cenk Ozkacar (Valencia) sekä Can Uzun (Nürnberg). Loukkaantumisten takia sivuun jäivät myös Ozan Kabak (Hoffenheim), Caglar Söüncü (Atletico Madrid) ja Enes Unal (Getafe). Puolaa vastaan Montella muokannee hiukan rosteriaan ja avaukseen nousevat todennäköisesti Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Arda Güler (Real Madrid) ja Cenk Tosun (Besiktas).

Turkin (4-2-3-1) mahdollinen avausrosteri: Bayindir; Celik, Demiral, Bardakci, Müldür; Calhanoglu, Ayhan; Güler, Yazici, Aktürkoğlu; Tosun.

Riskejä vältellen kliiniseen tasuriin

Näin aivan kisojen kynnyksellä ei kumpikaan maa lähde riskeeraamaan enää yhtään mitään eikä välttämättä hienouksia tulla näkemään riskien välttämiseksi ja kamppailusta voi tulla turhankin pelailun makuinen keitos. Puola on kaksikosta ollut paremmassa tikissä viime aikoina, mutta turkkilaisten tasuria Saapasmaassa ei sovi myöskään unohtaa ja pitää huonona tuloksena.

Tasapeli
3.4100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.3330€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
3.33100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.3100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
3.25Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.