Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ystävyysottelu: Portugali - Suomi

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 4.06 klo 23.45
Peli ohi
Portugali -2
1.87Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.87100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Portugali valmistautuu EM-turnaukseen ja Suomi on välitilassa!

Yhä Markku Kanervan ohjastuksessa etenevä Suomi vierailee tiistaina EM-kisoihin par’aikaa valmistautuvan Portugalin luona Lissabonissa José Alvaladella. Lusitaaneja voidaan pitää matsissa jättisuosikkeina – voittihan Roberto Martínezin ryhmä oman EM-karsintalohkonsa murskaavaan malliin eikä Huuhkajista ole nähty lähellekään parasta versiota parin viime vuoden sisällä.

Portugali on nähtävä ilman muuta tulevan EM-turnauksen yhtenä suosikeista, vaikka MM-turnaus 2022 ei mennyt lopulta aivan nappiin, kun Marokko toimitti lusitaanit katkerasti laulukuoroon. EM-karsinnoissa Martínezin miehistö voitti kaikki pelinsä ja yhtä vaille jokaisessa pidettiin vieläpä nollapeli. Jos sama meno jatkuu, on Portugali hyvin vahvoilla myös tosipaikassa.

Suomea vastaan ei nähdä Cristiano Ronaldoa ja Rúben Nevesiä tositoimissa – kaksikko päätti kautensa hiljattain Saudi Arabiassa. Nélson Semedo ja Otávio ovat sivussa terveyssyistä, mutta muutoin turnaukseen valittu ryhmä on Martínezin käytettävissä tiistaina.

Suomen päävalmentajakuvio on siis tällä hetkellä isojen kysymysmerkkien alla. ”Riven” aika voi hyvin tulla päätökseensä, jos kesän peleissä ei pelillisiä edistysaskeleita ole havaittavissa. EM-karsinnat menivät lopulta penkin alle ja jatkokarsinnassa ei ollut Walesia vastaan oikein mitään sanottavaa, joten sinänsä tuskin kamalasti jäi kevään pettymys Huuhkajakannattajia kaivelemaan. Kisapaikkaa ei olisi minkäänlaisilla värilaseilla tarkasteltuna ansaittu.

Tiistaina Suomi voi olla melko mielenkiintoisellakin koosteella tositoimissa. Uusia kasvoja ovat muun muassa Casper Terho, Juho Talvitie ja Leo Walta. Joel Pohjanpalo ja Jesse Joronen nousivat sunnuntaina Serie A:han ja kaksikko liittyy joukkueen mukaan vasta tuonnempana. Richard Jensen, Robert Ivanov ja Matti Peltola ovat kolme käytettävissä olevaa topparia tiistaina. Loukkaantumisten takia sivussa ovat tällä kertaa Marcus Forss, Glen Kamara, Arttu Hoskonen, Kaan Kairinen, Rasmus Schüller, Daniel Håkans ja Fredrik Jensen.

Huuhkajat turhankin kovassa paikassa!

Portugalilla on tietysti muutama kaveri myös sivussa, mutta näillä kokoonpanotiedoilla Suomen anti voi hyvin jäädä Lissabonin illassa köykäiseksi. Lapulle maistuu näillä kertoimilla Portugali -2 eli tasan kahden maalin suuruisella kotivoitolla panos palautuisi. Suomalaisittain on toivottava, että sentään tyystin rumiksi eivät isäntien voittolukemat repsahda.

Portugali -2
1.87Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.87100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.8330€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!