Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ystävyysottelu: Portugali - Irlanti

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 11.06 klo 23.45
Peli ohi
Portugali -1,5
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa

Portugali isännöi EM-kenraalissa Irlantia!

Portugali saa tiistaina viimeisessä EM-turnaukseen valmistavassa harjoitusottelussa vieraakseen Irlannin Aveiron Estadio Municipalille. Roberto Martínezin suojateilla on alla jo treenipelit Suomea sekä Kroatiaa vastaan ja tiistain jälkeen jää vielä seitsemän lepopäivää ennen EM-debyyttiä. Irlannin tosipelit jatkuvat syksyllä Kansojen liigassa. 

Portugali nähdään kesän skaboissa yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista ja onhan Martínezilla käsittämättömän laadukas ryhmä, josta ammentaa. Karsinnoissa Portugali oli mykistävän ylivoimainen eikä omissa kolissut kymmenessä pelissä kuin kahdesti. Kesäkuun treenimatseissa maaleja sen sijaan vastustajat ovat päässeet nakuttamaan, kun sekä Huuhkajat että Kroatia upottivat pelivälineen José San sekä Diogo Costan selän taakse kahteen otteeseen. 

Tiistaina nähdään mitä ilmeisimmin Cristiano Ronaldo viimein tositoimissa – joukkueen edelleen kirkkain tähti on ollut toistaiseksi levossa. João Cancelolle, António Silvalle sekä Rafael Leãolle lienee myös paikat luvassa avaukseen. Suomelle hankaluuksia väkkärämäisillä kuljetuksillaan ja haastoillaan aiheuttanut Francisco Conceição saanee myös taas Kroatia-ottelun penkityksen jälkeen vastuuta.  

John O’Shean väliaikaisohjastuksessa etenevä Irlanti on pelannut kesäkuussa vasta yhden harjoitusottelun, kun niin ikään EM-kisoihin valmistautuva Unkari kaadettiin Adam Idahin ja Troy Parrottin osumilla Dublinin Aviva Stadiumilla. Irlanti oli tässä matsissa vastaanottavana osapuolena, mutta maalipaikoissa ei tällä kertaa tuhlailtu. Viime vuoden EM-karsinnoissa Irlannille ei jätetty juuri mahdollisuuksia, kun Hollanti, Ranska ja Kreikka nappasivat kukin Irlannista kaksi voittoa – tämän seurauksena Stephen Kennyn pärstää ei enää jaksettu katsella penkin päässä. 

Nimekkäimmät poissaolijat Irlannin kesän peleistä ovat Evan Ferguson piikistä sekä Gavin Bazunu tolppien välistä. Caoimhín Kelleher on toki kelpo veskari eli ei Bazunun poissaolosta tarvitse juurikaan irkuilta verottaa. Andrew Omobamidele joutui jättäytymään ennen Unkari-ottelua ryhmästä sivuun loukkaantumisen takia. 

Vierasjoukkue alakynnessä!

Portugali ei aivan parhaimmillaan ole tässä harjoituspelirupeamassa ollut, mutta laatuero Irlantiin nähden on kuitenkin merkittävä. Kuten yllä mainittiin, Portugalilla on kiitettävästi lepoaikaa ennen ensimmäistä EM-peliä, joten tässä suhteessa ei yllättäisi, jos viheriölle kirmaisi Martínezin ykköskokoonpano. Peleille kelpaa Portugali -1,5. 

Portugali -1,5
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 500€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!