Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ystävyysottelu: Hollanti - Islanti

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 10.06 klo 23.45
Peli ohi
Ottelussa tehdään alle 3 maalia
2.22Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.2230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Jalkapallon ystävyysottelussa kohtaavat Hollanti ja Islanti toisensa De Kuipilla, Rotterdamissa maanantaina kello 21:45.

Hollannin EM-urakka starttaa 16.6 alkulohkossa, missä se saa vastaansa Puolan, Ranskan ja Itävallan. EM-karsinnoissa Oranje pelasi myös ranskalaisten kanssa samassa lohkossa sijoittuen siinä toiseksi Les Bleus’n jälkeen.

Oranje kyykytti kanukkeja

Ronald Koemanin luotsaama Hollanti kukisti ensimmäisessä kahdesta kisojen alla pelattavista harjoituspeleistään Kanadan 4-0 De Kuipilla viime torstaina.

Maalittoman avausjakson jälkeen Oranjesta kanukkien maaliverkkoa vuoronperään soittivat ensin Memphis Depay (Atletico Madrid) 50. ja Jeremie Frimpong (Leverkusen) 57.minuuteilla kömpien sitten vaihtoon ja kentälle kirmanneista pelaajista ensin Wout Weghorst (Hoffenheim) onnistui iskemään 3-0:een 63.minuutilla sekä sitten vielä Virgil van Dijk (Liverpool) 4-0:ään 83.minuutilla kymppi aiemmin Matthijs de Ligtin (Bayern München) korvattuaan. Maaliodottama (xG) kirjattiin isäntien eduksi 3,14-0,57.

Koeman vaihtaa puolustuslinjaansa Kanada-pelin jälkeen Nathan Aken IManchester City), Denzel Dunfriesin (Inter Milan) ja van Dijkin nyt mukaan Oranjen avaukseen. Teun Koopmeiners (Atalanta) nähtäneen myös nyt mukana keskikentällä sekä Cody Gakpo (Liverpool) hyökkäyskolmikossa.

Oranjen (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Verbrüggen; Dumfries, van Dijk, Ake, van de Ven; Koopmeiners, Wijnaldum, Gravenberch; Frimpong, Gakpo, Memphis.

Islanti yllätti EM-kekkerien yhden ennakkosuosikeista

Norjalaisen Age Hareiden luotsaama Islanti jäi rannalle ensi viikolla starttaavista EM-kisoista sijoituttuaan omassa karsintalohkossaan vasta neljänneksi ja suoraan kisoihin lohkosta etenivät Portugali ja Slovakia. Nousukarsinnoissa Islanti latoi ensin Israelin 4-1 Budapestissa, mutta lopulta tie nousi pystyyn Ukrainaa vastaan Wroclawissa, Puolassa pelatussa nousufinaalissa Albert Gudmundssonin (Genoa) iskemästä 1-0 johto-osumasta huolimatta. Ukraina nousi nimittäin lopulta 2-1 voittoon Viktor Tsygankovin (Girona) ja Mykhailo Mudrykin (Chelsea) toisen jakson osumilla.

Islanti kaatoi yhden EM-kisojen ennakkosuosikeista ystävyysottelussa perjantaina, kun Englanti joutui tunnustamaan Hareiden suojatit paremmikseen Wembley Stadiumilla Jon Dagur Thorsteinssonin (Leuven) iskemällä 1-0 voittomaalilla. Maaliodottama (xG) kirjattiin brittien eduksi 0,94-0,42.

Islannin (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Valdimarsson; Bjarkason, Gretarsson, Ingason, Finnsson; Traustason, Gudmundsson, Haraldsson; Thorsteinsson, Gudjohnsen, Anderson.

Maalikarnevaalit loistavat poissaolollaan

Oranje on vienyt kuudesta edellisestä pelistään voiton viidesti kärsien vain yhden tappion ja noiden pelien maalisaldo on ollut mykistävän hyvä 17-2. Vastaavasti Islanti on onnistunut ottamaan neljästi voiton kuudesta viime pelistään maalisuhteella 9-5. Islanti on myös vienyt voitot kahdesta edellisestä kohtaamisesta Oranjea vastaan 1-0 ja 2-0 lukemin, joten aivan vailla mahdollisuuksia se ei hollantilaisten vieraana sentään ole. Vastaavasti tuo pitää huolen myös siitä, ettei Oranjella pitäisi olla myöskään asennevammaa, vaikka viimeisestä kenraalista aivan kisojen alla onkin kyse eikä satalasissa kukaan kaikkeaan laita enää likoon.

Ottelussa tehdään alle 3 maalia
2.22Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.2230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.22100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.22100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.