Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ystävyysottelu: Espanja - Brasilia

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 27.03 klo 0.30
Osuma
Yli 2,5 maalia
2.0530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Kesän arvoturnauksiin, kuten EM-kisoihin ja Copa Américaan valmistavat harjoitusottelut jatkuvat vielä tiistainakin ja yksi päivän huippukamppailuista on kiistatta Espanjan ja Brasilian kohtaaminen Santiago Bernabéulla Madridissa. Espanja on tietysti suosikki kotona, mutta rajusti uudistunut Brasilia kepitti kuitenkin viime viikolla Englannin Wembleyllä!

Luis de la Fuenten piiskuroima La Roja pelasi itsekin viime viikolla Lontoossa, mutta tästä reissusta ei jäänyt paljoakaan kerrottavaa jälkipolville, kun Kolumbia voitti de la Fuenten suojatit 0-1. Esitys ei ollut kovinkaan mairitteleva ja Kolumbian voitto nyt ei mikään huutava vääryys lopulta ollut. Aivan parhaalla miehistöllä Espanja ei ollut tässä matsissa liikkeellä, mikä on kuitenkin hyvä muistaa tiistaitakin silmällä pitäen.

Rodri, Dani Carvajal, Oihan Sancet ja Dani Olmo eivät esimerkiksi saaneet minuutteja vyölleen Lontoossa ja koko nelikko on näillä näkymin avauksessa tiistain kotipelissä. On tietysti selvää, että Espanjalla on aika nuoriakin pelimiehiä nyt mukana, kun Barcelonan junnutehdas tuottaa Pau Cubarsín ja Lamine Yamalin kaltaisia kavereita maajoukkueenkin käyttöön. Tasollisesti kuitenkin Espanja haluaa jälleen olla yksi varteenotettavista mestarikandidaateista kesällä Saksassa.

Dorival Júniorin alaisuudessa ensimmäistä kertaa pelannut Brasilia oli vahva Englannin vieraana ja voittokin napattiin Endrickin osumalla. Englannin huonouden piikkiin voidaan toki pistää aika paljon, mutta Brasilia olisi voinut iskeä tässä pelissä useammankin osuman. Tämä lupailee hyvää tiistaillekin etenkin siihen nähden, että A Seleção pelasi viime vuoden loput pelit surkeasti.

Brasilialta Richarlison saattaa yhä olla levossa – Tottenham-hyökkääjällä on ollut polvensa kanssa ongelmia. Muutoksia Dorival Júnior on tietysti myös tekemässä kollegansa tavoin avauskokoonpanoon, sillä kyseessä on kuitenkin viime kädessä harjoitusottelu eikä loukkaantumisia kaivata etenkään kesän isojen turnausten lähestyessä.

Madridin illassa agendalla maaleja!

Tiistain matsiin lähdetään vedoissa haistelemaan suurimaalisuutta. Brasilia olisi voinut rankaista Englantia kolmestikin ja Espanja-luotsi de la Fuente tuo todennäköisesti Nico Williamsin, Álvaro Moratan sekä Yamalin avauskokoonpanoon. Brasilian alakerrassahan on sen verran vajausta jo valmiiksi, että Espanjan ykköstykistön pitäisi kyetä ilman merkittäviä ongelmia maalintekoon.

Yli 2,5 maalia
2.0530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.0450€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.04Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.042x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 22.00
snooker MM
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 16.30
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 23.4.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!