Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ykkösliiga: TPS - JIPPO

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 8.06 klo 20.30
Peli ohi
JIPPO AH+1
1.952Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.44100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Ykkösliigassa kohtaavat TPS ja JIPPO toisensa Veritas Stadionilla lauantaina kello 18:30.

Turkulaiset yllättivät Jaron Pietarsaaressa

Miika Nuutisen luotsaama TPS onnistui yllättäen kaatamaan Jaron 1-0 Pietarsaaressa kärkijoukkueiden kohdattua toisensa toistamiseen tällä kaudella. Joonas Lakkamäki viimeisteli voittomaalin jo pelin kolmannella minuutilla. Samalla TPS katkaisi kahden pelin tappioputkensa.

Vahvasti peliä dominoineet isännät saivat pallon kertaalleen vieraiden maaliinkin, mutta osuma hylättiin tilannetta edeltäneen rikkeen seurauksena. Jaro vei maalipaikat 13-5, mutta valtaosa (11-2) laukauksista meni harakoille ja näin pietarsaarelaiset kärsivät kauden ensimmäisen kotitappionsa. Liigan avauskierroksella Jaro kävi ryöstämässä TPS:ltä täydet pisteet 2-0 vierasvoitolla Veritas Stadionilla.

TPS jatkaa Ykkösliigassa neljäntenä kerättyään yhdeksästä pelistä saldolla 5-1-3 kaikkiaan 16 pistettä maalein 11-10. Kärkikolmikossa puolestaan jatkavat KTP (24), JIPPO (21) ja Jaro (19). Nelikko alkaa jo hiukan erottua muista joukkueista, sillä viidentenä oleva JäPS (12) on jäänyt turkulaisista jo neljä pistettä.

TPS:n maalipörssin kärjen kansoittavat Umar Bala ja Albijon Muzaci, jotka ovat molemmat viimeistelleet kolme osumaa. Aaro Soiniemi on tehnyt kaksi maalia. Lakkamäki, Riku Sjöroos ja Niilo Saarikivi ovat kukin viimeistelleet yhden maalin.

TPS:n (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Niemelä; Häggström, Hetemaj, Pakkanen, Lakkamäki; Sihvonen(C), Karlsson, Saarikivi; Sjöroos, Muzaci, Bala.

JIPPO ei suostunut kärsimään vieläkään avaustappiotaan

Mikko Hallikaisen luotsaama JIPPO on pelannut loistavan alkukauden Ykkösliigassa ollen tällä hetkellä toisena kerättyään yhdeksästä pelistä saldolla 6-3-0 kaikkiaan 21 pistettä maalein 16-3. Edellä on vain kolme pinnaa karussa oleva KTP (24) ja taakse ovat jääneet mm. muista ennakkosuosikeista yhden pelin enemmän pelanneet Jaro (19) ja TPS (16), jotka löytyvät sijoilta kolme ja neljä kaksi ja viisi pinnaa joensuulaisista jääneinä.

JIPPO oli lähellä taipua kolmen voittopelin jälkeen SalPalle, mutta onnistui lopulta nousemaan 1-1 kotitasuriin Oskar Pihlajan tasoitettua päätösminuutilla Ykkösliigan maalipörssin kärjessä viilettävän Olli Jakosen iskettyä kauden seitsemännellä osumallaan vieraiden johtomaalin 69.minuutilla. Vasta kolmanneksi viimeisenä olevat salolaiset eivät onnistuneet ottamaan näin kauden kolmatta voittoaan, vaikka tilanteisiin nähden sen olisivat kieltämättä ansainneetkin. Näin JIPPO jatkaa yhä kauttaan tappioitta.

Joensuulaisten maalipörssin kärjessä on Yoahiaki Kikuchi, joka on viimeistellyt viisi osumaa. Nuutti Tykkyläinen on maalannut kolmesti. Terrence Smith on iskenyt kaksi maalia. Kerran ovat puolestaan osuneet Anton Eerola, Niklas Haataja, Roope Huhtala, Jyri Kiuru, Yusei Ohashi sekä Pihlaja.

JIPPOn (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Piirainen(C); Haataja, Matheus, Huhtala; Ohashi, Watanabe, Niemeläinen, Tykkyläinen; Smith, Eerola, Yoshi.

JIPPOn altavastaajan aseman voi syystäkin kyseenalaistaa

Tämä kaksikko kohtasi toisensa viimeksi Ykkösessä kolme kautta sitten, jolloin kumpikin kävi kaatamassa toisensa 1-0 vieraissa. Joensuulaiset olivat vielä silloin lähinnä huutolaispoikia nykyiseen rosteriinsa verrattuna. TPS ei ole aivan Ykkösliigan kirkkainta kärkitasoa, vaikka sinnitteleekin nelosena ja Jarolle viimeksi ensimmäisen kotitappion onnekkaasti aiheuttikin. JIPPO välttänee tappion vielä tälläkin kertaa, mutta turvallisempi haku eli JIPPOa yhden maalin tasoituksella aasialaisessa tasoitusvedossa kelpaa vieläkin maistuvampana tarjouksena betseihin.

JIPPO AH+1
1.952Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.44100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.