Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ykkösliiga: SalPa - KTP

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 8.06 klo 20.30
Peli ohi
SalPa AH+1
2.26Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Ykkösliigassa kohtaavat SalPa ja KTP toisensa Salon Urheilupuistossa lauantaina kello 18:30.

Joutsenet olivat aiheuttaa JIPPOlle kauden avaustappion

Jordi Alujan luotsaama Salon Palloilijat on ollut kyllä melkoinen alisuorittaja alkukaudella Ykkösliigassa, mistä kertoo myös Joutsenien sarjasijoitus mikä on vasta kymmenes eli kolmanneksi viimeinen. SalPa on kerännyt yhdeksästä pelistä saldolla 2-3-4 kaikkiaan yhdeksän pistettä maalein 12-13. Taakse ovat jääneet vain yhden pelin enemmän salolaisista pelanneet KäPa (6) ja MP (3).

Viime pelissään SalPa oli aiheuttaa loistavaa kauttaan liigakakkosena pelaavalle JIPPOlle sen ensimmäisen tappion, mutta Joensuusta Alujan suojattien tuliaisiksi tarttui lopulta vain yksi piste isäntien onnistuttua tasoittamaan pelin päätösminuutilla Oskar Pihlajan toimesta loppulukemat 1-1:een. SalPan johtomaalin oli iskenyt Ykkösliigan maalipörssiä seitsemällä osumallaan johtava Olli Jakonen 69.minuutilla.

Jakosen takana Joutsenien sisäisessä maalipörssissä piileskelevät kolme maalia viimeistellyt Keir Foster sekä yhden maalin iskeneet Michael John ja Daniel Kepot.

SalPan (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Koponen; Kepot, John, Grönlund, Agyiri; Otu, Jännes, Järvinen; Tainio, Jakonen Ol; Foster.

Kotkalaisille jo seitsemän peräkkäinen voitto

Jonas Nyholmin luotsaama liigakärki KTP on saalistanut yhdeksästä pelistä saldolla 8-0-1 kaikkiaan 24 pistettä maalein 25-6. Ainoa tappio on tullut JIPPOa vastaan 0-1 Joensuussa. JIPPO (21) on jäänyt kotkalaisista kolmen sekä Jaro (19) ja TPS (16) viiden ja kahdeksan pisteen päähän.

KTP saalisti edellisessä pelissään jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa lyötyään liigajumbo MP:n 2-1 Mikkelin Urheilupuistossa.

Kotkalaiset karkasivat Aleksi Tarvosen ja Matias Paavolan osumilla kahden maalin karkumatkalle tunnin pelin jälkeen, mutta Tabi Mangan sössimä oma maali 65.minuutilla piti lukemat tasaisina päätösvihellykseen asti.

KTP:n maalipörssin kärjen kansoittavat viisi osumaa viimeistelleet Enoch Banza ja Tarvonen. Alen Harbas on iskenyt kolme maalia sekä Anttoni Huttunen, Joni Mäkelä, Santeri Stenius ja Luca Weckström kukin kaksi osumaa. Yhden maalin ovat tehneet Manga, Paavola, Aleksi Tanninen ja Armaan Wilson.

KTP:n (4-4-2) mahdollinen avausrosteri: Zhuk; Paavola, Huhtamäki, Manga, Sumusalo; Mäkelä, Stenius, Tarvonen, Weckström; Banza, Harbas.

Kotivahvoja Joutsenia syyttä aliarvioitu

Kotkalaisten syvyyden ja valtavan pitkin kautta voittojen mukanaan tuoman itseluottamuksen siivittäminä Nyholmin suojatit lähtevät eittämättä valtavina ennakkosuosikkeina kamppailuun. SalPalla on ollut ikävä tapa vastustajien näkövinkkelistä syttyä kärkijoukkueita vastaan parhaimpaansa ja erityisesti kotonaan se voi hyvinkin aiheuttaa harmaita hiuksia liigakärjelle eikä järinsuurena yllätyksenä voitaisi pitää vieraiden voittoputken katkeamista juuri tässä pelissä.

SalPa AH+1
2.26Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.