Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ykkösliiga: Jaro - TPS

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 2.06 klo 20.00
Peli ohi
1X2: Jaro
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Ykkösliigassa kohtaavat kärkinelikon joukkueista Jaro ja TPS toisensa Pietarsaaren Keskuskentällä sunnuntaina kello 18:00.

Jaro tuijotteli kiikareita ulosajojen iltapuhteessa

Niklas Vidjeskogin luotsaama Jaro on tällä hetkellä Ykkösliigassa kolmantena kerättyään yhdeksästä pelistä saldolla 6-1-2 kaikkiaan 19 pistettä maalein 15-8. Kärkikaksikko KTP (21) ja JIPPO (20) ovat niukasti yhden ja kaksi pinnaa pietarsaarelaisten edellä yhden pelin vähemmän pelanneina.

Kaksi aiempaa peliä voittanut Jaro tuijotteli yllättäen edellisessä pelissään kiikareita JäPSiä vastaan kotiluolassaan Pietarsaaressa viime viikonvaihteessa. Osasyynä tuohon oli isäntien suihkukomennukset, kun sekä hyökkääjistä Albin Björkskog että puolustuksen voimahahmo Kareem Moses katselivat pelin tuoksinassa punaista korttia. JäPSiltä lensi suihkuun myös turkkilaisvalmentaja Erol Ates.

Jaro loi valtavasti maalipaikkoja vieraisiin nähden vieden tuon tilaston selvästi 22-5, mutta valtaosa vedoista suuntautui ohi maalin (14-2). Kulmatilasto (7-2) oli myös selvästi isäntien heiniä. Yllättäen myös korttien määrässä (5-1) Jaro pesi kaukaiset vieraansa.

Severi Kähkönen kansoittaa Jaron maalipörssin kärkeä kolmella osumallaan. Björkskog, Sergei Eremenko ja Jim Myrevik vaanivat kaksi maalia kukin iskettyään seuraavina.

Björkskogin ja Mosesin pelikieltojen takia Jaron rosteri menee nyt hiukan uusiksi. Mosesin korvaa todennäköisesti topparin paikan ottava Johan Brunell ja Vidjeskog muokannee formattiaan sen verran, että Kähkönen ruokkii kärkikolmikkoa keskikentän ylimpänä ukkona yksinään ja isännät pelaavat siis kolmella kärjellä kahden sijasta.

Jaron (4-2-1-3) mahdollinen avausrosteri: Lazarev; Bjonbäck, Brunell(C), Ogungbaro, Sipola; Eremenko, Vidjeskog; Kähkönen; Sotelo, Crona, Myrevik.

TPS:lle jo toinen peräkkäinen tappio

Miika Nuutisen luotsaama TPS on tällä hetkellä Ykkösliigassa neljäntenä kerättyään kahdeksasta pelistä saldolla 4-1-3 kaikkiaan 13 pistettä maalein 10-10.

Turkulaiset kärsivät toisen peräkkäisen tappionsa jouduttuaan nöyrtymään pelinhallinnasta huolimatta JäPSille 1-2 Järvenpäässä, missä TPS vei maalipaikat selkeästi 16-6. Valtaosa vedoista (9-2) suuntautui kuitenkin maalin ohi. Pallonhallinta (69%-31%) meni kirkkaasti vieraille. Kulmat kirjattiin myös TPS:lle selvästi 10-4.

Toisen maalinsa kolmeen viime peliin iskenyt Umar Bala vei turkulaiset 1-0 johtoon kahdeksannella minuutilla. Aleksi Ristola toi kuitenkin isännät tasoihin reilun vartin kohdalla. Irfan Sadiq viimeisteli isäntien voittomaalin toisen jakson alussa.

Turkulaisten maalipörssin kärjessä ovat Bala ja Albijon Muzaci kolmella osumallaan. Aaro Soiniemi on viimeistellyt kaksi maalia.

TPS:n (4-3-3) mahdollinen avausrosteri:  Niemelä; Häggström, Hetemaj, Pakkanen, Lakkamäki; Sihvonen(C), Karlsson, Saarikivi; Sjöroos, Muzaci, Bala.

Kotivahva Jaro kasvattaa vieraiden tappioputkea

Neljästä kotipelistä kolme voittanut ja kerran tasan pelannut Jaro kävi ryöstämässä kolme pinnaa Turusta 2-0 vierasvoitolla liiga-avauksessa ja lähtee luonnollisesti tähänkin kamppailuun selkeänä ennakkosuosikkina parin avainpelaajansa pelikielloista huolimatta.

1X2: Jaro
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.98100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.