Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ykkösliiga: Jaro - SalPa

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 4.05 klo 18.00
Osuma
Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.94Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Ykkösliigassa viidennellä kierroksella kohtaavat Jaro ja SalPa toisensa Pietarsaaren Keskuskentällä lauantaina kello 16:00.

Jarolle kauden avaustappio

Niklas Vidjeskogin luotsaama Jaro starttasi Ykkösliigan kautensa, kuten yhden sen ehdottomista ennakkosuosikeista kuuluikin ottaen voitot kolmesta ensimmäisestä pelistään, kun se kukisti TPS:n 2-0 Veritas Stadionilla, SJK Akatemian 1-0 OmaSP Stadionilla sekä KäPan 4-2 kotonaan Pietarsaaressa Tellushallissa pelatussa ottelussa. Viime kierroksella jeppisläiset joutuivat kuitenkin nöyrtymään erinomaiseen kevätvireeseen äityneen JIPPOn kaadettua Vidgeskogin suojatit 2-0 kärkikamppailussa kotonaan Joensuussa.

Nuutti Tykkyläinen avasi isäntien maalihanat iskettyään voittomaalin vaparista boksin ulkopuolelta pallon porauduttua aivan vieraiden maalin ylänurkkaan 28.minuutilla. Tykkyläisellä oli pari erinomaista paikkaa iskeä avausjaksolla lisäosumiakin, mutta boksin rajalta lähteneestä vedosta pallo meni pahasti harakoille. Toisen tilanteen sai Sergei Lazarev Jaron maalissa torjuttua. Jaron paras tilanne siunaantui ensi jaksolla Albin Björkskogille, mutta pallo painui niukasti ohi maalin.

Toisella jaksolla nähtiin Jaron paras tilanne, kun Sergei Eremenko veti vaparista upean laukauksen, mikä kuitenkin painui ylärimasta yli maalin. Toisenkin herkkupaikan tarjoili Eremenko, jonka kulmasta aivan vapaasta paikasta viisi metriä maalin edestä pääsi Markus Kronholm tälläämään sydämensä kyllyydestä pallon painuessa taivaan tuuliin. JIPPO pääsi vielä vastaiskuun Jaron hakiessa tasoitusta riskilläkin ja Niklas Haataja pääsi tulemaan vasemmalta keskittäen sieltä boksiin, missä Jaron puolustajista Michael Ogungbaro yritti huolimattomasti katkaista keskitystä ja pallo ajautui suoraan Yoshiaki Kikuchille, joka pääsi sinetöimään isännille loppulukemat 2-0:een viimeisellä minuutilla.

Jaron pelaajista Ogunbaron lisäksi keltaista korttia tuijottivat Joensuussa Eremenko, Jim Myrevik ja Adam Vidjeskog. Muille lappu oli ensimmäinen, mutta jälkimmäiselle jo kolmas peräkkäin ja syystäkin isänsä otti poikansa vaihtoon. Pelikieltoa on tiedossa jo seuraavasta varoituksesta.

Jaron (4-2-1-3) mahdollinen avausrosteri: Lazarev; Bjonbäck. Moses, Ogungbaro, Sipola; Eremenko, Vidjeskog; Kähkönen; Björkskog, Crona, Myrevik.

Joutsenet murskasivat MP:n

Salon Palloilijat pitivät edellisellä kierroksella hauskaa MP:n kustannuksella, kun savolaiset menivät katolleen Joutsenien käsittelyssä kokonaista 5-0 Salon Urheilupuistossa sunnuntaina. SalPalle voitto oli jo toinen peräkkäin yhden tappion ja yhden tasapelin jälkeen.

Isäntien sankareita olivat jo kolmannessa peräkkäisessä pelissään maalinteossa onnistunut Olli Jakonen, joka iski voittomaali mukaanlukien kaikkiaan kaksi osumaa nostaen maalisaldonsa yhteensä neljään liigamaaliin yhtä monessa ottelussa. Toinen sankari löytyi isäntien keskikentältä, missä 19-vuotias skotti Keir Foster viimeisteli hattutempun(!). Kaksi jälkimmäistä osumaa skotille tarjoili AC Oulusta Joutseniin täksi kaudeksi siirtynyt toisen polven futaaja ja Hakaa vielä viime kaudella valmentaneen Teemu Tainion poika, Maximus Tainio.

Vaikka Jordi Alujan luotsaaman SalPan kausi ei lähtenytkään kovinkaan ruusuisesti liikkeelle sen hävittyä heti Ykkösliigan avauskierroksella kotonaan JIPPOa vastaan peräti 0-3 sekä sen jälkeen KäPaa vastan tasattiin pisteet 1-1 lukemin Helsingissä on suunta vahvasti nouseva. Kolmannessa pelissä JäPS kukistui 3-2 Järvenpäässä ja viimeksi siis tosiaan MP murskalukemin 5-0.

SalPan (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Koponen; Kepot, John, Grönlund, Agyiri; Otu, Jännes, Järvinen; Tainio, Jakonen Ol, Foster.

Kaksi hyökkäysvoimaista jengiä onnistunee maalaamaan

Ykkösliigan vaivalloisesta alusta huolimatta SalPa alkaa selvästi pääsemään iskuun, kun pelejä on tullut enemmän alle ja Jaro ei taatusti tule aliarvioimaan salolaisia. Kun vielä viime kaudella Jaro otti vain nihkeän 1-0 kotivoiton SalPasta ja sai sen jälkeen Salossa isänniltä selkäänsä 3-0 ovat pietarsaarelaiset syystäkin varuillaan. Tosin itseluottamustakin löytyy voittihan se vahvana kotijoukkueena SalPan Ykkösliigacupissa 3-0 kotonaan vuorostaan helmikuussa. Edvin Crona iski silloin kaksi ja Vidjeskog yhden osuman.

Kunhan jeppisläisten asennepuoli pysyy kunnossa sen pitäisi vahvana kotijoukkueena pystyä ottamaan Bounce Back salolaisten kustannuksella, mutta mikäli hyökkäyspeli vähääkään sakkaa ja JIPPOa vastaan viimeksi vaivannut tehottomuus hyvissäkin paikoissa saattaa SalPa nipistää silloin tasurin. Molemmat onnistunevat kuitenkin maalinteossa, sillä kummankaan puolustuspeli ei ole ollut mitään edustavaa viime aikoina, ellei SalPan edellistä kotipeliä oteta lukuun. Vieraspelit ovat ihan eri asia, varsinkin yhtä liigan kovinta joukkuetta vastaan.

Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.94Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.87100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.87100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8730€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.