Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

WRC: Portugalin MM-ralli

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Ralli Vedonlyönti - Kausi 2024
Tapahtuma päättynyt: La 11.05 klo 19.40
Osuma
Sijoittuu kolmen parhaan joukkoon: Sebastien Ogier
1.6100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Rallin MM-sarjan viides kilpailu kurvaillaan viikonloppuna Portugalissa, joka tarjoaa kuljettajille haastetta 337 ek-kilometrin sekä 22 erikoiskokeen verran.

Kalle Rovanperä on jälleen mukana ja lähtee puolustamaan hyvältä lähtöpaikalta kilpailun voittoa, joka on osittain huomioitu myös hänen voittokertoimissa. Mestaruustaisto käy kuumana Thierry Neuvillen sekä Elfyn Evansin välillä, jotka kumpikin janoavat kilpailun voittoa yhtä paljon kuin Rovanperä.

Neuville ei ole mielissään lähtöpaikasta

Rallin MM-sarjaa johtaa tällä hetkellä Hyundain belgialaiskuljettaja Thierry Neuville, joka on neljästä aikaisemmasta rallista kerännyt 86 pisteen potin. Toisena on Toyotan Elfyn Evans, jolle pisteitä näistä kilpailusta on kertynyt 80. Ero alkaa jo venähtää takana tuleviin, sillä Ott Tänak on kokenut aikaisemmissa ralleissa ongelmia ja on MM-sarjassa vasta neljäntenä 53 pisteellä, heti Adrien Fourmauxin jälkeen jolla pisteitä on kasassa 59.

Suurin pistepotti ja soraralli povaavat Neuvillelle siis hankaluuksia perjantaipäivälle, jolloin hän joutuu ampaisemaan ensimmäisenä reitille auraamaan tietä takana tuleville. Aurattavaa riittää noin 64 ek-kilometrin verran, ja tietenkin haittaa koitunee vielä toisella osuudella kun aamun erikoiskokeet ajetaan läpi uudemman kerran. Varsinaista huoltotaukoa ei perjantaina ole vaan ainoastaan renkaiden vaihto, joten suurempia mokia ei kannata avauslenkillä tehdä.

Parhaimman lähtöpaikan kilpailuun saa Hyundain Dani Sordo, jolle ralli on ensimmäinen WRC-kisa koko vuonna. Sordo on päässyt hakemaan pientä tuntumaa Portugalin teihin, mutta yleinen ajotuntuma saattaa olla vielä hieman kateissa. Viime vuonna Sordo kaasutteli kuitenkin hienosti toiseksi, häviten Rovanperälle noin minuutin.

Toyotan keikkakuskit Rovanperä ja Sebastien Ogier saavat ralliin myös hyvät lähtöpaikat, joten miehiltä voidaan povata hyökkäystä heti rallin alusta. Tämä toki harmittaa MM-sarjaa johtavaa Neuvillea, joka asiasta ilmaisi aiemmin oman mielipiteensä.

Ogier tähtää kärkikolmikkoon

Sebastien Ogier osallistuu kauden kolmanteen osakilpailuun. Edellisestä Kroatian MM-rallista mies täräytti voiton, ja kauden avanneessa Monte Carlon MM-rallissa hän sijoittui toiseksi Thierry Neuvillen jälkeen.

Portugalin MM-ralliin Ogier pääsee nauttimaan kohtalaisen hyvästä lähtöpaikasta (5.) josta hänen pitäisi saada perjantaille sopivaa etua. Ogieria parempi lähtöpaikka on ainoastaan Takamoto Katsutalla (6.) sekä hänen takaa lähtevillä Kalle Rovanperällä sekä Dani Sordolla.

Perusvarmalla tekemisellä Ogierin vauhdin pitäisi näistä lähtökohdista riittää mainiosti jälleen yhteen palkintokorokesijaan. Portugalin MM-rallissa myös renkaat ovat kovilla, etenkin lauantain 37-kilometrisella Amarante -erikoiskokeella, jossa renkaiden säästäminen tulee varmasti kuvioihin. Tämä ainakin kokeneelta ranskalaiselta kehäketulta luonnistuu.

Neljän hujakoissa keikkuvat rallin voittokertoimet Ogierille eivät ole missään nimessä väärin, mutta turvallisempi pelivalinta saadaan miehen top3-sijoituksesta joka toteutuessaan maksaa rahat takaisin 1,60-kertaisena.

Sijoittuu kolmen parhaan joukkoon: Sebastien Ogier
1.6100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.