Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Tommy Paul - Otto Virtanen

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ke 3.07 klo 16.25
Peli ohi
Tommy Paulin voitto -7,5 pelin tasoituksella
2.27Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.18100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Otto Virtanen (ATP-147) oli nuorehkoista suomalaispelaajista lopulta hän, joka saavutti Grand Slamissa 3-0-voiton aiemmin kuin Emil Ruusuvuori. Virtanen ylsi Wimbledonin avauskierroksella yllättävän selvään ja ongelmattomaan esitykseen Max Purcellia vastaan ja päässee varsin vapautuneista lähtökohdista Tommy Paulia (ATP-13) haastamaan.

Virtasen 6-3, 6-2, 6-2-voitto oli sekoitus omaa paikoin erinomaista syöttöpelaamista, tarpeeksi varmoja peruslyöntejä ja Purcellin isoa virhemäärää. Yksikään erä ei lopulta ollut numerollisesti tiukka, ja siihen tarvittiin sekä suomalaisen onnistumisia että aussin huonoa päivää.

Virtanen syötti ykkösensä ruutuun lähes 70-prosenttisesti, mikä on hänen yleiseen tasoonsa nähden erinomainen suoritus. Paikoin on nähty sitäkin, että sinänsä laadukkaasta ykkössyötöistä huolimatta hän ei saa säännöllisesti jatkettua pistettä painavilla peruslyönneillä. Nyt sekin toimi joitain aiempia kertoja paremmin. 

Voittolyöntien ja pakottamien virheiden määrät kertovat pelin kulusta hyvin. Virtasella niiden suhde oli positiivinen 41-28, Purcellilla reilusti negatiivinen 13-27. Virtasen kohdalla asiaa selittää kerrassaan komea 19 ässän määrä lyhyeen otteluun, ja kaksi kolmesta kaksoisvirheestäkin tuli vasta viimeisessä syöttövuorossa. 

Haastavat hetket jäivät vähiin

Virtasen harvat haastavat hetket osuivat toisen erän alkupuolelle. Purcell johti yhtä vastustajansa syöttövuoroista 40-0, mutta suomalainen hoiti lipsumassa olleelta näyttäneen tilanteen lopulta hyvin muun muassa syötöillään. Kaikkiaan Purcell sai kuusi murtopalloa, mikä kertoo ajoittaisista mutta lopulta lyhyiksi jääneistä haasteista. Aussi kun ei onnistunut käyttämään lopulta yhtään murtomahdollisuutta. 

Tommy Paul vei puolestaan rutiinisuoritukseksi luonnehdittavalla pelaamisella voiton espanjalaisesta, enimmäkseen massakentillä viihtyvästä espanjalaisesta Pedro Martinezista. Yhteispisteet 112-86 kertovat kokonaisuudesta, joka oli hieman yli yhtä erää lukuun ottamatta vahvasti yhdysvaltalaisen hallussa.

Martinez voitti kolmannen erän ja sai omat tilaisuutensa siirtyä murrolla johtoon neljännessäkin. Kun se ei onnistunut, eteni Paul lopulta odotettuun voittoon odotetun selvästi. 

27-vuotias Paul on tehnyt urallaan johdonmukaiselta näyttävää nousua. Tulokset ovat parantuneet jokseenkin kausi kaudelta, ja vaikka miestä ei tässä vaiheessa voi vielä millään mittarilla luokitella aivan maailman terävimpään kärkeen, on hän pienemmissä kisoissa aina varteenotettava menestyjä. 

Grand Slamien huipputulokset ovat toistaiseksi rajoittuneet Australian avointen välierään 2023. Masterseissa on kuitenkin tullut kiihtyvällä tahdilla puolivälierä- ja välieräpaikkoja, ja myös ottelujen voittoprosentit ovat nousseet tasaisesti. 

Romahdusvaara on olemassa

Nurmipotentiaalia Paul näytti aivan hiljattain voittamalla Queens'in 500-turnauksen. Vastustajat olivat rankingeiltaan luokkaa 20-35, joten kaavio ei ollut helpoin mahdollinen. Vaan eipä se tosin ollut myöskään vaikein, sillä voitettujen listalle mahtui useampikin massaspesialisti.

Virtasella on Paulia vastaan huippupäivän toistuessa mahdollisuudet jopa tasaiseen otteluun.  Samalla riskit henkisen puolen katkeamiseen ovat esimerkiksi ensimmäisen erän häviämisen jälkeen isot, jos toinenkin erä lähtee huonosti liikkeelle.

Näillä kerroinasetelmilla paras valinta on siksi pelitasoitus.  

Tommy Paulin voitto -7,5 pelin tasoituksella
2.27Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.18100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.