Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Otto Virtanen - Max Purcell

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ma 1.07 klo 20.40
Peli ohi
Max Purcellin otteluvoitto
1.69100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Otto Virtanen (ATP-149) hyödynsi käytännössä täydellisen karsintakaavion Wimbledonissa ja eteni pääkaavioon Grand Slamien osalta kolmatta kertaa urallaan. Positiivista oli se, että paikka tuli viime vuoden US Openin jälkeen toistamiseen pelaamalla. 

Toki oli suorastaan äärimmäisen lähellä, että taival olisi päättynyt hyvinkin nopeasti. Virtasen vastustajilla oli sekä ensimmäisellä että toisella kierroksella neljä ottelupalloa, eikä suomalainen niissä vaiheissa näyttänyt missään määrin voittajalta. Olemus oli paikoin pikemminkin sellainen, jossa mentaalinen tila näytti luovuttaneelta. 

Pääsarjan arvontatulosta voi tulkita monella tavalla. Virtanen vältti 32 sijoitettua pelaajaa, ja sijoittamattomistakin olisi voinut tulla Max Purcellia (vihjettä kirjoittaessa ATP-94) kovempia vastustajia. Toisaalta olisi voinut ehdottomasti osua myös helpompia kilpakumppaneita. 

Purcell on mielenkiintoinen seurattava sikäli, että hän pelaa varsin aggressiivista tennistä. Lisäksi kiinnostusta lisää hänen "kaksoisuransa", kun menestys on ollut nelinpelissä merkittävästi kaksinpeliä parempaa. 

Yhden kauden kaksinpeli-ihme?

Hyvä esimerkki on se, että kaksinpelissä hän ei ole Grand Slameissa edennyt toista kierrosta pidemmälle. Yrityskertoja on karsinnat mukaan laskien jo 20, ja suurin osa onkin päättynyt karsintoihin. 

Aussi nousi säännölliseksi ATP-kaksinpelaajaksi viime vuonna. Hän teki aiempaan peilattuna jättiyllätyksen yltämällä Cincinnatin Mastersissa puolivälierään. Ranking-nousu oli jo sitä ennen merkittävää kovalla Challenger-menestyksellä. Turnausvoittoja tuli lähes solkenaan, ja vuoden 2022 lopun ranking-sijoitus 202 vaihtui viime vuoden päätteeksi 40:een.

Tällä kaudella kehityskäyrä on kuitenkin ollut alaspäin, mistä kertoo myös ranking-sijoituksen lasku. ATP-pääsarjaottelujen voitto-tappiosaldo oli ennen kuluvaa viikkoa 6-14, eikä etenemisiä ollut tullut missään turnauksessa toista kierrosta pidemmälle. Lukuun ottamatta yksittäistä Challenger-puolivälierää.

Tahti muuttui tietyllä tavalla täysin ennen Wimbledonia. Purcell eteni Eastbournen 250-turnauksessa karsijana aina finaaliin asti. Voittoja tuli siis ennen Taylor Fritzin kohtaamista loppuottelussa kuusi peräkkäin. 

Vastustajien sukunimet ovat olleet Eastbournessa seuraavat: Choinski, Searle, Djere, Sonego, Kecmanovic, Harris. Ei siis aivan maailmanhistorian tasokkain kattaus tämän tason otteluihin. Toki onni eli tässä tapauksessa finaalipaikkakin piti itse ansaita.

Lieneekö ottelutahdilla merkitystä

Jää nähtäväksi, onko tällä ottelutahdilla jotain merkitystä. Purcell on siis pelannut noin viikossa kuusi kamppailua, ja lauantain finaalin jälkeen on edessä heti Grand Slamin avauskierroksen ottelu.

Virtas-otteluun sisältyy suuri määrä epävarmuustekijöitä. Kumpikaan pelaaja ei ole tullut tunnetuksi äärimmäisestä tasaisuudestaan, vaan monenlaisia asioita voi tapahtua.

Pelitasoitusvedot ovat siksi kovin hankalia vedonlyöjälle. Sen sijaan on vaikeaa uskoa, että tämä peli päättyy ainakaan kolmessa erässä.

Virtasen kokemus paras viidestä -otteluista on vielä varsin vähäistä. Hänen pelitasonsa säilyminen on siksi suomalaisittain epämieluisa arvoitus.

Max Purcellin otteluvoitto
1.69100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.6100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.