Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Musetti - Mpetshi Perricard

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ma 8.07 klo 16.25
Peli ohi
Giovanni Mpetshi Perricardin otteluvoitto
1.91100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Niin sanotusti isoa kalaa pääsevät pyytämään Wimbledonissa melko tai erittäin suotuisalla kaaviolla edenneet nuoret miehet. Joko Lorenzo Musetti (ATP-25) tai Giovanni Mpetshi Perricard (ATP-58) saavuttaa uransa parhaan Grand Slam -tuloksen.

Parikymppisellä Perricardilla jo tämä neljäs kierros sellainen toki on. Musetti taas on edennyt kahdesti aiemmin neljännelle kierrokselle, molemmat Ranskan avoimissa. Arkipäivää tällaiset saavutukset eivät siis italialaisellekaan silti missään nimessä ole. 

Rublev avasi kaaviota entisestään

Musetti on päässyt nauttimaan turnauksessa sijoitetun pelaajan statuksestaan täysin rinnoin. Tilanne aukesi vielä merkittävästi mieluisammaksi, kun kuudenneksi rankattu Andrei Rublev putosi pelistä heti ensimmäisellä kierroksella. Niinpä lähtökohtaisen sijoitettujen kohtaamisen sijaan Musetti pääsi kolmannella kierroksella Francisco Comesanaa vastaan.

Kyseinen Comesana, rankingiltaan yli sadan, oli voittanut edellisessä ottelussaan brittiläisen villin kortin pelaajan vasta viidennen erän katkaisupelissä. Lähtökohdat olivat Musettin kannalta sikäli täydelliset.

Hänen taipaleensa on ollut poikkeuksellinen. Tähän asti pääsemiseen on riittänyt 3-1-voitto Constant Lestiennestä, 3-2-voitto Luciano Darderista ja mainitusta Comesanasta tullut 3-1-"päänahka". 

Musettin kiistaton pelillinen potentiaali on jalostunut uralla toistaiseksi vaihteleviin tuloksiin. ATP-ottelujen voittoprosentti on ollut vuodesta toiseen hieman yli 50. Sillä on tullut keskimäärin toiselle tai kolmannelle kierrokselle eteneminen Grand Slameissa ja samaa luokkaa myös Masterseissa. 

7-6, 7-6 ja molemmat jatkopalloille

Tämän vuoden näkymät ovat kirkastuneet nurmikisoissa. Stuttgartissa hän ja Mpetsi Perricard kohtasivat tavalla, joka saattaa enteillä jotain myös Wimbledonista. Lopputulos oli Musettin eduksi 7-6, 7-6 niin, että molemmat katkaisupelit menivät jatkopalloille. Yksittäisiä pisteitä pelattiin tasan 200, joista Musetti voitti kaksi enemmän. Ne olivat lopulta otteluvoitonkin kannalta ratkaisevia.

Mpetshi Perricard on ollut tulevaa vastustajaansa hieman vakuuttavampi tähänastisessa turnauksessa. Toki ottelu Sebastian Kordaa vastaan oli lähes äärimmäisyyksiin asti tasainen, kun koko viisieräisessä kamppailussa nähtiin tasan yksi syötönmurto. Sen vei viidennessä erässä Perricard.

Lauantaina ranskalainen olli ihan aluksi hankaluuksissa peruslyöntipelaamisensa kanssa Emil Ruusuvuorta vastaan. Toisaalta jo hävityssä ensimmäisessä erässä Mpetshi Perricard oli selvästi 4-6-numeroita paremmin mukana ja suhteellisen lähellä syötönmurtoa jo tuolloin.

Kaikkinensa ranskalainen ansaitsi ehdottomasti voittonsa. Ruusuvuorella oli koko ottelussa vain yksi murtopallo, josta hän hankki ensimmäisen erän voiton aivan erän alussa. 

Tähänastinen hieman parempi suorittaminen Wimbledonissa nostaa Mpetshi Perricardin (mielestäni) ennakkosuosikiksi.

Giovanni Mpetshi Perricardin otteluvoitto
1.91100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.9Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.84100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.