Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Lorenzo Musetti - Taylor Fritz

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ke 10.07 klo 16.40
Peli ohi
Taylor Fritzin voitto -4,5 pelin tasoituksella
1.8Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Lorenzo Musetti (ATP-25) pelaa tuloksellisesti elämänsä parasta Grand Slam -turnausta. Taylor Fritzillä (ATP-12) on Wimbledonissa loistava mahdollisuus samaan. 

Musetti on ensimmäistä kertaa elämässään tämän tason puolivälierässä. Fritz on puolestaan päässyt yrittämään etenemistä kolmesti aiemmin, toistaiseksi tuloksetta. Nyt hän on ensimmäistä kertaa tässä vaiheessa turnausta suosikki, vieläpä selkeä sellainen.

Kolme viimeistä erää olivat yhtä maalia

Kaavio on avautunut Musettin kannalta mukavasti, ja hän onnistui hyödyntämään mainiosti myös neljännen kierroksen tilanteen. Nuori ranskalaislupaus Giovanni Mpetshi Perricard voitti vielä avauserän 6-4, mutta sen jälkeen ottelu oli käytännössä yhtä italialaismaalia. 

Ensimmäisessä erässä mentiin kaikin puolin hyvin tasaisesti. Kolmen viimeisen erän yksittäisistä pisteistä Musetti voitti kuitenkin peräti 32 kappaletta enemmän. Mpetshi Perricardin murtopallot jäivät siihen yhteen, jonka hän avauserässä hyödynsi. Syöttötykkinä profiloituneen ranskalaisen vire aloituksissakin tylsyi. Ykkössyöttöpisteistä voitettujen 67 prosentin luku on varsinkin nurmella tälle miehelle kovin pieni.

Vastaavasti Musettin syöttövuoroilla ei miehellä ollut hädän päivää. Ensinnäkin hän syötti ykkösensä ruutuun oikein hyvällä 72 prosentin tarkkuudella. Kaiken lisäksi tähän ei olisi ollut edes suoranaista tarvetta, sillä kakkossyöttöjen voittoprosentti (85!) nousi jopa ykkösiä paremmaksi. 

Fakta on kuitenkin edelleen se, ettei Musettia ole testattu tässä turnauksessa vielä kertaakaan. OK, "testattu"-termi on jo dopingviittauksien takia huono, mutta tässä tapauksessa tarkoitetaan siis vastustajien keskinkertaista tasoa.

Iso koetinkivi läpäisty

Taylor Fritz läpäisi puolestaan turnauksen ensimmäisen ison koetinkivensä mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen. Alexander Zverev voitti neljännellä kierroksella maanantaina kaksi ensimmäistä erää, eikä tilanne sen jälkeen tietysti näyttänyt yhdysvaltalaiselle erityisen hyvältä.

Toisaalta nuokin erät olivat tapahtumiltaan hyvin tasaiset. Lopulta Fritz ansaitsi ehdottomasti voittonsa, sillä etenkin voittolyöntien (69) ja pakottamattomien virheiden (23) välinen suhdeluku oli erinomainen. Varsinkin kun voittolyönneistä "vain" 15 tuli ässillä. Lupaavia merkkejä on nähtävissä siinäkin, että kaksoisvirheitä ei kertynyt ainuttakaan.

Fritz nousi jo 17-vuotiaana vakituiseksi ATP-tason pelaajaksi. Siksi tuntuukin jossain määrin omituistelta, että hän on vasta 26-vuotias eli periaatteessa lähestymässä parasta peli-ikäänsä. 

Käyrä onkin hiljaisempien vuosien jälkeen ollut vahvasti nouseva. Otteluvoittoprosentti on noussut vuosien 2019 ja 2020 noin viidestäkymmenestä roimasti ylöspäin. Kahtena viime vuonna se on ollut 70:n paikkeilla, tänä vuonna toistaiseksi jo reilustikin sen yli.

Nurmi on ollut hänelle alustana suunnilleen samalla menestystasolla kuin muutkin. Myös Musetti viihtyy ruoholla hyvin.

Musettin otteita ottelujen sisällä on leimannut jo pitkään vaihtelevuus. Hän on piinannut kahteenkin kertaan Grand Slameissa Novak Djokovicia ja lopulta taipunut isonumeroiseen erätappioon. 

Tällaisia yllättäviä romahduksia tapahtuu säännöllisen epäsäännöllisesti muulloinkin. Siksi vastustajan miinustasoitukselliset voitot ovat usein hyviä pelikohteita. Niin on nytkin - osin sen takia, että Fritz on ainakin toistaiseksi myös parempi pelaaja. 

Taylor Fritzin voitto -4,5 pelin tasoituksella
1.8Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.