Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Lorenzo Musetti - Novak Djokovic

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Pe 12.07 klo 19.10
Peli ohi
Lorenzo Musetti voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus)
1.85Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Miesten kaksinpelin kaaviopuoliskot Wimbledonissa eivät ole olleet veljiä tai edes kaukaisempaa sukua keskenään. Siinä missä esimerkiksi Daniil Medvedevin pitäisi mestariksi itsensä pelatakseen voittaa Jannik Sinnerin lisäksi Carlos Alcaraz ja Novak Djokovic, on näkymä alaosassa ollut kovin erilainen. 

Tilanne tietysti kulminoitui vielä entisestään, kun Djokovic (ATP-2) sai puolivälierässä luovutusvoiton Alex De Minaurista. Asia on tietysti harmillinen De Minaurin kannalta, kun taas Djokovicin voi todeta ikään kuin ansainneen onnensa. Hän joutui samalla tavalla jättämään Ranskan avointen puolivälierän pelaamatta muutama viikko sitten.

Kaikki on siten mennyt näinä päivinä Djokovicin toiveiden mukaan. Epävarmuus ainakin ulkopuolisten silmissä oli vääjäämättä kovaa, kun koko turnauksen pelaaminen näytti epävarmalta. 

Ihanteellisen pieni rasitus

Operoidun polven kannalta rasituksen määrä on ollut ihanteellinen eli sitä on ollut lopulta vähän. Djokovic on joutunut kahdessa ottelussa neljään erään, eli ennen semifinaalia on lähes kahdessa viikossa takana vain 14 pelattua erää.  

Ja onhan sekin tosiasia, että Lorenzo Musetti (ATP-25) kelpaa varmasti hyvin välierävastustajaksi. Realiteetti kun oli se, että ennen kaavioarvontaa vastustajiksi tähän vaiheeseen olivat tarjolla vielä muun muassa Alcaraz ja Medvedev. 

Ei toki ole syytä väittää, että Musetti olisi superhelppo voitettava. Tämänvuotinenkin Wimbledon on osoittanut italialaisen viihtyvän hyvin myös nurmikentillä. 

Samalla pitää kuitenkin todeta edelleen, että Musettin taival on ollut tämän sijoituskategorian pelaajaksi helppo. Aiemmat kevyehköt vastustajat tulivat käsiteltyä aiemmissa vihjeissä, ja puolivälierän osalta voi todeta Taylor Fritzin sortuneen heikohkoon pelaamiseen siinä elämänsä tilaisuudessa, jossa välieräpaikka oli saavutettavissa. 

Fritz voitti ensimmäisen erän varsin selvällä tavalla 6-3 ja siirtyi heti toisen erän aluksi syötönmurrolla johtoon. Samaan aikaan Musetti tuskaili oman pelaamisensa kanssa. 

Paikoin erikoisia keskinäisiä

Toisen erän loppupuoli oli ottelun ehdoton käännekohta. Tie break ratkaisi paljon varsinkin jälkikäteen katsottuna. Musetti voitti sen hyvin täpärien vaiheiden jälkeen 7-5.

Kolmas erä oli Fritzin näkökulmasta vapaapudotusta, jossa hän teki kovin paljon pakottamattomia virheitä (16, voittolyöntejä kuusi, joista ässäsyöttöjä kaksi).

Neljännessä erässä Fritz sai taas paremmin rytmistä kiinni, mutta viidettä hallitsi käytännössä täysin Musetti. Hänelle merkittiin 11 voittolyöntiä ja vain kolme pakottamatonta virhettä. 

Djokovicin ja Musettin keskinäiset kohtaamiset ovat olleet osin melko erikoisia. Djokovicin 5-1-voittosaldo on toki odotettu, mutta ottelujen sisällä on tapahtunut paikoin paljon.

Ainoan voittonsa Musetti saavutti viime vuonna Monte Carlon massalla, ja Djokovic on ollut kahdessa kovien kenttien kohtaamisessa täysin ylivoimainen. Sen sijaan Ranskan avoimissa on haettu kahdesti ratkaisua viidennestä erästä. 

Kaava on ollut molemmissa tapauksissa se, että Djokovic on näyttänyt olevan aluksi vaikeuksissa. Lopulta vuonna 2021 kolmas erä päättyi hänelle 6-1, neljäs 6-0 ja viides luovutukseen tilanteessa 4-0. Tämän vuoden viidennessä erässä tulos oli 6-0.

Asetelma näyttää siis sikäli varsin selkeältä. Musetti on jälleen vahva ehdokas viemään yksittäisen erän, parhaassa tapauksessa toisenkin. Otteluvoittoon eivät rahkeet riitä ilman Djokovicin terveyhaasteita.

Lorenzo Musetti voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus)
1.85Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.81Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.8100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.