Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Jannik Sinner - Daniil Medvedev

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ti 9.07 klo 19.15
Peli ohi
Daniil Medvedev voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus)
1.6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.57100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jannik Sinnerin (ATP-1) saldo tämän kauden ATP-otteluista on lähes yhtä mykistävä kuin se oli Carlos Alcarazilla viime vuoden vastaavana aikana. Sinnerillä on 42 voittoa ja kolme tappiota. Vastaavan tahdin suoritukset ovat olleet harvassa jopa Novak Djokovicilla ja Roger Federerillä.

Tuleekin väistämättä mieleen se, että Daniil Medvedev (ATP-5) on ajautumassa kahden eri sukupolven väliseen kuiluun. Siihen tilanteeseen, jossa osan hänen kirkkaimmista meriiteistään on syönyt Djokovic ja osan tulevat syömään ensisijaisesti Alcaraz ja Sinner. 

Voitettava Alcaraz, Sinner ja Djokovic?

Kun venäläinen sijoitettiin tässä turnauksessa "vasta" viidenneksi, joutuu hän Sinner-kohtaamiseen jo puolivälierässä. Mahdollisessa skenaariossa Medvedevin pitäisi siis voittaa Wimbledon-tittelin saavuttaakseen peräkkäin Sinner, Alcaraz ja Djokovic. 

Kertoimet kertovat Medvedevin voittotodennäköisyydeksi Sinneriä vastaan alle 25 prosenttia. Tilanne on siis varsin karu 28-vuotiaalle, sinällään siis elämänsä parhaassa peli-iässä olevalle miehelle. Keskinäisten ottelujen tilastokaan ei näytä erityisen lohdulliselta: Medvedev voitti ei-nykytasollaan ollutta Sinneriä vastaan kuusi ensimmäistä - Sinner on vienyt viisi viimeisintä.

Jo tähän mennessä Medvedevillä on viisi hävittyä ja vain yksi voitettu Grand Slam -finaali. Lisäksi takana on kaksi tappioon päättynyttä GS-semifinaalia. On helppoa ennustaa näiden tilastojen kasvavan jatkossa entisestään. 

Nurmi on vielä huonoin alusta

Medvedevin tehtävä näyttää toivottomalta puolivälierässä sikälikin, että Sinner voitti Hallen nurmiturnauksen juuri ennen Wimbledonia. Superluokan etemiseen ei siis näytä tulevan pysäytystä edes ruohoalustalla.

Silti juuri se on kuitenkin myös Medvedevin oljenkorsi. Sinner on toki ehtinyt saavuttaa Wimbledonissakin jo tässä vaiheessa sekä puolivälierä- että välieräpaikan, eivätkä niitä seuranneet tappioot Djokovicille ole luokiteltavissa häpeäkategoriaan. 

Toisaalta italialaisella on käynyt Lontoossa myös melkoinen onni. Viime vuonna - silloin vielä ranking-sijalla kahdeksan - vastaan ei tullut ennen välieriä yhtään kunnollista mittaria. Kohdatuista pelaajista paras ranking-sijoitus oli Quentin Halys'n 79. 

Nurmi on siis ainakin vielä ollut Sinnerille huonoin alusta. Toki muilla verrokeilla pelin taso on jo sitä luokkaa, että huonoinkin on melkoisen hyvä. 

Ailahtelevaisuus nurmella näkyy kuitenkin siinä, että Hallen tittelistä huolimatta kolme ensimmäistä ottelua meni kolmeen erään. Lisäksi pelattiin runsaasti tie-breakeja. 

Vaikka Sinner on siis hallinnut viimeisimmän vuoden keskinäisiä otteluita, ovat ne kuitenkin olleet suhteellisen tasaisia. Ei tästä silkkaa ylikävelyä siis pitäisi tulla.

Daniil Medvedev voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus)
1.6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.57100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.53100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.51Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.5100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.