Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Heliövaara / Patten - Matos / Melo

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ma 8.07 klo 17.10
Peli ohi
Heliövaaran ja Pattenin otteluvoitto
1.76Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Harri Heliövaara ja Henry Patten saavuttivat Wimbledonin toisella kierroksella rutiinivoitoksi luonnehdittavan asian. Pedro Martinez ja Jaume Munar taipuivat kahdessa erässä, mikä sopi aikataulullisestikin mitä mainioimmin. 

Suomalais-brittiläinen pari pääsi sateiden alta karkuun niin, että ottelu saatiin pelattua yhtäjaksoisesti pois alta samana perjantaipäivänä. Tätä vihjettä sunnuntaina aamupäivällä kirjoitettaessa yksi ensimmäisenkin kierroksen ottelu oli vielä kesken.

Täysin tasaiset tilastot

Rafael Matos ja Marcelo Melo selviytyivät puolestaan oman kakkoskierroksen kamppailunsa loppuun lauantaina. Se ottelu ei olisi voinut olla käytännössä yhtään tasaisempi: Barrientos-Cabral-paria vastaan pelattiin kolme katkaisupeliä, joista kolmas erä toki super-tie-breakina sääntöjen mukaisesti.

Niin Matos ja Melo kuin Barrientos ja Cabralkin voittivat 121 yksittäistä pistettä. Tilastot olivat lähes täysin identtiset. Ainoa pieni ero oli siinä, että Barrientosille ja Cabralille kertyi neljä murtopalloa, vastustajille kaksi. 

Nämä murtopallotilastotkin osoittavat sen, kuinka vaivatta kumpikin pari yleisesti piti omat syöttönsä. Ykkössyötöistä voitettiin lähes 80 ja kakkossyötöistäkin selvästi yli 60 prosenttia. 

Heliövaara ja Patten taas päihittivät Martinezin ja Munarin odotetun isolla erolla. Ensimmäinen erä meni toki katkaisupeliin, mutta siinäkin voittajilla oli murtopallojen muodossa omat tilaisuutensa karata selvemmälläkin tavalla.

Matos ja Melo voittivat avauskierroksella villin kortin brittiparin Fearnley-Pinnington Jones 6-4, 7-6. Syöttöjen pitäminen ei tuottanut silloinkaan juuri mitään ongelmia, kun vastustajat saivat yhteensä vain kaksi murtopalloa. Siten Matosin ja Melon syöttöä ei neljässä pelatussa täysimittaisessa - ja varsin pitkässä - erässä ole murrettu vielä kertaakaan. Sama pätee Heliövaaraan ja Patteniin. 

Heistä puheen ollen käydään vielä lyhyesti läpi Martinez-Munar-ottelun antia. Harri-Henry-kaksikon ykkössyötöt osuivat ruutuun 67-prosenttisesti, mikä oli tällä kertaa olennainen asia. Ykkössyöttöpisteistä kun päättyi voittoon peräti 92 prosenttia, kakkosista 56 prosenttia. Vastustajille kertyi koko tapahtuman aikana yksi murtopallo. 

Urat eri vaiheessa

Matos ja Melo ovat keskenään samasta kotimaasta huolimatta urillaan varsin eri vaiheissa. 28-vuotias Matos on noussut Grand Slam -tasolle vasta muutaman viime vuoden aikana, toistaiseksi varsin laihalla menestyksellä. 

Melolla taas on riittänyt vuosien varrella menestystä. Hän lopetti kahdeksan peräkkäistä vuotta (2013-2020) kymmenen parhaan joukossa ranking-listalla. Masters-turnausvoittoja löytyy kymmenkunta ja Grand Slam -titteleitäkin kaksi.

2020-luku on sen sijaan ollut hankalampaa, huomattavasti hankalampaa. Vuoden 2021 Indian Wellsin Masters-välierän jälkeen isot saavutukset ovat olleet hyvin harvassa. 

Nelikymppisen pelaajan kohdalla voisi puhua uran iltaruskosta varsinkin, kun ne suurimmat saavutukset tulivat aikanaan eri parin kanssa. Toisaalta tässä lajissa ranking-listan kärkisijoja kansoittavat nimenomaan ne yli nelikymppiset.

Joka tapauksessa Heliövaaralla ja Pattenilla on konkreettinen iskun paikka. Kaavio on omillakin ansioilla auennut mukavasti, ja moni asia on menestyksen puolesta mahdollinen edelleen.

Heliövaaran ja Pattenin otteluvoitto
1.76Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.