Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Heliövaara / Patten - Arevalo / Pavic

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ke 10.07 klo 16.40
Peli ohi
Harri Heliövaaran ja Henry Pattenin otteluvoitto
2.55Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.53Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa

Harri Heliövaara ja Henry Patten pudottivat Wimbledonin nelinpelin avauskierroksella tämän vuoden siihen asti parhaat pelaajat Simone Bolellin ja Andrea Vavassorin, jotka voittivat Australian avoimet. Puolivälierässä on mahdollisuus samankaltaiseen saavutukseen.

Marcelo Arevalo ja Mate Pavic ovat vuorostaan nousseet niin sanotun Race-listan kärkipaikalle Wimbledonin aikana. Suomalais-brittiläisellä parilla on siis mahdollisuus päihittää kaksi kohtaamishetkellä vuoden ykköseksi määriteltyä kaksikkoa.

Tällainen tilanteiden vaihtelu kertoo luonnollisesti myös nelinpelimaailman tasaisuudesta. Erot kärjessä ovat hyvin pienet, mitä heijastavat Wimbledonin tapahtumatkin. Puolivälierissä on mukana kaksi sijoittamatonta paria, ja sijoitettujen luvut ovat 1, 4, 9, 11, 15 ja joko 8 tai 12. Esimerkiksi seitsemästä parhaaksi noteeratusta on siis mukana enää kaksi. 

Syötöt on pidetty joka kerta

Keskiviikkona kohtaavia pelaajia yhdistää se, ettei kumpikaan pari ole menettänyt syöttöään kolmen kierroksen eli kuuden erän aikana kertaakaan. Paikoin se ei ole ollut lähelläkään.

Rafael Matos & Marcelo Melo saavuttivat Heliövaaraa ja Pattenia vastaan vain yhden murtopallon.Se tapahtui avauserän 3-3-tilanteessa, joten onnistuminen kyseisessä murrossa olisi voinut muuttaa lopulta 7-6, 6-2 päättyneen ottelun kulkua. 

Toisaalta myös voittajaparilla oli jo ensimmäisessä erässä murtopallo ennen tähtiluokan suorittamista katkaisupelissä. Se päättyi vastustajien kannalta tylyin ja tapahtumista oivallisesti kertonein 7-1-numeroin. 

Toinen erä oli enemmän tai vähemmän suvereenia ylivoimaa. Vastustajien toinen osapuoli otti "lääkintäaikalisän", ja terveysasiat olivat jossain määrin näkyviä pelissäkin. Silti voittajat suorittivat edelleen mainiosti, ja Patten ei hävinnyt ainuttakaan omista syöttöpisteistään. Niitä ehti kertyä joitain kymmeniä. 

Listan ykkösilläkin on ollut vaihtelua

Siinä missä Bolelli ja Vavassori voittivat kauden ensimmäisen Grand Slamin, veivät Arevalo ja Pavic nimiinsä toisen eli Ranskan avoimet. Arevalo on noussut käytännössä koronatauon jälkeen maailman huipulle tai vähintään sen tuntumaan, kun taas Pavic on ollut siellä jo pidempään.

Vaikka puhutaan siis Race-listan ykkösparista, on arvoituksellisuus läsnä heidänkin tuloksia katsellessa. Australian avoimissa pelit päättyivät kolmannelle kierrokselle, ja kolmessa viidestä Mastersista on tuloksena ollut vain toisen kierroksen paikka.

Wimbledonissa myös Arevalo ja Pavic ovat siis edenneet eteenpäin vakuuttavasti. Kolmatta kierrosta he hallitsivat 6-4, 7-6-tulostakin selvemmin, sillä 16:nneksi sijoitettu Doumbia-Reboul-duo ei saavuttanut ainuttakaan murtopalloa. 7-1 päättyneen toisen erän tie-breakin myötä Arevalo ja Pavic voittivat 13 yksittäistä pistettä vastustajiaan enemmän.

Arevalo ja Pavic muodostavat "nimekkäämmän" parin. Viimeisimmät kuukaudet eli Heliövaaran ja Pattenin yhteinen historia ovat kuitenkin edenneet kummallakin kaksikolla mainiosti. Kertoimien osoittamaa tasoeroa ei ole tässä havaittavissa.

Harri Heliövaaran ja Henry Pattenin otteluvoitto
2.55Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.53Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.5100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.46100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.