Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Harri Heliövaara / Henry Patten - Pedro Martinez / Jaume Munar

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Pe 5.07 klo 14.10
Peli ohi
Heliövaara/Patten voittaa -4,5 pelin tasoituksella
1.96100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.96100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Harri Heliövaara ja Henry Patten pelasivat itselleen melkoisen herkulliset näkymät Wimbledonin nelinpeliin. Sijoittamaton pari lunasti tietyllä tavalla viidenneksi sijoitettujen paikan, kun avausottelusta tuli komea voitto Simone Bolellista ja Andrea Vavassorista.

Erityisen kova suoritus oli sikäli, että Bolelli ja Vavassori ovat olleet viime kuukausina mainiossa vireessä. Tilannetta parantaa entisestään se, että myös kymmenenneksi sijoitettu pari samasta kaavio-osasta (Ivan Dodig-Austin Krajicek) pullahti avauskierroksella ulos.

Niinpä sijoitettua paria ei voi tulla Heliövaaraa ja Pattenia vastaan ennen puolivälierää. Lisäksi Dodigin ja Krajicekin tappio tuli kahden katkaisupelin kautta, eli heidät voittaneelta Barrientos-Cabral-duolta ei nähty hurjaa tykkiottelua.

Ranking-nousu ollut kovaa turnaukset huomioiden

Toki myös Heliövaara-Pattenin voitto Bolellista ja Vavassorista oli jossain määrin tiukempi kuin numerot 6-3, 6-4 kertoisivat. Molemmissa erissä paremmuuteen riitti yksi syötönmurto. 

Yhteispisteet menivät suomalais-brittiläiselle kaksikolle 67-59. Itsestäänselvyyksiä eivät syöttöjen pitämiset olleet heillekään, sillä vastustajilla oli kaikkiaan kuusi murtopalloa.

Heliövaara ja Patten ovat tehneet yhdessä melkoista jälkeä. OK, turnaukset eivät ole enimmäkseen olleet sieltä suurimmasta päästä, ja sen myötä ranking-nousutkin ovat olleet maltillisia. 

Silti Pattenin kipuaminen kolmessa kuukaudessa parikymmentä sijaa ylöspäin on ollut kova suoritus - osin juuri siksi, että pisteitä on ollut tarjollakin rajallinen määrä. Kaiken lisäksi se potentiaalisin paikka isoonkin nousuun päättyi Ranskan avoimissa Heliövaaran epäonnen takia ennen kolmatta kierrosta. 

Tappiolliset vastustajat

Väylä näyttäisikin nyt olevan mukavasti auki. Seuraavista vastustajista Pedro Martinez ja etenkin Jaume Munar ovat huomattavasti tunnetumpia kaksinpelin puolelta. Toki he aloittivat Wimbledonissa nelinpelin terävästi 6-2, 6-2-voitolla Dusan Lajovicista ja Sumit Nagalista. Noin selvä ero kielii kuitenkin myös vastustajien vaikeasta päiväpuhteesta.

Munar on pelannut vuodesta toiseen ATP-tasolla tappiollista nelinpelitennistä. Tälläkin kaudella saldo on melko selvällä erolla negatiivinen. 

Eikä tilanne ole ollut juuri kummempi Martinezillakaan. Hän nosti itsensä nelinpelirankingissa sadan parhaan joukkoon sinänsä upealla välieräpaikalla vuoden 2021 Ranskan avoimissa. Sen jälkeen väylä isompiinkin nelinpelikisoihin on ollut auki osin myös kaksinpelin onnistumisten kautta. 

Heliövaara ja Patten ovat toki voittaneet otteluitaan paikoin hyvinkin täpärästi. Pari on ollut lyömätön niin sanotuissa super tie-breakeissa. 

Tuloksenteko on kuitenkin ollut hyvin vakaata. Suuntaa voi hakea siitä, että pari voitti massalla Martinezin ja toisen espanjalaisen Sergio Martos Gomesin 7-6, 6-1. Munar on lähtökohtaisesti Gomesia huonompi pelaaja, ja massa toimii espanjalaisille yleensä nurmea paremmin.

Tästä voi hyvinkin tulla jopa "ylikävely".

Heliövaara/Patten voittaa -4,5 pelin tasoituksella
1.96100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.96100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.