Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Giovanni Mpetshi Perricard - Emil Ruusuvuori

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: La 6.07 klo 16.25
Peli ohi
Emil Ruusuvuoren otteluvoitto
2.4100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.37100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Monetkaan merkit eivät viimeisimmän runsaan neljän kuukauden ajalta viitanneet siihen, että juuri vuoden 2024 Wimbledonista tulisi Emil Ruusuvuorelle (ATP-83) miehen uran tähän asti paras Grand Slam -turnaus. Vaan totta se on, ja mahdollisuuksia melkoisiin lisäsaavutuksiinkin on olemassa.

Toisen kierroksen voitto Stefanos Tsitsipasista perustui useampaankin olennaiseen asiaan. Ajankohta maineikkaan kreikkalaisen kohtaamiseen oli käytännössä paras mahdollinen, ja fakta on se, ettei Tsitsipas pelannut missään nimessä hyvin.

Ruusuvuori painosti vastustajansa akilleen kantapäätä eli rystypuolta. Kun katsotaan pelkkiä peruslyöntejä eli vedetään syötöt pois vertailusta, tuli Tsitsipasille enemmän pakottamattomia virheitä kuin voittolyöntejä. Se on karu lukema pelaajalle, jonka vahvuuksiin lukeutuu yleensä syötön jälkeinen kämmenlyönti, jolla mainittuja pisteen tuovia suorituksia useimmiten tulee. 

Vähintään yhtä tärkeää oli Ruusuvuoren voittolyönti-virhesaldo 41-33. Hänen kohdallaan syötöt voi pitää mukana, sillä ässiä kertyi seitsemän ja kaksoisvirheitä viisi. 

Ja olivathan asiat äärimmäisen pienestä kiinni. Ruusuvuori voitti ensimmäisen ja toisen erän katkaisupelit pienimmällä mahdollisella erolla jatkopallojen kautta. Kumman tahansa erän kääntyminen Tsitsipasille olisi todennäköisesti muuttanut olennaisesti ottelun kuvaa (ja kenties voittajan). 

Erittäin tunnistettava pelaaja

Ruusuvuoren seuraava vastustaja on mitä mielenkiintoisin. Kaksikymppinen ranskalainen Giovanni Mpetshi Perricard (ATP-58) on tehnyt itsestään lyhyessä ajassa hyvinkin tunnistettavan tennispelaajan. 

On syytä aloittaa vaikka siitä, että Perricard syötti Wimbledonin avauskierroksen ottelussaan 51 ässää. Yli viidenkymmenen lukemat ovat todellisia harvinaisuuksia jopa tämän vauhtiturnauksen historiassa. 

Osaselitys tällaisille numeroille oli toki se, että Sebastian Kordaa vastaan neljä erää viidestä meni tie-breakiin. Silti on varsin järisyttävää, että 138 ruutuun menneestä ykkösestä ässiä oli lähes 40 prosenttia. 

Tosiasia on se, että ranskalainen on tehnyt massiivista nousua. Hän aloitti tämän kauden rankingissa 200:n heikommalla puolella. 

Aivan ensimmäiset kilpailut eivät vielä näyttäneet erikoisia asioita, ja vielä helmi-maaliskuussakin otteet ailahtelivat. 

Viikot Meksikossa toivat kuitenkin tulospiikkejä. Mpetshi Perricard muun muassa voitti kaksi haastajakisaa peräkkäin, mikä toi rankingin pykälään 123.

Isomman tennisyleisön havahtumisen aika tapahtui Ranskan avoimia edeltäneessä Lyonin massakisassa. 250-turnauksen voitto on saavutus, jollaista Ruusuvuorella ei tässä vaiheessa ole vielä lainkaan. Samalla se osoittaa Perricardin menestyvän onnistuessaan alustalla kuin alustalla.

Ottelut voivat olla hyvin pienestä kiinni

Samalla suoritustaso kuitenkin myös heilahtelee jokseenkin viikosta toiseen. On syytä muistaa, että nuori mies ylsi Wimbledonissa pääsarjaan onnekkaana häviäjänä. Hän oli sinällään äärimmäisen lähellä suoraa pääkaaviopaikkaa, joka nykyrankingilla olisi jo itsestäänselvyys.

Karsintatrilleri Maxime Janvierin kanssa päättyi tappioon, kun taas Korda taipui siis pääsarjan jännitysnäytelmässä. Yoshihito Nishiokaa vastaan toisella kierroksella Mpetshi sai surffailla rauhassa voittoon.

Juuri tällä hetkellä Mpetshi Perricardin pelaajaprofiili näyttää siltä, että ottelut voivat ratketa äärimmäisen pieniin asioihin, kuten yhteen yksittäiseen pisteeseen. Tällaisessa asetelmassa kahden ja puolen kieppeillä pyörivät kertoimet Ruusuvuorelle ovat liikaa.  

Emil Ruusuvuoren otteluvoitto
2.4100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.37100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.36Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.36Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.33100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.