Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Emil Ruusuvuori - Stefanos Tsitsipas

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: To 4.07 klo 19.40
Peli ohi
Emil Ruusuvuori voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus)
1.67Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.65Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Emil Ruusuvuori (ATP-87) selvisi jollain ilveellä voittajana Wimbledonin avauskierrokselta. Tilastot ottelusta Mackenzie McDonaldia vastaan olivat varsin erikoiset.

Ruusuvuori teki 66 voittolyöntiä ja 81 pakottamatonta virhettä, eli vertailuluku oli -15. McDonaldin vastaavat numerot olivat 49 voittolyöntiä ja 31 pakottamatonta virhettä (+18). 

Ottelun voi voittaa näilläkin numeroilla, samoin sillä että yhteispisteet menivät McDonaldille 180-172. Toisaalta ero yhteispisteissä oli huomattavasti pienempi kuin edellä luetelluissa voittolyönti-virhe-tilastoissa. Tämä kertoo siitä, kuinka Ruusuvuori pystyi varsin monesti pakottamaan McDonaldin lähes mahdottomaan tilanteeseen. 

Enemmän parannettavaa kuin hyvää

Voitosta huolimatta suomalaisen kokonaisuus jätti enemmän toivomisen varaa kuin positiivisia merkkejä. Voitto itsessään oli toki arvokas sekä ranking-pisteiden että varmasti myös itseluottamuksen kannalta. Suotuisia tuloksia kun ei viime kausina ole juurikaan tullut. 

Henkisesti tärkeää oli myös nousu voittoon vastustajan ottelupallojen takaa. Samoin sen, että suomalainen oli "ensimmäisenä pelipäivänä" eli tiistaina jo erätappiotilanteessa 1-2 ja vielä neljännessäkin erässä yhden murron päässä vastustajasta lähellä tappiota.

Ruusuvuoren kannalta on harmillista, että Stefanos Tsitsipas (ATP-11) tulee vastaan vaiheessa, jossa Ruusuvuori itse ei ole ollut parhaimmillaan. Muilta osin kreikkalaispelaajan kohtaaminen juuri Wimbledonissa on hyvinkin otollinen asia.

Tsitsipas ei ole urallaan onnistunut saavuttamaan juuri lainkaan menestystä nurmikentiltä. Kuudella yrityksellä parhaat tulokset ovat olleet kaksi neljännen kierroksen paikkaa, ja kolmesti taival on päättynyt heti ensimmäiseen pääsarjaotteluun. Tilastot ovat täysin toisenlaiset etenkin Ranskan ja Australian avoimiin verrattuna.

Iso ero etenkin massaan

Ylipäänsäkin ATP-nurmiotteluista voittoon on päättynyt noin 57 prosenttia. Ihan hyvä luku on tietysti sekin, mutta kun verrokkeina ovat kovien kenttien 65 ja etenkin massojen 77 prosenttia, huomaa ison eron nopeasti.

Eli jos Ruusuvuori saisi valita Tsitsipasia vastaan pelaamisen paikan mistä tahansa Grand Slamista tai Mastersista, olisi Wimbledon varmasti kärkipäässä. Lisäksi kreikkalaisen kausi ei tähän asti ole ollut aivan aiempien veroinen.

Avausottelusta Tsitsipas selvisi suoraan kolmessa erässä Taro Danielia vastaan. Toisaalta tapahtumat olivat monin paikoin tasaisempia kuin kolmenollasta voisi kuvitella.

Vaikka Ruusuvuorella on pitkä matka kolmannelle kierrokselle, on vähintään yhden erän vieminen Tsitsipasilta ehdottomasti hyvin mahdollista.

Emil Ruusuvuori voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus)
1.67Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.65Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.64100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.64100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.59100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.