Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Emil Ruusuvuori - Mackenzie McDonald

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ti 2.07 klo 17.10
Peli ohi
Mackenzie McDonaldin otteluvoitto
2.34100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Emil Ruusuvuoren (ATP-88)  ja Mackenzie McDonaldin (ATP-80) kohtaamisesta Wimbledonin avauskierroksella voi käyttää luonnehdintaa "vaikeuksissa olleiden pelaajien ottelu". Kumpikaan ei osin eri syistä ole yltänyt viime kuukausina läheskään parhaaseen pelaamiseensa. 

Ruusuvuoren vaiheet on kerrattu näissä vihjeissä jo riittävän monta kertaa. Päivityksen tarjoaa Wimbledonia edeltänyt Eastbournen turnaus, jossa nähtiin pitkästä aikaa positiivisempia merkkejä. Sellaiseksi on syytä lukea voitto Cameron Norriesta - olkoonkin, että myös Norrie lukeutuu pelaajiin, jotka ovat saavuttaneet tätä vuotta huomattavasti parempiakin tuloksia.

Toisella kierroksella Ruusuvuori voitti Juncheng Shangilta vielä avauserän. Sen jälkeen tahti kääntyi, mutta kiinalaisen voitto selittyy paljolti hänen mainiolla pelillään. Ihan huippuiskussa ei Ruusuvuori toki ollut, mutta tässä tapauksessa oli kyse enemmän vastustajan onnistumisista.

29-vuotias McDonald kävi viime lokakuussa eli käytännössä kauden loppumetreillä uransa parhaassa ranking-sijoituksessa (37). Se näytti viittaavan jopa mahdollisuuksiin nousta Grand Slam -turnauksissa sijoitetuksi pelaajaksi. Historialliseen tilastosijoitukseen johti muun muassa yltäminen Kanadan Mastersissa puolivälieriin. Lisäksi ensimmäistä kertaa koko uralla ATP-ottelujen voittoprosentti nousi yli 50:een yksittäisen kalenterivuoden aikana. 

Pudotusta Ruusuvuoren tapaan

Hyvä osoitus tämän tason tennispelaajien maailman arvaamattomuudesta on tämänhetkinen tilanne. Nyt se ranking-sijoitus on siis 80, eli pudotusta on tapahtunut jossain määrin samalla tavalla kuin Ruusuvuorella.   

Lukemat ovat uran parhaan kauden jälkeen yhdysvaltalaisellakin tylyt. ATP-pääsarjaotteluita on kertynyt kahdeksan, voittoja niistä tasan yksi. Se tuli melko hiljattain 's-Hertogenboschissa, vastustajana toinen taantunut pelaaja Botic van de Zandschulp

Vuosi alkoi kylmäävästi seitsemällä peräkkäisellä avauskierroksen ottelun tappiolla. Ensimmäinen voitto tuli haastajatasokin huomioiden vasta kesäkuun puolella. 

Nurmella McDonaldin tilastot ovat suhteellisen hyvät, vaikkakin Wimbledonissa taival on päättynyt järjestään varsin aikaisin. Joka tapauksessa tilanne on sekä hänellä että Ruusuvuorella samankaltainen: tuloksellisia onnistumisia tarvittaisiin varsin kipeästi, jottei lähes kaikkiin ATP-kisoihin ja jopa Grand Slameihin jouduttaisi hakemaan vauhtia karsintojen kautta. 

Nämä miehet ovat osuneet vastakkain näissä merkeissä aiemminkin. McDonald oli parempi Ranskan avoimissa 2021, kun taas Ruusuvuori on vienyt nimiinsä kaksi Yhdysvaltain kovien kenttien kohtaamista. Ne tapahtuivat vuosina 2021 ja 2022, joten elämää suurempia johtopäätöksiä keskinäisistä peleistä ei ole syytä enää tänä vuonna vetää.

Altavastaaja-asetelma kiinnostaa

Epävarmuustekijöitä on molemmilla pelaajilla niin paljon, että McDonaldin lieväänkin altavastaaja-asetelmaan on pelivalinnan osalta kiinnostavampaa tarttua.

Mackenzie McDonaldin otteluvoitto
2.34100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.25100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.