Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Daniil Medvedev - Carlos Alcaraz

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Pe 12.07 klo 16.10
Peli ohi
Daniil Medvedev voittaa ensimmäisen erän
2.82Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.77100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Daniil Medvedev (ATP-5) ja Jannik Sinner pelasivat kokonaisuutena ehdottomasti parhaan miesten kaksinpelin puolivälierän Wimbledonissa

Ottelussa riitti tasoa ja toki myös jännitystä, kun ratkaisu haettiin viidennestä erästä. Medvedevin eteneminen jatkoon yllätti, vaikka venäläisen taidot tiedossa ovatkin. 

Carlos Alcaraz (ATP-3) kangerteli puolestaan jo tutuksi tulleeseen tapaan ensimmäisessä erässä. Sen jälkeen hänen taitonsa olivat kuitenkin liikaa Tommy Paulille, ja näin välierissä nähdään lopulta Lorenzo Musettia lukuun ottamatta varsin odotettu pelaajakattaus. 

Enemmän onnistumisia kuin virheitä

Medvedevin ja Sinnerin puolivälierän kokonaisuus kulminoituu siihen, että molemmat pelaajat tekivät enemmän voittolyöntejä kuin pakottamattomia virheitä. Jännitys taas heijastuu muun muassa siinä faktassa, että Sinner voitti neljä pistettä vastustajaansa enemmän. Se taas on hyvin pieni määrä kokonaisuudessa, jossa pelattiin yhteensä 324 pistettä. 

Tilastot olivatkin sikäli erikoiset, että Sinnerillä oli parempi pisteiden voittoprosentti sekä ykkös- (80-76) että kakkossyötöillä (53-45). Syötönmurrotkin menivät tasan 3-3. Tenniskin on välillä omituinen laji. 

Alcarazin ja Paulin pelaaminen takkuili ensimmäisessä erässä. Molemmat tekivät paljon helpoksi laskettuja virheitä, mutta yhdysvaltalainen sinnitteli sen erän voittoon 7-5-numeroin. 

Paulin pelaaminen heikkeni entisestään viimeistään kolmannessa erässä. Alcaraz sai loppua kohti paremmin juonesta kiinni, ja neljäs erä oli häneltä jo aivan mainiota pelaamista. 

Sinner-voiton voisi kuvitella tuovan Medvedeville itseluottamusta myös tähän seuraavaan ja edelleen kovaan haasteeseen. Alcaraz on ollut keskinäisissä otteluissa niskan päällä siitä lähtien, kun miehet kohtasivat viime vuoden Indian Wells -Mastersissa. 

Avauserissä kiinnostavia hankaluuksia

Sen jälkeen on pelattu viisi ottelua, joista espanjalainen on voittanut neljä. Ainoa poikkeus tapahtui US Openin semifinaalissa, jolloin Alcarazilla oli menossa hieman hankalampi jakso. Sen välierän Medvedev voitti 3-1, mutta neljän muun ottelun erät ovat menneet Alcarazille tyrmäävästi 9-0. 

Medvedev ei silti ole niin sanotusti tekemättömän paikan edessä. Alcarazin vuosi viime vuoden Wimbledon-juhlien jälkeen ei ole ollut silkkaa paraatimarssia.

Jo vuodesta 2022 lähtien ja etenkin viime vuoden aikana Alcarazilla on ollut mielenkiintoisia hankaluuksia ottelujen aluissa. Kamppailujen suureen voittoprosenttiin nähden avauserä on päättynyt yllättävän usein tappioon tai vähintään erittäin tasaiseen vääntöön. Näin on tapahtunut tämän vuoden Wimbledonissakin jo useampaan kertaan. 

Siksi Medvedevin mahdollisuudet tietynlaiseen yllätykseen eli otteluvoittoon piilevät ensimmäisissä peleissä.

Daniil Medvedev voittaa ensimmäisen erän
2.82Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.77100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.7Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.65100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.62100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.