Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Carlos Alcaraz - Tommy Paul

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ti 9.07 klo 19.10
Peli ohi
Tommy Paul voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus)
1.52100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.52100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Carlos Alcaraz (ATP-3) on jatkanut Wimbledonissa siitä, mihin espanjalainen on kauden aikana jäänyt. Peliesitykset ovat aiheuttaneet paikoin kysymysmerkkejä, mutta toisaalta tulostakin on kiistatta tullut. 

Kolmannella kierroksella Frances Tiafoeta vastaan Alcaraz oli yhden katkaisupelin päässä putoamisesta neljännessä erässä. Ugo Humbert voitti puolestaan neljännellä kierroksella kolmannen erän melkoisin lukemin 6-1. Suuri syy siihen oli tosin Humbertin erinomainen pelaaminen kyseisen erän aikana. 

Lisäksi Alcaraz on ollut tiukilla yksittäisissä hetkissä. Sekä virolaiskarsija Mark Lajal että Aleksandar Vukic veivät espanjalaisen tie-breakiin ottelujensa avauserissä. 

Saavutuksiakin on kertynyt

Queensin turnauksessa ennen Wimbledonia Alcaraz löysi voittajansa Jack Draperista, joka puolestaan hävisi Wimbledonissa Cameron Norrielle. Massakausi oli espanjalaiselle ennen Ranskan avoimia lähes maksimaalisen lyhyt. Hän oli hävitä Madridissa Jan-Lennard Struffille ennen kuin tuli tappio puolivälierässä Andrei Rubleville.

Madridia edeltäneessä Miamin Mastersissa Grigor Dimitrov pöllytti Alcarazia puolivälierässä 6-2, 6-4. Australian avoimissa puolivälierä Alexander Zvereviä vastaan oli kolmatta erää lukuun ottamatta yhtä maalia - saksalaisen eduksi. 

Kaikesta luetellusta negatiivissävytteisyydestä huolimatta isoja saavutuksiakin on kertynyt. Matkalla Indian Wellsin Masters-mestaruuteen menivät selvillä eroilla nurin niin Zverev, Jannik Sinner kuin Daniil Medvedevkin. Ranskan avointen titteliin vaadittiin varsin paljon, kun verkon toiselle puolelle tulivat vuoroillaan Sinner, Zverev ja Stefanos Tsitsipas

Kiteytettynä voi siis todeta, ettei Alcarazin huippumoodi ole kadonnut mihinkään. Sen seuraksi vain on tullut seesteisempiä vaiheita esimerkiksi viime vuoden alkupuoleen verrattuna.

Virtanen on aiheuttanut isoimmat haasteet

Tommy Paulin (ATP-13) kehitys on puolestaan jatkunut siinä määrin, että hän on päässyt ansaitsemaan tällaisia tilaisuuksia. Asetelmia, joissa puolivälieräpaikka on mahdollinen kevyehköllä vastustajien listalla. 

Otto Virtanen saa sulkaa hattuunsa siitä, että suomalainen on aiheuttanut Paulille selvästi kovimman haasteen tässä turnauksessa tähän asti. Paul haki toisella kierroksella peliään melko pitkiäkin aikoja, eikä Virtasen otteluvoittokaan ollut kovin kaukana. 

Sitä ennen ja sen jälkeen Paul on päässyt varsin helpolla. Kolmannelle kierrokselle tuli toki vastustajaksi sijoitettu pelaaja, mutta Alexander Bublikilla ei ollut eväitä kunnolliseen haastamiseen. Casper Ruudin pudottua jo aikaisessa vaiheessa sai Paul neljännen kierroksen voitettavakseen uransa auringonlaskussa etenevän Roberto Bautista Agutin

Paulin mahdollisuudet esimerkiksi Grand Slam -turnausten voittamiseen näyttävät edelleen hyvin pieniltä. Hän on kuitenkin ehdottomasti tarpeeksi hyvä pelaaja hyödyntääkseen ne Alcarazin hyvinkin mahdolliset suvantovaiheet.

Tommy Paul voittaa vähintään yhden erän (vetokohde +2,5 erän tasoitus)
1.52100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.52100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.5Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.48100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.46Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.