Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Alexander Ritschard - Otto Virtanen

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ke 26.06 klo 15.40
Peli ohi
Alexander Ritschardin otteluvoitto
2.55Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.48100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Olisikohan "hiuskarvan varassa" sopiva määritelmä sille, kuinka lähellä Otto Virtasen (ATP-149) jääminen Wimbledonin karsinnan avauskierroksella oli. Italialaisvastustaja Franco Agamenone johti kolmannessa erässä 5-4 ja Virtasen syöttövuorossa 40-0, eli hänellä oli kolme peräkkäistä ottelupalloa.

Niistä Virtanen selvitti kaksi hyvillä syötöillä. Silti suomalainen joutui vielä uudestaan tiukkaan paikkaan, kun tasatilanteen jälkeen seurasi neljäs ottelupallo.

Taas riitti melkoisia käänteitä

Melkoisia käänteitä riitti taas läpi ottelun. Virtanen menetti ennalta itseään heikkotasoisempaa pelaajaa vastaan avauserässä 4-1-johtoaseman. Erä meni Agamenonelle katkaisupelin kautta.

Kun taas Virtanen hallitsi selvästi toista erää, näytti ottelu vääjäämättä kääntyvän suosikille 6-2-loppunumeroiden kautta. Vielä mitä, kuten kolmas erä kokonaisuudessaan näytti. 

Jännitystä piisasi aivan loppuun asti, kun kolmannen erän ratkaisukin haettiin tie-breakista. Siinä Agamenone sortui varsi moneen pakottamattomaan virheeseen.

Virtanen paukutteli 13 ässäsyöttöä. Pitkän ottelun myötä luvun olisi voinut kuvitella nousevan suuremmaksikin, mutta ykkössyötöistä vain 55 prosenttia osui ruutuun. Ykkössyötöillä voitettujen pisteiden (79 prosenttia) ero kakkospisteisiin (50) oli odotetun suuri, Agamenonella merkittävästi pienempi. 

Sinällään Virtasella kävi kaavioarvonnassa kiitettävä onni. Tämä karsintaosio on häntä lukuun ottamatta täynnä pelaajia, jotka ovat parhaimmillaan massakentillä.

Asia näkyi jo siinä, että sijoitetun statuksella mukana ollut Pedro Cachin hävisi Virtasen seuraavalle vastustajalle eli Alexander Ritschardille. Sveitsiläinen päihitti argentiinalaisen 7-6, 6-3. 

Lisäksi sijoitetuista on tässä Virtasen kaaviokohdassa Stefano Napolitano. Noin kolmekymppinen pelaaja, joka on urallaan voittanut haastajatason otteluista jokseenkin puolet.   

Virtasta on vaikeaa saada selkeäksi suosikiksi

Samankaltaisella statuksella etenee myös Ritschard. 29-vuotiaan pelaajan uran paras ranking-sijoitus on 152. Challenger-titteleitä hänellä on saavuttuna kaksi. Miehen oikea käsi oli hyvin lähellä amputointia 22-vuotiaana.

Ottelujen voittosuhde on selvästi parempi massalla kuin kovilla kentillä. Meneillään oleva vuosi on ollut suhteellisen hyvä. Viimeisimpänä tuli tosin tappio Lyonin Challengerin avauskierroksella, mutta vastassa oli takavuosina meritoitunut Nikoloz Basilashvili. Sen sijaan Lyonia edeltäneessä Heilbronnin kisassa Ritschard eteni aina finaaliin asti.

Cachin-ottelussa Ritschard oli juuri sen verran parempi, että hän pystyi voittamaan kymmenen yksittäistä pistettä enemmän. Se oli tässä tapauksessa tarpeeksi.

Otto Virtasen suoritusvarmuus heilahtelee siinä määrin, että mikä tahansa on taas kerran mahdollista. Agamenonea vastaan häneltä nähtiin muun muassa alakautta syötetty ässä ja lisäksi isohko määrä stoppareita, jotka toimivat tällä kertaa melko hyvin. Läheskään aina tulos ei ole ollut niissä läheskään yhtä positiivinen. 

Virtasta on tässäkään tapauksessa vaikeaa saada selkeään suosikkiasemaan.

Alexander Ritschardin otteluvoitto
2.55Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.48100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.43100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.