Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Wimbledon: Alex De Minaur - Novak Djokovic

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ke 10.07 klo 16.45
Peli ohi
Alex De Minaurin voitto +4,5 pelin tasoituksella
2.01100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.97Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa

Alex De Minaur (ATP-9) ja Novak Djokovic (ATP-2) ovat ainakin yhdessä asiassa keskenään samankaltaisessa tilanteessa. Kumpikaan ei ole joutunut Wimbledonissa vielä venymään huipputasolleen.

De Minaurille riitti puolivälieräpaikkaan kolme otteluvoittoa, vastustajina James Duckworth, Jaume Munar ja Arthur Fils. Kun kolmannen kierroksen kamppailun joutui luovuttamaan Lucas Pouille, ei vastustajien kirjo ole ollut sieltä parhaasta päästä. 

Samat sanat pätevät Djokoviciin. Vit Kopriva, Jacob Fearnley, Aleksei Popyrin ja tämänhetkinen Holger Rune eivät ole sellaisia pelaajia, joiden kanssa serbi olisi edes puolikuntoisena vaikeuksissa. 

Fils ja Rune olivat toki neljännen kierroksen vastustajina sellaiset, jotka teoriassa muodostivat etukäteen kovimman haasteen De Minaurille ja Djokovicille. Käytäntö osoittautui kuitenkin toisenlaiseksi. 

De Minaur on ansainnut onnensa

Fils teki De Minaur -kohtaamisessa valtavan määrän pakottamattomia virheitä, 66 kappaletta. Kolmannessa erässä ne jäivät tilapäisesti hieman vähemmälle, ja virhelyönnit lähtivät siinä vaiheessa useammin De Minaurin kenttäpäädystä. Muissa kolmessa erässä De Minaur pääsi hyvin, hyvin helpolla. 

Australialainen on kuitenkin ansainnut tämän turnauksen onnensa. Hän eteni jo Ranskan avoimissa puolivälieriin, joka oli hänelle toinen tuon tason saavutus. Nyt puhutaan siis jo puolivälieräputkesta, ja lisäksi uran kolme ensimmäistä Masters-puolivälieräpaikkaa ovat tulleet viimeisimmän vuoden sisällä. Juuri nyt De Minaurille koittavat siis myös rankingin osalta otolliset ajat.

Djokovicin osalta jo Wimbledoniin osallistuminen näytti Ranskan avointen luovutuksen jälkeen kovin epävarmalta. Kuten jo todettua, ei myöskään Rune pystynyt hyödyntämään tätä vastustajaan liittyvää epävarmuuden tilaa. 3-6, 4-6, 2-6-tulos oli tanskalaisen kannalta kovin tyly mutta myös ansaittu. 

Ennakointi on haastavaa

Djokovicille riitti selvään voittoon se, että hän teki 22 pakottamatonta virhettä ja 21 voittolyöntiä. Runen vastaavat luvut olivat 29 ja 15, ja etenkin kakkossyötöillä voitettujen pisteiden ero oli Djokovicin eduksi melkoisen suuri. 

Puolivälierää on hyvin haastavaa ennakoida. Periaatteessahan Djokovic on tietysti vastustajaansa parempi pelaaja, ja kun molemmat viihtyvät nurmella hyvin, ei alustalle ole syytä laittaa olennaista painoarvoa. Myös pelityyliltään De Minaurin kaltaiset miehet sopivat Djokovicille hyvin.

Sinällään Djokovicin selkeä voittokin on siis täysin mahdollinen. De Minaurin vire on kuitenkin ollut viime elokuusta lähtien niin hyvä, että on hyvin vaikeaa uskoa minkäänlaiseen romahdukseen hänen kohdallaan. Aussi pystyy todennäköisesti haastamaan vastustajansa hyvin hamaan loppuun asti. 

Alex De Minaurin voitto +4,5 pelin tasoituksella
2.01100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.97Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.89100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.