Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: VPS - Ilves

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 7.06 klo 20.00
Peli ohi
Yli 2,5 maalia
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Vaasassa agendalla Veikkausliigan kärkikamppailu!

Veikkausliigassa loistavasti kautensa aloittaneet VPS ja Ilves kohtaavat perjantaina Lemonsoft Stadionilla Vaasassa. Vepsu pitää tällä hetkellä hallussaan kärkipaikkaa yhdessä kryptoniittinsa Kuopion Palloseuran kanssa – KuPS on toistaiseksi ainoa joukkue, joka on Jussi Nuorelan poppoon kyennyt tällä sesongilla kellistämään. Ilves majailee kaksikosta viiden pisteen päässä, joten mestaruustaistoon noustakseen tupsukorvien tulisi napata mielellään pisteitä perjantaina.

VPS:n pelit eivät ole sentään aivan ruusuilla tanssimista olleet, vaikkei KuPS-kohtaamisia edes laskettaisi mukaan. Viime kierroksella Nuorelan miehistö nappasi pisteet vain vaivoin Ekenäs IF:n vieraana ja Raita tarvitsi muutaman rankkarin verran vetoapua pokatakseen kolme pistettä Vaasaan mukaantuomisiksi. Nyt on VPS:lle erittäin hyvä hetki kuitenkin napsia pisteitä, kun piakkoin alkavat joukkueen europelit ja nämä tuovat aina omanlaistaan haastetta mukaan yhtälöön.

Perjantaina Vepsulla on pari kovan kaliiberin poissaoloa, kun Mikko Pitkänen puuttuu alakerrasta ja Alfie Cicale yhä vasemmalta laidalta. Samu Alanko tai Jesper Engström avaa Cicalen tilalla. Roni Huddiakaan ei taideta perjantaina nähdä tositoimissa.

Vepsun tavoin myös Joonas Rantasen käskyttämä Ilves joutui nieleskelemään tappion karvasta kalkkia KuPSin käsittelyssä viimeisimmässä ottelussa. Isossa kuvassa Ilves on kuitenkin ollut alkukaudesta loistava ja Tampereella on päästy ratsastamaan Tammelan uusitun stadionin lehtereillä todellisesta jalkapallobuumista. Ilves satsasi talvikaudella pelaajistoon ja tämä on näkynyt puolestaan kentän puolella.

Punaista KuPSia vastaan katsellut Jorginho kärsii vierailta pelikieltoa. Danila Bulgakov on maajoukkuetehtävissä ja Matias Kivikko-Arraño, Lauri Ala-Myllymäki ja Noel Hasa nuolevat haavojaan sairastuvan puolella.

Maalirikasta viihdettä tarjolla Vaasassa!

Perjantaille lähdetään vedoissa overin kelkkaan – otetaan kupongille perinteistä 2,5-linjaa! Pitkäsen poissaolo on isännille kriittinen, kun samantasoisia korvaajia ei millään rosterista löydy. Ilves lähtee vieraissakin hyökkäämään tyylilleen uskollisena ja eiköhän loistavasti alkukaudesta esiintyneelle VPS:llekin omat tonttinsa ottelussa ole luvassa.

Yli 2,5 maalia
1.8100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.75Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!