Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: SJK - KuPS

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 4.05 klo 21.00
Push
SJK +0/DNB
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Seinäjoelta tarjoillaan lauantaina kutkuttava kärkikamppailu!

Veikkausliigan kärkisijoista kamppailevat SJK ja KuPS kohtaavat lauantaina OmaSp Stadionilla Seinäjoella. Parivaljakko on vielä ilman tappioita, kun kuopiolaisilla on neljä peliä vyöllä ja SJK:lla viisi. Vahva startti siis molemmilta! KuPS lähtee kertoimien valossa lauantaihin hienoisena suosikkina, vaikka vieraissa joudutaan pelaamaan.

Toni Lehtisen käskyttämä SJK on siis urakoinut yhden pelin enemmän, mutta tokkopa tästä johdosta kamalasti vielä kannattaa rasitusmiinusta seinäjokisille antaa – lepoaikaa tulee sentään melkein kokonainen viikko viime viikonlopun Gnistan-pelin jälkeen. Viime viikolla Kerho pelasi Gnistan-voiton ohella myös hyvän pelin kotona HJK:ta vastaan ja tuossa pelissä päädyttiin lopulta pistejakoon, kun Kasper Paananen seivasi isännät tasapeliin.

Pelaajatilanne SJK:lla on hyvä. Roope Paunio tuli HJK-pelissä vaihtoon puolessa välissä ja Gnistan-ottelussa mies oli penkillä ja Miguel Rodríguez tolppien välissä. Otto Kemppainen ei ollut mukana Oulunkylässä ja Dario Naamo pelaa oikeana wingbackina näillä näkymin. Tuomas Kaukuaa ei olekaan vielä nähty laisinkaan kokoonpanossa alkaneella sesongilla.

KuPSin penkin päässä SJK:lla on tuttu kasvo Jani Honkavaaran muodossa, mutta tässä ei sinänsä varsinaista uutista enää ole. ”Honsu” on virittänyt talvikaudella kovasti uudistuneen KuPSin kovaan formiin heti kättelyssä, kun kausi startattiin 3-1-voitolla HJK:sta ja parin tasurin jälkeen päästiin taas voiton makuun Lahden vieraana viime viikonloppuna. KuPS on päästettyjen maalien valossa toistaiseksi liigan paras joukkue alaspäin, ei tosin ottelumäärään suhteutettuna.

Vierailta taitaa olla yhä sivussa Saku Savolainen – pariin viime otteluun ei ole kuopiolaisten ikonia nähty tositoimissa. Viime kauden alussa Hongan riveissä pahasti loukkaantunutta Jerry Voutilaista odotellaan myös yhä.

Kotietu painaa SJK:n minimaaliseksi suosikiksi

SJK:n lähtiessä kertoimien valossa pienenä altavastaajana lauantaihin, kelpaa tästä asetelmasta lähteä kotijoukkueen puolelle vedoissa. Maaliodotusarvo on melko matala ja osittain tästäkin syystä vetovalintana on SJK +0 eli tasapeli on syytä varmistella pois. Näiden joukkueiden välinen tasoero ei aivan valtava ole ja kotietu voisi kääntää seinäjokiset oikeastaan hienoiseksi suosikiksikin.

SJK +0/DNB
2.05100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!