Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: KuPS – AC Oulu

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 8.06 klo 19.00
Peli ohi
AC Oulu +0,5
2.8100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Keikuttaako kauden avausvoittonsa napannut AC Oulu hurjavireisen KuPSin venettä?

Veikkausliigassa ilman tappioita kautensa aloittanut Kuopion Palloseura isännöi lauantaina Väre Areenalla AC Oulua. Laivastonsininen vierasjoukkue on taapertanut alkukaudesta lahjakkaasti, mutta viime kierroksella napattiin kuitenkin liigakauden ensimmäinen täysi pistepotti aina helposta HJK:sta. Itseluottamusta oululaisleiriin tästä ottelusta saatiin varmuudella ämpärikaupalla lisää, mutta riittääkö se Kuopiossa lauantaina? 

Jani Honkavaara on virittänyt kuopiolaiset alkukaudesta siis upeaan vetoon. Jopa VPS:lle juotettiin tervaa pariin otteeseen ja päällimmäisenä muistoissa on tietysti kauden ensimmäinen matsi, jossa HJK kaatui kotona komealla esityksellä. Omissa on KuPSilla kolissut vasta yhdeksästi, mikä on tässä vaiheessa kautta sarjan paras puolustuspään saldo. ”Honsumaista” – näinkin voisi sanoa. 

Pyry Lampinen on palaillut jälleen KuPSin joukkuetreeneihin ja vaikuttaa siltä, että Paul Ogunkoya on ainoa kotijoukkueen sairastupalainen. Ilves-voitossa kuopiolaisten ylimpänä miehenä avasi Jonathan Muzinga ja maaliverkkoakin mies pääsi kertaalleen venyttämään. 

Viime viikon HJK-voitto siivitti AC Oulun seitsemään pisteeseen ja kirjoitushetkellä tämä riittää kymmenenteen sijaan. Klubin kaataminen oli totta kai upea suoritus, mutta nyt on jälleen keskityttävä työntekoon, sillä kokonaisarvosana tästä kaudesta on yhä selkeästi pakkasen puolella. Hyökkäyspelaaminen on toistaiseksi pitänyt Oulua pinnalla ja kiittäminen on esimerkiksi kuusi osumaa taituroinutta Ashley Coffeyta

Oululta on poissa lauantaina maajoukkuetehtävissä oleva José Elo. Justin Rennicksin terveystila olisi myös oululaisittain ja vedonlyönnillisesti hyvin mielenkiintoista saada tietää, mutta pahaa loukkaantumista yhdysvaltalaisella ei missään nimessä ole. Marquinhos on lasaretissa parisen kuukautta. 

KuPS-kertoimet pohjamudissa!

Honkavaaran ryhmän hyvän alkukauden johdosta markkinoilla on otettu hieman liikaakin pelikäyttäytymiseen KuPS-myönteisyyttä. Lauantain otteluun lähdetään mieluummin ottamaan vastavetoa ja AC Oulu +0,5 maistuu lapulle. Vierasjoukkue ei ole millään tavalla kelvoton joukkue, vaikka alkukausi tahmeasti onkin toistaiseksi sujunut. Näillä kertoimilla vierasmenestyksen pelaaminen on mielekästä. 

AC Oulu +0,5
2.8100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.5430€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.54100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.52100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!