Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: Inter - Ilves

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 12.06 klo 20.00
Peli ohi
1X2 Ilves
2.1100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.08Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Ilves lähtee Turkuun suosikin viitta niskassa!

Neljäntenä Veikkausliigassa majaileva Ilves kohtaa keskiviikkona Turun Veritas Stadionilla Interin. Vesa Vasaran käskyttämän isännän alkukausi ei ole sujunut kaksisissa merkeissä, mutta viime aikoina on kuitenkin hieman saatu nostetta otteisiin. Ilves tarjoileekin sinimustille kunnon tulikokeen, sillä Joonas Rantasen miehistö on ollut alkukaudesta sarjan kirkkainta parhaimmistoa.

Inter oli Tammelassa pelatussa kauden ensimmäisessä kohtaamisessa pahasti helisemässä, kun turpiin tuli peräti 3-0-lukemin. Nyt Vasaran ryhmä on saanut tuloksellisesti juonenpäästä kiinni, kun Haka ja Lahti on kaadettu peräkkäin. Alakerrassa meno on ollut näissä kahdessa ottelussa vahvaa, mutta toki haaste on keskiviikkona täysin eri kaliiberia.

Interiltä on sivussa pelikieltoa kärsivä Juuso Hämäläinen eli alakerran permanenttiin joutuu Vasara pakon sanelemana koskemaan. Kevin Jansen palailee piakkoin tositoimiin, mutta vielä ei ole hollantilaisella asiaa viheriölle Ilves-pelissä. Derik Osede tai Ilveksen ex-peluri Mikael Almén tulee Luka Kuittisen kaveriksi alakertaan.

Kovaa monellakin rintamalla tähän kauteen satsannut Ilves aloitti kautensa tahmeasti, mutta Rantasen poppoo on sittemmin ollut kenties Veikkausliigan vaarallisin hyökkäyskoneisto. Tupsukorvat ovat nyt kolmen ottelun voitottomassa putkessa, mutta täytyy huomioida näiden matsien olleen VPS:ää ja HJK:ta vastaan vieraissa ja KuPSia vastaan kotona. Keskiviikon Turun vierailulla Ilves on selkeähkö ennakkosuosikki.

Merkittävä pelikielto löytyy myös vieraiden riveistä, kun Joona Veteli joutuu ottelun katselemaan kotoa käsin. Noel Hasa, Lauri Ala-Myllymäki ja Matias Kivikko-Arraño taitavat olla yhä lasaretissa. Jorginho on sen sijaan lusinut pelikieltonsa, joten pelkkää miikkaa eivät sentään vieraiden kokoonpanouutiset tarjoile.

Ilves on tasovertailussa selvästi edellä!

Ilveksen suora voitto maistuu keskiviikolle kupongille. Vaikka nyt on muutama peli pelattu ilman voittoa, on Inter kuitenkin lähtökohtaisesti tamperelaisten edessä vastaantulija. Edellisestä kohtaamisesta voidaan vetää jo hieman suuntaviivoja keskiviikkoakin varten – Ilves voitti kolmella osumalla ja maalintekoyritykset menivät Rantasen ryhmän hyväksi 20-5.

1X2 Ilves
2.1100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.08Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.0830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!