Veikkausliiga: Inter - AC Oulu

Su 3.9. | klo 16:00 | Veikkausliiga | INTER - AC OULU

Kohde sulkeutuu: 03.09.2023 16:00


Turussa tapellaan sunnuntaina isoista pisteistä!


Veikkausliigan runkosarjan viimeisellä kierroksella tasapisteissä olevat Inter ja AC Oulu kohtaavat Veritas Stadionilla isojen panosten pelissä. Inter on tällä hetkellä matkalla mestaruussarjaan, mutta Oulu voisi vielä voitolla syöstä turkulaiset loppukaudeksi alakuusikkoon. Panoksena kaksikolla on vielä tietysti mitalipelit ja eurotaisto, joten jokainen piste on kullanarvoinen.Jarkko Wissin luotsaamalla kotijoukkueella on nyt alla kaksi peräkkäistä 2-1-voittoa FC Lahdesta. Sinimustapaidoilla on ollut loppukesästä teemana ”hävittiin kelle pitikin hävitä”, sillä Honkaa, HJK:ta, SJK:ta ja KuPSia vastaan on menetetty pisteitä ja Lahden lisäksi kaadettiin IFK Mariehamn ja KTP. Kokonaisuudessaan Interin kausi on sujunut kelvollisissa merkeissä – rosterin taso nyt ei aivan kärkeen asti tällä kaudella vaikuttaisi riittävän.

Interillä on sunnuntaina jalkeilla vahva kokoonpano. Kapteeninnauhaa kantava Tommi Jyry oli viime pelissä pelikiellossa ja tämä sanktio on nyt kärsitty. Bismark Ampofon pelikunto on vielä hieman hämärän peitossa, mutta kyllä Wissillä keskisektorille on laatua käytössä muutenkin. Viime peleissä Wiss on ajoittain käyttänyt myös kolmen topparin muotoa – sunnuntaina nähdään millä sapluunalla Oulua lähdetään kaatamaan.AC Oulun runkosarjan loppuosa on sujunut todella tahmeissa merkeissä ja Ricardo Duarte palkittiin tämän johdosta potkuilla. Nyt peliesityksissä on alkanut hieman näkyä viitteitä paremmasta, mutta ilman voittoa laivastonsiniset ovat silti viidessä viimeisessä ottelussa, kun Suomen Cup lasketaan mukaan. Otso Liimatan siirtyminen kirkkaampiin parrasvaloihin vaikuttaisi ainakin tehneen merkittävän loven oululaisten keskikentälle.

Vierasjoukkueen urakkaa ei lainkaan helpota sunnuntaina Luquinhasin ja Ashley Coffeyn pelikiellot. Rasmus Karjalainen ei ole myöskään pelannut piikissä tällä sesongilla odotetulla tasolla, joten maalinteon kanssa voi yhä olla vaikeata Turussa. Yann Affi on sentään kärsinyt oman pelikieltonsa, joten norsunluurannikkolainen palaa Cristian Valencian pariksi alakertaan. Yassin Daoussi, Riku Selander, Magnus Breitenmoser, Hamed Dramé ja Danny Barrow jatkavat mahdollisesti lasaretissa.

AC Oulu joutuu juoksemaan ylämäkeen!Lapulle otetaan sunnuntaille Interin suoraa voittoa. Kokoonpanotilanteista AC Oululle on annettava reilusti miikkaa – aseita tehdä tuhoja hyökkäyspäässä on vierailla hyvin vähän. Oulun olisi pakko voittaa, jotta ylempään loppusarjaan olisi asiaa ja tämä asetelma pelaa vastaiskupelistä nauttivan Interin pussiin melko kiistattomasti.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Inter @1.76

Osuma
XLBet - Lue arvostelu

1.76

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.75

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.75

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsamigo - Lue arvostelu

1.75

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.75

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo