Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: Ilves - KuPS

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 31.05 klo 20.00
Peli ohi
Molemmat tekevät maalin
1.8100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.78Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tammelassa tanner tärisee, kun Veikkausliigassa on agendalla kärkitaisto!

Lentävän lähdön Veikkausliigaan ottanut sarjakärki KuPS vierailee perjantaina Tammelassa – vastassa on kuusi peliä peräjälkeen tappiota karttanut Ilves! Ilves on Jani Honkavaaran miehistöä perässä vain kaksi pistettä ja väliin mahtuvat myös nappistartit kauteen ottaneet SJK ja VPS. Lehtereille odotellaan Tampereella taas huikeaa yleisömäärää, mutta vastaako Ilves kannattajiensa huutoon?

Kovasti talven harjoituskaudella vahvistunut Ilves on saanut elää Tampereella kunnon futishuumaa! Kausi lähti takellellen käyntiin ja esimerkiksi sarjanousija Gnistanille hävittiin keväällä peräti 4-6 kotona, mutta hyvät esitykset ovat näkyneet viimein myös tulostaululla. Viime viikolla Joonas Rantasen suojatit survoivat Interin maanrakoon Tammelassa ja HJK:n vieraanakin saatiin tasapeli revittyä.

Sivussa Rantasen rosterista ovat perjantaina Noel Hasa, Matias Kivikko-Arraño sekä varaveskari Lucas Väyrynen. Ilveksen otteluennakon mukaan Lauri Ala-Myllymäen pelikunto on kysymysmerkki. Helsingissä penkillä avannut Oiva Jukkola palannee lepovuoronsa jälkeen avaukseen.

KuPS on tälläkin kaudella kaikesta päätellen tiukasti joukkueena puolustava yhdistelmä! Yhdeksän kierroksen jälkeen KuPS on päästänyt Veikkausliigassa vähiten maaleja, mutta toki tällä kolikolla on tuttu kääntöpuoli – joukkueessa ei edelleenkään ole riittävän tasokasta sentteriä, joten kaatuuko mestaruustaisto jälleen kauden edetessä tähän? Yhdeksän pelin jälkeen kuopiolaisryhmän sisäistä maalipörssiä johtaa Joslyn Luyeye-Lutumba kolmella osumalla.

Honkavaaralla on perjantaina vahva rosteri käytössä. Paul Ogunkoya taitaa olla sivussa polvivaivaisena, mutta esimerkiksi Jerry Voutilainen on saatu ilahduttavasti pitkän sairasloman jälkeen hiljattain pelikuntoon ja Saku Savolaisellakin on nyt hyvät saumat jo minuuteille. Hyökkäyspäähän on siis ratkaisuvoimaa, vaikka keskushyökkääjien taso ei päätä huimaa.

Vastakkain kaksi kuumaa joukkuetta – katsojiakaan ei jätetä palelemaan!

Pelivalintana on perjantain huipputaistoon molempien joukkueiden maalinteko! KuPS on päästänyt viimeisissä matseissaan maaleja ja laatua pursuava Tupsukorva-yläkerta tuskin jättää omia tonttejaan käyttämättä. Tuskinpa KuPS on pekkaa pahemmaksi tässä jäämässä ja ratkaisuja nähdään vaikkapa Petteri Pennasen tai edellä mainitun Luyeye-Lutumban lapikkaista!

Molemmat tekevät maalin
1.8100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.78Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.7530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.75100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!