Veikkausliiga: IFK Mariehamn - HJK

La 27.5. | klo 18:30 | Veikkausliiga | IFK MARIEHAMN - HJK

Kohde sulkeutuu: 27.05.2023 18:30


Varamiehinen IFK Mariehamn kovassa paikassa lauantaina!


Hieman tahmeissa merkeissä Veikkausliigakautensa aloittanut HJK vierailee lauantaina Maarianhaminassa. Alla on odotuksiin nähden surkea esitys Tampereella Ilveksen vieraana, joten nyt on pestävä vähitellen kasvoja. IFK Mariehamn on ollut alkukaudesta vaikeuksissa ja kasassa on vasta viisi pistettä. Interin vieraana saatiin kuitenkin maanantaina tasapeli.Daniel Norrménin suojateilla on toistaiseksi kasassa vain yksi voitto, kun toissa kierroksella kaadettiin kotiviheriöllä Haka. Pelillisesti Grönvitt on ollut kenties jopa odotuksia parempi, mutta sillä ei kuitenkaan oikein vielä pitkälle pötkitä. Lauantaina vieraaksi tuleva HJK on saanut levätä päivän enemmän, mutta eipä tästä suurta etua helsinkiläisille loppupeleissä tule.

IFK joutuu valitettavasti antamaan Klubille kokoonpanonsa suhteen reilusti tasoitusta, kun Elmo Henriksson ja Samuel Anini Jr. ovat edustuskelvottomia isäntäseuraansa vastaan. Patrik Raitanen ja Muhamed Tehe Olawale ovat pitkäaikaispotilaina ja Jean-Christophe Coubronne ja Robin Sid voivat yhä olla myös tästä ottelusta sivussa. Keskikentällä avainroolissa alkukaudesta ollut Alvaro Ngamba on epävarma.Toni Koskelan luotsaama HJK on pelannut tasoonsa nähden luvattoman heikon alkukauden, mutta toki loukkaantumisiakin on piisannut. Teemaksi on muodostunut heikko ensimmäinen puoliaika, jolloin viheriöllä on usein nähty hyökkäyspään osalta kakkosvitjalaisia ja toisella puoliajalla on sitten kiritty tasoihin tai ohi. HJK on voittanut yhdeksästä pelistään viisi ja tehtyjä maaleja on koko Veikkausliigassa eniten, joten viimeistely on ainakin ollut paikoitellen kelpo kantimissa.

Lauantain pelistä sivussa ovat edelleen Valtteri Morén, Pyry Soiri, Aapo Halme, Oliver Pettersson ja todennäköisesti myös harjoituksiin palanneet Kevin Kouassivi-Benissan ja Lucas Lingman. Tampereella aloitettiin viime viikonloppuna kolmen topparin muodolla ja peli oli aikamoista puuroa. Kenties Ahvenanmaalla pelataan taas neljän alakerralla.

Onko IFK:n varamiehinen puolustus helisemässä?


Peleille lähtee lauantaille suurimaalisuutta. IFK on ollut alakerrassa helisemässä ja nyt on ykkösmaalivahti, toinen avauksen toppari ja mahdollisesti vielä keskikentän avauksen pohjapelaajakin sivussa. HJK:n pelisuunnitelma on vielä kysymysmerkki ja onhan tässä potentiaalista banaaninkuortakin pohdittava, mutta näillä kertoimilla kuitenkin otetaan napsu overille.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @1.88

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.85

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.83

XLBet – Uutuussivustolle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.78

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo