Veikkausliiga: Honka - KTP

Pe 26.5. | klo 18:00 | Veikkausliiga | HONKA - KTP

Kohde sulkeutuu: 26.05.2023 18:00


Yllättääkö KTP espoolaisisäntänsä Veikkausliigassa?


Veikkausliigan sarjanousija KTP kohtaa aina vaarallisen Hongan vieraissa Tapiolassa perjantaina. Jussi Leppälahden luotsaaman kotkalaisryhmän alkukausi on ollut odotetun haastava, kun kahdeksalta kierrokselta on kyetty kerryttämään kuusi pistettä. Putoamiskamppailuun taitaa käydä KTP:n tie ja perjantailtakaan ei montaa pistettä uskalla vieraille povailla.Joukkueet olivat viimeksi kehissä maanantaina. Honka otti komean voiton AC Oulusta vieraskentällä ja Vesa Vasaran ryhmän kiistaton tähti oli tuolloin 2+1 -tehot iskenyt Clésio Bauque. Etenkin miehen ensimmäinen osuma oli todellista eurogoal-kamaa! Peliesitys ei kuitenkaan ollut aivan niin hyvä kuin mitä lukemista voisi päätellä ja alkukaudesta Vasaran miehistö on ollut heikko hyökkäyspäässä.

Pelikieltoa kärsinyt Roman Eremenko palaa perjantaina Hongan kokoonpanoon ja hieman heikosti toistaiseksi esiintynyt Mateo Ortíz lienee jo penkillä. Florian Krebs ja Kevin Jansen jatkavat tietenkin keskikentällä avauksessa. Henri Aalto ja ilmeisesti Matias Ralekin ovat vielä sivussa ja Jerry Voutilainen on pitkäaikaispotilaana. Dario Naamo ja Elias Äijälä jatkavat näillä näkymin stunttipuuhissa laitapakkeina.KTP:llä on kasassa vasta yksi täysi pistepotti IFK Mariehamnista ja hiljattain on onnistuttu nappaamaan piste myös Lahdelta ja HJK:lta. Maanantaina tuli kuitenkin lisää lunta tupaan SJK:n käsittelyssä eikä ottelusta paria hyvää maalipaikkaa lukuun ottamatta jäänyt kotkalaisille oikein mitään käteen.

Georgios Manthatiksen paluu KTP:n kokoonpanoon maanantaina oli KTP:lle ehdottomasti positiivinen juttu ja kreikkalainen lienee perjantainakin avauksessa oikeana wingbackina. Simo Roiha oli sivussa maanantaina ja miehen pelikunto on yhä kysymysmerkki. Kippari David Ramadingaye oli Mikan ja Willis Furtadon kaverina hyökkäyskolmikossa maanantaina, mutta Willian Pozon vuoro taitaa olla Tapiolassa.

Honka-hyökkäyksellä yhä vaikeaa!


Vaikka Honka latoi maanantaina kovat lukemat tauluun Oulussa, ei hyökkäyspelaaminen kuitenkaan ollut kauttaaltaan kovin vakuuttavaa – pisteet nakutettiin lähinnä Clésion pöljän päivän ansiosta. KTP on ollut puolustuspäässä kenties jopa odotuksia parempi, jos nyt helppoja virheitä ei oteta lukuun. Jos nämä virheet vältetään perjantaina Tapiolassa, on tiukka pelikin aivan mahdollinen. Napataan lapulle alle 2,5 maalia!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.96

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.89

XLBet – Uutuussivustolle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.87

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.86

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.84

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo