Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: HJK - Ilves

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 25.05 klo 19.00
Peli ohi
Ilves voittaa
3.3100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.25Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

HJK:lle luvassa tulikoe, kun sarjan kuumin joukkue tulee vieraaksi Boltille!

HJK isännöi lauantaina Ilvestä Bolt Arenalla Veikkausliigassa. Ilves, KuPS ja VPS jakavat kärkipaikan 16 pisteessä eikä Klubikaan ole kuin pisteen kärkitrioa perässä. Tätä menoa Veikkausliigan kärkitaistosta on tulossa huikean kutkuttava. Lauantaina HJK on toki kotiyleisön edessä suosikki, mutta Ilves on ollut kankean startin jälkeen pysäyttämättömässä vireessä!

Klubi kenki alkuviikosta kilometritehtaalle urheilujohdosta Vesa Mäen ja penkin päästä Ferran Sibilan. Ossi Virta jatkaa yhä valmennustiimissä, jonka keulahahmona on jatkossa tuttu mies Toni ”Toke” Korkeakunnas. Gnistan oli Token Klubin kauden ensimmäinen testi ja Helsingin paikallisväännöstä napattiin Lucas Lingmanin osumalla täysi pistepotti. Peli oli kuitenkin yhä klubilaisittain tahmeaa ja parannettavaa on reilusti lauantaita silmällä pitäen.

HJK sai siirtomarkkinoilta vahvistuksen tällä viikolla Niki Mäenpään muodossa. Entinen A-maajoukkeveskari lienee pelivermeissä jo lauantaina. Brooklyn Lyons-Foster, Kevin Kouassivi-Benissan, Atomu Tanaka ja Miska Ylitolva ovat näillä näkymin isäntien lasarettilaiset.

Ilveksen alkukausi lähti siis käyntiin tahmeissa merkeissä, kun kolmeen ensimmäiseen peliin koettiin pistemenetykset. Sittemmin meno onkin Tammelassa äitynyt varsin hurjaksi, kun viisi peliä on voitettu peräjälkeen erinomaisilla esityksillä. Viimeisin työnäyte on keskiviikkoillalta, kun Inter joutui juomaan tappion karvasta kalkkia Tammelassa 3-0-lukemin. Ilves on pitänyt neljä nollapeliä viimeiseen viiteen koitokseen!

Tupsukorvien avauksessa ei lauantaina ole näillä näkymin mitään ihmeellisempää. Lauri Ala-Myllymäki oli lepovuorossa keskiviikkona ja paluu avaukseen koittaa hyvin suurella todennäköisyydellä. Avainpelaajaosastolla ei pitäisi olla poissaoloja.

Hakeeko Ilves vyölleen kovan päänahan?

Klubi on ollut pelillisesti tietysti ennen Token palkkausta surkea. Gnistan-ottelussa ei nähty juurikaan vielä viitteitä paremmasta, mikä nyt ei varsinainen ihme vielä ole, kun tiedostetaan millaista sirkusta Töölössä on päästy viime aikoina todistamaan. HJK tulee varmuudella parantamaan ajan kanssa, mutta näillä kertoimilla otetaan kuitenkin kernaasti Ilveksen suoran voiton puolesta peliä. 

Ilves voittaa
3.3100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.25Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
3.230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
3.2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
3.2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!