Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: Haka - SJK

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 11.05 klo 17.00
Peli ohi
Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.68Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Veikkausliigassa kohtaavat Haka ja SJK toisensa Tehtaan kentällä lauantaina kello 15:00.

Hakalla hyvä startti liigassa

Andy Smithin luotsaama Haka on aloittanut liigakautensa mainiosti ja koskiset ovat tällä hetkellä Veikkausliigassa viidentenä kerättyään saldolla 2-2-1 kaikkiaan kahdeksan pistettä maalein 8-5.

Haka starttasi liigakautensa kotitappiolla, kun liigakärjessä ilman tappioita yhtä tasapeliä lukuunottamatta kaikki neljä muuta peliään voittanut VPS kävi kaatamassa koskiset 2-1. Evangelos Patoulidis vastasi Hakan ainokaisesta osumasta. Puolustuksen tukipilari Ryan Mahuta lensi lisäajalla ulos illan toisen keltaisen lapun saatuaan.

Seuraavassa pelissä Haka avasi voittotilinsä, kun se sai vieraakseen liigatulokas EIFin ja kaatoi raaseporilaiset 2-1. Nyt Elhadji Maissa Fall sekä Patoulidis maalasivat koskisista ennenkuin Salomo Ojala kavensi vieraille pelin ehtoopuolella loppulukemat.

Kolmannessa pelissään Haka ei onnistunut kaatamaan liigajumboksi jämähtänyttä FC Lahtea vieraspelissään vaan kaksikko jäi 1-1 tasuriin. Juho Kilon iskemä vieraiden johtomaali ei riittänyt täysiin pisteisiin lahtelaisista Michael Lopezin osuttua pilkusta toisella jaksolla.

Neljännessä pelissään Haka joutui tyytymään kotitasuriin Klubia vastaan 1-1, vaikka enemmänkin olisi tuosta pelistä pisteitä ollut otettavissa. Isäntien maalin viimeisteli Niklas Friberg Mahutan esityöstä avausjaksolla.

Edellisessä pelissään Haka kävi kaatamassa toisenkin liigatulokkaan, kun Gnistan jäi kotonaan Mustapekka Areenalla koskisten jalkoihin 0-3.

Reilun parintuhatpäisen katsojan pettymykseksi Haka siirtyi 1-0 johtoon jo pelin toisella minuutilla, kun Evangelos Patoulidis laukoi paristakymmenestä metristä aikansa palloa kuljetettuaan kohti Mathias Nilssonkin vartioimaa isäntien maalia ja Nilsson haparoi torjunnassaan hörpäten pallon saranasormillaan selkänsä taakse. Hakan serbihyökkääjä Marko Bacanin vei vieraat 2-0 johtoon Haymenn Bah-Traoren vasemmalta tulleesta keskityksestä pilkun kohdalta, Tuokin olisi ollut torjuttavissa, mutta Nilsson tumpeloi senkin maalitilanteen vieraiden riemuksi verkkoonsa. Imani Lanquedoc viimeisteli Hakalle 3-0 loppulukemat Oliver Whyten esityöstä 71.minuutilla.

Hakan maalitilastoa johtaa Patoulidis kolmella maalillaan. Bacanin, Friberg, Kilo, Lanquedoc ja Maissa Fall ovat kukin viimeistelleet yhden liigaosuman.

Hakan (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Lepola; Bah-Traore, Friberg, Talo, Mahuta; Morais, Maissa Fall, Kilo; Patoulidis, Bacanin, Mastokangas.

Tappioitta yhä jatkavalla SJK:lla vahva alkukausi

Toni Lehtisen luotsaama liigakakkonen SJK on saalistanut kuudesta pelistään saldolla 3-3-0 kaikkiaan 12 pistettä maalein 9-6. Liigakärjessä lymyilee yhden pelin vähemmän pelannut VPS (13) yhden pisteen enemmän keränneenä. Klubi (9) on puolestaan kolmantena kolme pinnaa seinäjokisista jääneenä.

SJK avasi liigakautensa AC Oulun 2-1 lyötyään kotonaan OmaSP Stadionilla. Kasper Paananen avasi maalihanat Pyry Hannolan syötöstä 10.minuutilla ja Hannola viimeisteli itse voittomaalin toisella jaksolla. Yassin Daoussi iski vieraiden ainokaisen.

Toisessa pelissään SJK piipahti Pohjanmaan derbyssä VPS:n vieraana Lemonsoft Arenalla, missä Martti Haukioja isännistä ja Jaime Moreno vieraista iskivät osumat toisella jaksolla.

Kolmas kierros toi SJK:lle sen kauden toisen liigavoiton, kun Ilves kaatui 1-0 OmaSP Stadionilla Morenon pilkkuosumalla.

SJK kohtasi neljännessä pelissään Klubin, joka on ollut seinäjokisille melkoinen peikko, sillä kotona ei SJK ole juhlinut stadilaisista voittoa miesmuistiin. Eikä juhlinut tälläkään kertaa, vaikka johti peliä kahteen otteeseen Morenon ja Rasmus Karjalaisen osumilla. Klubista Brooklyn Lyons-Foster, Anthony Olusanya ja Toni Keskinen olivat jo maaleillaan viedä jälleen voiton mennessään Stadiin, mutta SJK onnistui Paanasen viimeisten minuuttien tasoituksella kulmurin jälkitilanteesta tasoittamaan 3-3 loppulukemat.

Liigatulokas Gnistan ei meinannut taipua SJK:lle millään kotiluolassaan Mustapekka Areenalla, mutta lopulta seinäjokiset onnistuivat viemään kolme pistettä matkaansa Valentin Gascin viimeisteltyä SJK:n 1-0 voittomaalin 90.minuutilla.

Edellisellä liigakierroksella SJK:n oli tyytyminen liiganelosena olevaa KuPSia vastaan 1-1 kotitasuriin vappuviikonloppuna. Savolaisten Clinton Antwin omalla osumalla isännät olivat vielä 1-0 taukojohdossa. Toisella jaksolla Otto Ruoppi viimeisteli kuitenkin KuPSin 1-1 tasoituksen 78.minuutilla.

SJK:n maalitilaston kärjessä on odotetusti Moreno kolmella osumallaan. Paananen on iskenyt kaksi nyyttiä sekä yhden maalin äijiä ovat Gasc, Karjalainen ja Hannola. Sen lisäksi KuPSin Antwi on kasvattanut omalla maalillaan SJK:n maalilukuja.

SJK:n (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Paunio; Pires, Ndiaye, Tikkanen; Naamo, Arsalo, Gasc, Fati; Hannola, Moreno, Karjalainen.

Molemmilta löytyy maalivoimaa

Viime kausina Haka on pelannut vahvasti liigapeleissään SJK:ta vastaan kotonaan voittaen viidestä pelistä kolme, kerran on pelattu tasan ja kerran on SJK onnistunut ryöstämään vierasvoiton Tehtaan kentältä. Kahtena viime kautena pre-seasonin liigacupin peleissä kaksikko on voittanut Hakan kotikohtaamissa ristiin. Tämänkautinen Haka voi hyvinkin onnistua puristamaan tasapelin SJK:lta, mutta tuskin aivan kotivoittoon asti sen eväät riittää, vaikka maalintekovoimaa siltä löytyy Patoulidisin pitäessä siitä huolen. Sitä toki löytyy vierailtakin nälkäisen Morenon johdolla. Molempien joukkueiden onnistumista maalinteossa voi myös vakavasti harkita, jos tasuriin satsaaminen arveluttaa.

Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.68Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.66100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.66100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.