Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: Gnistan - Haka

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 5.05 klo 18.00
Huti
Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.68Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Veikkausliigassa viidennellä kierroksella kohtaavat Gnistan ja Haka toisensa Mustapekka Areenalla sunnuntaina kello 16:00.

Gnistanille jälleen niukka tappio, Eremenko uusi vahvistus

Jussi Leppälahden luotsaama liiganousija Gnistan voitti liigakauden kahdessa ensimmäisessä ottelussaan FC Interin 2-1 Mustapekka Areenalla sekä Ilveksen 6-4 Tammelan Stadionilla, mutta huikeita voittoja on sittemmin seurannut kaksi tappiota molempia liigan pohjalaisjoukkueita vastaan. Ensin viime kaudella pronssia ottanut VPS kaatoi Gnistanin 3-2 Lemonsoft Stadionilla sekä viimeksi vappuviikonloppuna oli SJK:n vuoro nipistää Kipinästä niukka 1-0 vierasvoitto Mustapekka Areenalla.

Seinäjokisten ratkaisijaksi nousi lopulta yksi sen avainpelaajista, kun argentiinalainen keskikenttävelho Valentin Gasc onnistui iskemään voittomaalin pelin viimeisellä minuutilla lusitaanipakin Babacar Fatin tarjoilusta. Voittonsa myötä SJK säilytti paikkansa kärkikaksikossa ja vastaavasti tappio pudotti Gnistanin viidenneksi.

Gnistan paljasti vappuna tehneensä seurahistoriansa toistaiseksi kovimman hankinnan, kun viime kaudella FC Hongassa pelannut Roman Eremenko, 37 liittyy joukkueen vahvuuteen. Liigakauden kahdella voitolla aloittanut ja sittemmin kaksi seuraavaa peliään hävinnyt Gnistan on kaivanut kipeästi ns. kymppipaikalle pelaajaa, kun sivussa ovat loukkaantumisista kärsivät Tomas Castro ja Vertti Hänninen. Vaikka siirtoraja on mennyt kotimaan kentillä sopimuspelaajien kohdalla jo umpeen ei Eremenkon siirtyminen ollut esteenä, sillä pelaaja on ollut ilman seuraa viime kauden päättymisen jälkeen Hongan mentyä konkurssiin. Eremenko on riittävässä pelikunnossa debytoidakseen heti sunnuntaina Kipinän paidassa. Parhaaseen kuntoon pääsemiseksi tarvitaan toki muutama peli alle.

Gnistanin (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Nilsson; Heiskanen, Raitala, Ojala, Penninkangas; Woivalin, Pyyskänen, Kabashi; Sarr, Enkerud, Latonen.

Haka tasuriin Klubia vastaan vahvalla esityksellä

Andy Smithin luotsaama Haka pelasi todella ennakkoluulottomasti edellisellä liigakierroksella isännöityään liigan suurinta ennakkosuosikkia HJK:ta kotiluolassaan Tehtaan kentällä. Lopulta 1-1 tasuriin päättyneestä pelistä jäi isännille jopa happama maku, sillä enemmänkin olisi ollut otettavissa.

Jo pelin yhdeksännellä minuutilla saatiin esimakua siitä, että Haka oli lähtenyt kamppailuun tosissaan. Koskilaisista vahvasti läpi pelannut Maissa Fall aiheutti ensimmäistä kertaa kohahduksia isäntien fanikatsomossa kolisteltuaan vedollaan Klubin maalitolppaa yhdeksännellä minuutilla. Niklas Friberg puski Hakan 1-0 johtoon Ryan Mahutan antamasta kulmasta 13.minuutilla. Saksalainen wing-back Haymenn Bah-Traore oli puolestaan lisätä kotijohtoa, mutta muutamasta metristä lähtenyt tykitys kolisi myös tolppaan.

Toiselle jaksolle kolme ukkoa vaihtanut Klubi pisti lisää enemmän painetta Hakan maalille eikä kauaa tarvinnut odottaa, kun kentälle vaihdettu Luke Plange löysi itsensä isäntien puolustuksen selustasta maalipaikasta eikä britti erehtynyt tasoittaen lukemat 1-1:een kuulan Anton Lepolan selän taakse toimitettuaan 54.minuutilla.

Toisen jakson dominoinnistaan huolimatta Klubi oli lähellä joutua kuitenkin antautumaan vielä Hakalle toistamiseen. Pelin ehtoopuolella puolittain läpiajoon livahtaneen Evangelos Patoulidisin veto suuntautui kuitenkin päin Klubin vahtia Jesse Östiä.

Klubi voi aina jossitella tiiviillä peliohjelmalla, sillä Haka-peli oli sille kolmas matsi kahdeksaan päivään, joten rotaatiota oli väistämättä tehtävä ja vähemmän yhdessä pelanneita veijareita pelasi keskenään kenties hiukan toisiinsa tottumattomina. Se ei kuitenkaan sulje muuta sitä faktaa miksikään, että vahvasti taistellut Haka ansaitsi pelistä vähintään pisteen.

Liam Hughesin ja Rodrigo Macedon poissaoloja lukuunottamatta Haka pääsee parhaalla rosterillaan haastamaan liiganousijaa.

Hakan (5-3-2)mahdollinen avausrosteri: Lepola; Bah-Traore, Friberg, Nicolasc, Talo, Mahuta; Kilo, Fall, Morais; Mastokangas, Whyte.

Kumpikin onnistuu maalinteossa?

Kaksi viimeaikaisista hyvistä otteista huolimatta vaatimattomia pistemääriä keränneen kaksikon kohtaamisesta voi odottaa tasaista taistelua liigapisteistä. Molemmat joukkueet ovat osoittaneet myös maalinälkäänsä ja hyökkäysvoimaansa, joten myös maaleja on odotettavissa molemmissa kenttäpäädyissä. Haka näytti jo Klubia vastaan vahvaa erikoistilannepelaamistaan sekä tuulahduksen nopeista hyökkäyksistä, joissa eittämättä Patoulidisin suhteen on odotukset vieraiden leirissä korkealla. Isännistä Latonen on näyttänyt jo alkukaudesta, etttä mies osaa latoa maaleja myös liigatasolla.

Molemmat joukkueet tekevät maalin
1.68Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.66100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.6630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.66100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.