Veikkausliiga: FC Lahti - AC Oulu

Pe 26.5. | klo 18:00 | Veikkausliiga | FC LAHTI - AC OULU

Kohde sulkeutuu: 26.05.2023 18:00


Jatkuuko AC Oulun kova vierasvire perjantaina Lahdessa?


AC Oulu kohtaa perjantaina Veikkausliigassa Lahden hiihtostadionilla FC Lahden. Kaksikkoa voidaan sarjataulukon perusteella pitää keskikastin väkenä, joskin Lahti voi hyvinkin tällä sesongilla joutua jossain vaiheessa putoamistaistoon. AC Oulu sen sijaan on ollut alkukaudesta kovin nurinkurinen joukkue, sillä se on pelannut vieraissa selvästi paremmin kuin kotona. Käykö näin myös perjantaina?Lahdella on kuudesta pelistä kasassa vasta yksi voitto, joka tuli IFK Mariehamnista vieraissa. Sarjanousija KTP kohdattiin kotona hiljattain eikä Mikko Mannilan ryhmä onnistunut lopulta rikkomaan kuparista, vaikka pilkultakin päästiin kokeilemaan. Näistä peleistä tulisi mielellään harjata pisteet, kun todennäköisesti jokainen piste on tällä kaudella Lahdelle kultaakin kalliimpi.

Hiljattain Lahdella oli myös yksi otteluperuutus, kun joukkueeseen iskeytyi koronarypäs. Nyt koko joukkue on kuitenkin jo mitä ilmeisimmin kuntoutunut sairasteluista, mutta poissaoloja on muuten yhä kourallinen. Eemeli Virta ja Lassi Järvenpää eivät ole vielä pelikykyisiä ja lisäksi Juho Pirttijoki, Irfan Sadik ja Matheus Alves olivat viime pelistä sivussa ja Tommi Jäntti nähtiin kärjessä. Ilmeisesti Pirttijoki, Sadik ja Alves ovat kuitenkin jo harjoitelleet.Ricardo Duarten luotsaamalla Oululla on ollut nyt kolmen kotiottelun rypäs ja näistä voitettiin ainoastaan VPS. Honkaa vastaan oli maanantaina matkassa hieman epäonneakin, kun espoolaiset latoivat peräti kolme osumaa vähäisistä maalipaikoistaan. Pelitapahtumien valossa tällä kaudella Oulu on ollut epätasainen suorittaja – onhan Duartella yhä varsin nuori rosteri käytössään. Potentiaalia piisaa kuitenkin ehdottomasti top kuuteen.

Oulunkaan kokoonpanotilanne perjantaihin lähdettäessä ei aivan paras mahdollinen ole. Varmoja poissaolijoita ovat Tony Miettinen ja Alexander Forsström. Lisäksi selkeät avainpelaajat Ashley Coffey ja Cristian Valencia voivat joutua toipumaan kolhuistaan tämän ottelun yli. Topparin tontille ei juurikaan ole enää vaihtoehtoja, jos Valencia on poissa. Monikäyttöinen Riku Selander voisi kenties tulla kyseeseen, jolloin Yassin Daoussi avaisi oikeana pakkina.

Oulun kertoimet ovat riittoisat!


Vaikka Oululla on mahdollisesti kriittisiäkin poissaoloja, kiinnostaa näillä kertoimilla nimenomaan Duarten ryhmän menestys. Lahti ei ole esittänyt vielä tällä kaudella oikeastaan mitään. Oulu tulee luultavasti viemään peliä perjantaina ja laivastonsinisten laadun pitäisi riittää kolmeen pisteeseen!

Pelivalintamme:

1X2 AC Oulu @2.31

Osuma
XLBet - Lue arvostelu

2.31

XLBet – Uutuussivustolle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.27

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.25

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

2.25

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo