Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: AC Oulu - SJK

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 8.07 klo 20.00
Peli ohi
Alle 3 maalia
1.73Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.73100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

AC Oulu revanssi mielessä maanantain otteluun! 

Veikkausliigan uskomattoman tasaisessa ja kutkuttavassa mestaruuskamppailussa mukana oleva SJK vierailee maanantaina Raatin Stadionilla AC Oulun kotiluolassa. Oikeastaan koko kärkikuusikko omaa ainakin pistetilanteen valossa realistisia saumoja mestaruuteen, joskin on kyseenalaista, että onko esimerkiksi Hakalla lopulta eväitä aivan parhaiden joukkoon. Maanantain isäntä AC Oulu on sen sijaan sarjan alemmalla puoliskolla, kun alkukausi on sujunut mollivoittoisissa merkeissä.  

Oulu ja SJK kohtasivat viimeksi viikolla Suomen Cupin puolella ja SJK nappasi jatkopaikan Seinäjoella. Revanssi mielessä siis laivastonsiniset lähtevät maanantain peliin. Toki motivaattorina on revanssin ohella myös nousta putoamiskurimuksesta vähitellen turvaan ja tällä saralla piisaa toden totta vielä tehtävää, kun viime viikkojen kohtalaisesta formista huolimatta AC Oulu on vain kolme pistettä jumbosijan yläpuolella. 

Oululla on sivussa pelikieltoa kärsivä Ashley Coffey sekä loukkaantuneina olevat Marquinhos sekä Alexander Forsström. Coffeyn poissaolo on luonnollisesti vaikea korvattava ja Oulun hyökkäysvoimasta on lupa miinustella ihan reilunpuoleisesti. 

Stevie Grieven käskyttämä SJK ei ole puolestaan juonut tappion karvasta kalkkia sitten kesäkuun alun HJK-ottelun. Nyt alla on kaikissa kilpailuissa kolme peräkkäistä voittoa ja kuuteen peliin ei ole hävitty. Pitkäjänteisen työn hedelmiä korjataan par’aikaa Seinäjoella ja kenties tällä kaudella päästäisiin haastamaan Veikkausliigan kirkkaimmistakin sarjasijoituksista!

SJK:llakin on yksi tärkeä pelimies sivussa korttitilin täyttymisen takia, kun oululaislähtöinen Ville Tikkanen joutuu huilaamaan. Fallou Ndiaye tullee Tikkasen tilalle avaukseen toppariksi. Otto Kemppainen jatkaa puolestaan lasaretissa. 

Maalit tiukassa Raatissa? 

AC Oulu on omaksunut uuden valmentajansa Konstantinos Bratsosin alaisuudessa varsin puolustusvoittoisen ja suoraviivaisiin hyökkäysmalleihin perustuvan pelitavan. Viikolla laivastonsinisillä oli Seinäjoella bussi parkissa, mutta tämä ei lopulta kestänyt SJK:n vyörytystä. Pienimaalisuus maistuu näistä lähtökohdista lapulle maanantaille, kun muistetaan myös Coffeyn poissaolo – otetaan kupongille alle 3 maalia! 

Alle 3 maalia
1.73Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.73100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.69120% talletusbonus 120€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!